- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Valla kolay olmuyor canım farkındayım bende ama ikinizinde tölerans göstermesi gerekir ... Ama haftasonu rahat olur madem değerlendirin :)Sabahda olmaz canim 7 bucukda kalkcam evden cikcam e adam eve 1 de geliyor uyumasi 2 3 sabah onu nasil kaldiraym
Benim bat ım 1 ekim bende varım
Yaptigin ise bagli tamamen canim ben sevmiyordum isimi zorlanıyordum ondanya canım ben aslımda ucretlı oğretmenlık duşunuorum eşımde oğretmen kadrolu aynı saate denk ğelcek ama ne bılım
Canim adetten 14 gun once genelde ama herkeste farklilik olabiliyor. Akıntından vucut isindan yada lh kitlerinden yararlanip daha iyi sonuc alabilirsinbu arada ovulasyon takibi yapan arkadaşlar internetten baktım ben de pek hakim değilim bu konuya, 5 eylüldü son regl tarihim şimdi hayırlısıyla 2. yi planlıyorum okuduklarıma gore 19 u oluyor ovulasyon bu tarihten önce mesela birkaç gün içinde hamile kalma şansı düşük sanırım değil mi?
29 eylül eğer hamile kaldıysak ne zaman belli olurbenim de yaklaşık aynı tarihlerde ..sat ne zamandı acaba?
Adetten 3 5 gun once kanda cikabiliyor canim29
29 eylül eğer hamile kaldıysak ne zaman belli olur
Canim adetten 14 gun once genelde ama herkeste farklilik olabiliyor. Akıntından vucut isindan yada lh kitlerinden yararlanip daha iyi sonuc alabilirsin
kışıye ğöre deışıo canıma dete 8 ğün kala ıdrarda cıktı benım çıft çızğı ama değer 7 cıktı şuan 6 ğün var 13 oldu değer29
29 eylül eğer hamile kaldıysak ne zaman belli olur
Benim daha 16 gün varkışıye ğöre deışıo canıma dete 8 ğün kala ıdrarda cıktı benım çıft çızğı ama değer 7 cıktı şuan 6 ğün var 13 oldu değer
Canim yumurtlama donemini idrardan test yaparak öğreniyorsun. Ovulasyon testi dersen eczanede bulursunlh kitleri ne oluyor acaba?
evetcanım 1 afta sonra fılan yap test cıkar sanırım sen şuan yumurtlama takıbı yap bence ğebe kalcaın zamanlar cunku sneınBenim daha 16 gün varçok erken herhalde
Yeni mi evlendin canim hosgeldin aramizaa bu aradaDaha var o zaman belli olmasına ilk denemem o yüzden çok heyecanlı ve bilgisizim teşekkür ederim
Canim yumurtlama donemini idrardan test yaparak öğreniyorsun. Ovulasyon testi dersen eczanede bulursun
Canim zaten adete 14 gun kala yumurtluyorsun.sen daha yarin falan anca yumurtlarsin hamile olabilme ihtimalin olusur.bu hafta iyi calisinBenim daha 16 gün varçok erken herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?