2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mustafa ceceli yine hüsran dinliyorum su an depresif takiliyorum bagira cagira aglamak istiyorum. Esimin yengesi oyle bi laf etti ki bana kaldiramiyorum kizlar

Kızlar nasil gidiyor durumlar?? Yeni hamis haberleri alicaz ins..benim adet yeni bitti,dun akşam esim keçiboynuzu, bnde incir kurune başladık. Ins rabbim sayesinde bunlar vesile olur da hamis olurum:) bu arada bn martta genel kontrole gittigimde bi sorunum çıkmamıştı, incirin bi zarari olmaz bana demi? Illa yumurtlama sorunu olanlar mi kullanıyor??

NE DEDI KUZUCUM YA CADALAOZ KESIN KOTU BIŞE DIREK YARĞILADIM :d
Simdi birinci yenge hamileydi bebegi dustu ikinci yenge dedi ki senin yakininda çocuğu olmayan ve cok isteyen biri var o zaman dedi. Birinci yenge de ne alaka dedi. Ikinci yenge dedi ki cocugu olmayan hamile bayan gorunce kendi icindekini ona silkelermis onun çocuğu ölsün benimki dogsun dermis dedi. Bende dedim siz oyle düşünürdunuz demek ki bunu diyebiliginize gore dedim. Benim durumu bilmiyo diye biliyorum ama orda tek evli ve cocuksuz ben vardim cok zoruma gtti resmen bana laf atri cirkin bi seyde ben hamile gorsem masallah derim dua ederm

YOK ARTIK YOK FESATLIĞIN BU AKDARI YUUHHHH

Ben hamileyimmmmmmmm

Demek isterdim sekerimde adet biteli 4 gun oluyor . Daha calismalara bile baslamadik :)))

aynen canım bizde baslamadık bende yıkandım sonra yine yıkanmak zorında kaldım falan dedrken kaldı öyle
kısmetse olur artık napalım anca bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…