INŞ cANIM BAT NE ZAMN SENINBak iste yeni bi umut daha bana insallah ya insallah Allahimmm hayirlisi olsun insallah
Bilmiyorum kiAynen yamyzt nerelerde acaba kac gundur girmiyor
YAZMIO EVETNERDE BU KIZ KAYBOLDU ÇALIŞMALAR MI YAPIO NAPIO
Bugun canim olmadim ama dahaINŞ cANIM BAT NE ZAMN SENIN
NE DEDI KUZUCUM YA CADALAOZ KESIN KOTU BIŞE DIREK YARĞILADIM :dMustafa ceceli yine hüsran dinliyorum su an depresif takiliyorum bagira cagira aglamak istiyorum. Esimin yengesi oyle bi laf etti ki bana kaldiramiyorum kizlar
INŞ OLMAZSIN SONCUUDA BEBIŞ OLUR :dBugun canim olmadim ama daha
Simdi birinci yenge hamileydi bebegi dustu ikinci yenge dedi ki senin yakininda çocuğu olmayan ve cok isteyen biri var o zaman dedi. Birinci yenge de ne alaka dedi. Ikinci yenge dedi ki cocugu olmayan hamile bayan gorunce kendi icindekini ona silkelermis onun çocuğu ölsün benimki dogsun dermis dedi. Bende dedim siz oyle düşünürdunuz demek ki bunu diyebiliginize gore dedim. Benim durumu bilmiyo diye biliyorum ama orda tek evli ve cocuksuz ben vardim cok zoruma gtti resmen bana laf atri cirkin bi seyde ben hamile gorsem masallah derim dua edermNE DEDI KUZUCUM YA CADALAOZ KESIN KOTU BIŞE DIREK YARĞILADIM :d
Aminnn insallah aminnINŞ OLMAZSIN SONCUUDA BEBIŞ OLUR :d
Iyi sayilir canim cok yoruluyorum, sirt agrim cok var. Dun gittim ama bebis daha kucuk kalp atisini duyamadik malesef doktorada gicik oldum zaten degistircem.
YOK ARTIK YOK FESATLIĞIN BU AKDARI YUUHHHHSimdi birinci yenge hamileydi bebegi dustu ikinci yenge dedi ki senin yakininda çocuğu olmayan ve cok isteyen biri var o zaman dedi. Birinci yenge de ne alaka dedi. Ikinci yenge dedi ki cocugu olmayan hamile bayan gorunce kendi icindekini ona silkelermis onun çocuğu ölsün benimki dogsun dermis dedi. Bende dedim siz oyle düşünürdunuz demek ki bunu diyebiliginize gore dedim. Benim durumu bilmiyo diye biliyorum ama orda tek evli ve cocuksuz ben vardim cok zoruma gtti resmen bana laf atri cirkin bi seyde ben hamile gorsem masallah derim dua ederm
Kanim dondu resmen varya..YOK ARTIK YOK FESATLIĞIN BU AKDARI YUUHHHH
Anne olmak isteyen hangi canli der bunu. Onun bebegi ölsün benimki dogsun diye. Vah canim vah fesat sirret bedbah kadin tü onun suratina.Kanim dondu resmen varya..
Fesat ki ne fesat.. Bi de bunlarla ugrasiyoruz iste zaten beklemek zor da can yakiyo sadeceAnne olmak isteyen hangi canli der bunu. Onun bebegi ölsün benimki dogsun diye. Vah canim vah fesat sirret bedbah kadin tü onun suratina.
Duymazdan gel mesafeli davran. Belki art niyetle soyledi, belki kalbinde bunlar var.Fesat ki ne fesat.. Bi de bunlarla ugrasiyoruz iste zaten beklemek zor da can yakiyo sadece
Dogru diyorsun kuzum Allah biliyor goruyor iste..Duymazdan gel mesafeli davran. Belki art niyetle soyledi, belki kalbinde bunlar var.
Amma velakin bir insanin fikri neyse zikride odur.
Takma kafana.
Ben hamileyimmmmmmmmSelam kızlar giremedim kaç gündür beni merak ettmişsiniz Allah razı olsun ayy yazmayı bile özlemişimmm ee ne var ne yok kimler hamile
Ben hamileyimmmmmmmm
Demek isterdim sekerimde adet biteli 4 gun oluyor . Daha calismalara bile baslamadik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?