- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
idrarım temiz idrarda sıkıntı yok idrar yerinde yanma var kanda öyle kıpkırmızı değil sulandırılmıs gibi peçetede çok hafif ikidir öyle üçüncüde birsey çıkmadı simdi onu takip ediyorm bende idrar yolundan mı gelio normal genitalden mi die
İnşallah. Çok sağol canım.Bende bu ay gidiyim canim.. Yumurtalik takibi istedigimide belirtiyim. Telefndaki takvimlerden takip ediyorum aslinda ama pekde guvenemiyorum..
Sana gecmis olsun gozun aydin canim.. Kayinbabanada Rabbim sifa versin tum hastalara sifa bekleyenlere insallah..
İnşallah canım benim. Yok canım enfeksiyon değil bakteri vardı ve kaç kere antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi geçen ay eşimde idrar testi yaptırdı ve onda da çıktı oda antibiyotik kullandı ve mecburen korunduk böylece atlattım çok şükür.ALLAH şifa versin canım İnşaaAllah iyi geçer
Bakteri derken enfeksiyon mu vardı rahminde mi yoksa? Ay çok korkuyorum ondan yaa 5 ay önce bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim çok fena illet ALLAH yaşatmasın kimseye banada
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar gelen giden var mi ben bugun 2 dir adet oldum saniyrm gidiyrm islak akintim olmus.istemeye istemeye bekliyrm gelisimi
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar gelen giden var mi ben bugun 2 dir adet oldum saniyrm gidiyrm islak akintim olmus.istemeye istemeye bekliyrm gelisimi
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
insaAllah pozitif cikar canım güzel haberler olsunKızlar regle daha altı gün var ama pembe akıntım oldu, kan vermeye gittik ne olur ne olmaz diye. Sonuç birazdan çıkacak
Bende bugunu atlattimbende gelen giden yok :)
Ama yerlesme kanamasiysa daha testlerde cikmaya bilir.cikmazsa uzulme 13 gun olmasini bekle yumurtlama tarihinden sonraKızlar regle daha altı gün var ama pembe akıntım oldu, kan vermeye gittik ne olur ne olmaz diye. Sonuç birazdan çıkacak
Iyidir canim bizden seni sormali.esinin sinavi nasil gectiCanlarım nasılsınız herkes iyi mi ben ne yazsam ne desem bilmiyorum bu yüzden ki Pek hatta hiç yorum yapmiyorum sizleri takip ediyorum çoğu şeyde bilgim yok zaten yardımcı olamıyorum ama sizleri seviyorum ve takipteyim bunu bilin istiyorum iyi ki varsınız bu arada neden deli gibi herseyi beğeniyorsun demeyin varligimi takip ettigimi okudugumu bilin istiyorum güzel yürekli insanlar canlar
Eh işte diyor canım ama umutluymus bakalım görcez heyecanla bekliyorumIyidir canim bizden seni sormali.esinin sinavi nasil gecti
Sökuldumu ki canım yerlesmedir belki ve yerleşiyorsa daha kana gecmezki hemen testte çıksınNegatif çıktı kızlar. Altı gün erken regl oluyorum
Yok canım yumurtlamanın üstünden on gün geçti. Bu kadar geç yerleşme olmaz ki. 25mm yumurta vardı, kolaylaşsın diye doktor çatlatma iğnesi verdi. Niye olmuyor anlamıyorumSökuldumu ki canım yerlesmedir belki ve yerleşiyorsa daha kana gecmezki hemen testte çıksın
Öyle düşünme canım demek ki daha zamanı değil umutsuzluk yok sağlığımız yerinde olsun yeter ki gelir bebislerimizde üzülmeYok canım yumurtlamanın üstünden on gün geçti. Bu kadar geç yerleşme olmaz ki. 25mm yumurta vardı, kolaylaşsın diye doktor çatlatma iğnesi verdi. Niye olmuyor anlamıyorum
Bende bugunu atlattimgerci testim negatif ve pko dan dolayi gecikmelerim olabiliyor niye seviniyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?