2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ama tahlil yaptırmadan bilemezsin temiz olup olmadığını çünkü bu belirtiler enfeksiyonun habercisi malesef inşallah yoktur ama tedbirini alman lazım bide Allah korusun böbreklere sıçramış olabilir hani arka yanın ağrıyorya kramplar çok şiddetliyse git bir an önce idrar ver en azından
Gebe olsan bile zararı yok bilmiş olursun

İnşallah. Çok sağol canım.

İnşallah canım benim. Yok canım enfeksiyon değil bakteri vardı ve kaç kere antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi geçen ay eşimde idrar testi yaptırdı ve onda da çıktı oda antibiyotik kullandı ve mecburen korunduk böylece atlattım çok şükür.

@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar gelen giden var mi ben bugun 2 dir adet oldum saniyrm gidiyrm islak akintim olmus.istemeye istemeye bekliyrm gelisimi
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar gelen giden var mi ben bugun 2 dir adet oldum saniyrm gidiyrm islak akintim olmus.istemeye istemeye bekliyrm gelisimi

bende gelen giden yok :)

@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim

bende gelen giden yok :)

Canlarım nasılsınız herkes iyi mi ben ne yazsam ne desem bilmiyorum bu yüzden ki Pek hatta hiç yorum yapmiyorum sizleri takip ediyorum çoğu şeyde bilgim yok zaten yardımcı olamıyorum ama sizleri seviyorum ve takipteyim bunu bilin istiyorum iyi ki varsınız bu arada neden deli gibi herseyi beğeniyorsun demeyin varligimi takip ettigimi okudugumu bilin istiyorum güzel yürekli insanlar canlar

Iyidir canim bizden seni sormali.esinin sinavi nasil gecti

Sökuldumu ki canım yerlesmedir belki ve yerleşiyorsa daha kana gecmezki hemen testte çıksın
Yok canım yumurtlamanın üstünden on gün geçti. Bu kadar geç yerleşme olmaz ki. 25mm yumurta vardı, kolaylaşsın diye doktor çatlatma iğnesi verdi. Niye olmuyor anlamıyorum

Yok canım yumurtlamanın üstünden on gün geçti. Bu kadar geç yerleşme olmaz ki. 25mm yumurta vardı, kolaylaşsın diye doktor çatlatma iğnesi verdi. Niye olmuyor anlamıyorum
Öyle düşünme canım demek ki daha zamanı değil umutsuzluk yok sağlığımız yerinde olsun yeter ki gelir bebislerimizde üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…