2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benimde gecikmelerim olabiliyor canım ama karnım çok şiş ve ayaklarım çok üşüyor her an olabilirim
tabii bat gelene kadar umutlar devam
Benim tam siddetli agrim daha baslamadi. Kasigimda kramplar oluyor ama asil adete 1 2 gun kala karnimin alt tarafinda cok baski olur ve siddetli agrir.o henuz yok.carsamba bidaha test yaparim gelmezse ozamana kadar bakalim

Yok canım yumurtlamanın üstünden on gün geçti. Bu kadar geç yerleşme olmaz ki. 25mm yumurta vardı, kolaylaşsın diye doktor çatlatma iğnesi verdi. Niye olmuyor anlamıyorum
Canim olur mu bazilari 14. Gun yani adet gununde lekelenme goruyor.10 gunde zaten cikmaya biliyor 12. Gunu bekliyorlar tup bebekte bile.eger adet olursa anlarsin zaten. Lekelenme gibi deil mi

Benim tam siddetli agrim daha baslamadi. Kasigimda kramplar oluyor ama asil adete 1 2 gun kala karnimin alt tarafinda cok baski olur ve siddetli agrir.o henuz yok.carsamba bidaha test yaparim gelmezse ozamana kadar bakalim

bende bir ara kan testi yaptırayım diyorum bat geçtiğine göre varsa çıkar herhalde.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim başlığı görünce katılmak istedim kabul ederseniz? Bende hamile kalmak istiyorum ama adet düzensizliği var tsh ve prolaktin hormonu sorunlarım var malesef

bende bir ara kan testi yaptırayım diyorum bat geçtiğine göre varsa çıkar herhalde.
Eger cok duzensizligin yoksa gec yumurtlamadiysan yani cikar buyuk ihtimalle canim. Insallah hepimizde vardir ya.guya umutlanmiycam diyorum dusunmiycem diyorum.adete 1 hafta kala kafayi yiyorum dusunmekten beklemekten offf cok skıci yaa

Eger cok duzensizligin yoksa gec yumurtlamadiysan yani cikar buyuk ihtimalle canim. Insallah hepimizde vardir ya.guya umutlanmiycam diyorum dusunmiycem diyorum.adete 1 hafta kala kafayi yiyorum dusunmekten beklemekten offf cok skıci yaa

düşünmesek iyi de düşünmemek mümkün mü canım yaa
inşallah biran önce kavuşalım bebişlerimize
benim maalesef düzensizliğim son 3-4 aydır epey oluyor canım doktorum stres yapıyorsun ondan diyor gel de sen yapma dicem hayırlısı bakalım ne yapalım sabırla ve hasretle beklicez miniklerimizi..

Aynen oyle olmadikca dahada stres yapiyor insan ama beklemekten baska caremiz yok.nasip

Dontsay O onurumbenim kızlar kilo aldınız mı nasıl gidiyor kilo durumlari
İnan hiç tartılmadım
Ama ben sanki kilo verdim almadım.
İlk 3 ayda annenin ideal kilosuna göre alma verme durumu değişiyormuş duyduğum kadarıyla var mı bilginiz @lucccck Dontsay ?
Sadece benim karnım var pantolonların altı bol oluyor ama göbeği kesinlikle kapanmıyor... 3 tane hamile pantolonu almak zorunda kaldım... Karnımı sıkan şeyleri giydiğimde garip bir ağrım oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…