Benim tam siddetli agrim daha baslamadi. Kasigimda kramplar oluyor ama asil adete 1 2 gun kala karnimin alt tarafinda cok baski olur ve siddetli agrir.o henuz yok.carsamba bidaha test yaparim gelmezse ozamana kadar bakalimbenimde gecikmelerim olabiliyor canım ama karnım çok şiş ve ayaklarım çok üşüyor her an olabilirim
tabii bat gelene kadar umutlar devam
Hayirlisi olsun insallah canim.rabbim kimseyi ev ev ustune yasatmasin.ben altli ustlu bile neler cektimEh işte diyor canım ama umutluymus bakalım görcez heyecanla bekliyorum
Canim olur mu bazilari 14. Gun yani adet gununde lekelenme goruyor.10 gunde zaten cikmaya biliyor 12. Gunu bekliyorlar tup bebekte bile.eger adet olursa anlarsin zaten. Lekelenme gibi deil miYok canım yumurtlamanın üstünden on gün geçti. Bu kadar geç yerleşme olmaz ki. 25mm yumurta vardı, kolaylaşsın diye doktor çatlatma iğnesi verdi. Niye olmuyor anlamıyorum
ben anlamadım kim şikayet ettiyse artık sinirlendim girmiyorum eskisi kadar burayadaDontsay canım sen niye bankanın yine geçen gun
ben sadece 2 kg oda ödem normal kg degil yani cnm
Benim tam siddetli agrim daha baslamadi. Kasigimda kramplar oluyor ama asil adete 1 2 gun kala karnimin alt tarafinda cok baski olur ve siddetli agrir.o henuz yok.carsamba bidaha test yaparim gelmezse ozamana kadar bakalim
hadi hayırlı olsunGece gece gittik eşimle aldık geldik ve sonuç bu kızlar. Adetim bir gün geçti.
Eger cok duzensizligin yoksa gec yumurtlamadiysan yani cikar buyuk ihtimalle canim. Insallah hepimizde vardir ya.guya umutlanmiycam diyorum dusunmiycem diyorum.adete 1 hafta kala kafayi yiyorum dusunmekten beklemekten offf cok skıci yaabende bir ara kan testi yaptırayım diyorum bat geçtiğine göre varsa çıkar herhalde.
Hayirli olsun canim insallah saglikli bi sekilde kucagina almkta nasip olurGece gece gittik eşimle aldık geldik ve sonuç bu kızlar. Adetim bir gün geçti.
Var canim cikmis iste pembe cizgiVar ama dini kızlar ben yanılmıyorum
Eger cok duzensizligin yoksa gec yumurtlamadiysan yani cikar buyuk ihtimalle canim. Insallah hepimizde vardir ya.guya umutlanmiycam diyorum dusunmiycem diyorum.adete 1 hafta kala kafayi yiyorum dusunmekten beklemekten offf cok skıci yaa
Aynen oyle olmadikca dahada stres yapiyor insan ama beklemekten baska caremiz yok.nasipdüşünmesek iyi de düşünmemek mümkün mü canım yaa
inşallah biran önce kavuşalım bebişlerimize
benim maalesef düzensizliğim son 3-4 aydır epey oluyor canım doktorum stres yapıyorsun ondan diyor gel de sen yapma dicem hayırlısı bakalım ne yapalım sabırla ve hasretle beklicez miniklerimizi..
Canım genel olarak iyiyim ama bu akşam hiç iyi değildim. Akşam yemeğimi zor yedim mide bulantısından sonra sofrayı toplayıp uyumuşum. Doğal olarakta şimdi uykum yokEvet aynen oyle valla :)
Nasılsın canim ?
Canım sen yarın bir test yap evde. Bende aet geçtiken 6 gün sonra öğrendim. Hem battan 2 önce hem battan 2 sonra kan verdim çıkmadı üstelik. Ümitsizliğe kapılma o yüzden. Yarın bir test yap görelim.Hic duymadm cnm keske oyle olsa
Canım 28*2=56 etmez mi ?Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil
İnan hiç tartılmadım
İnşallah canım.. Bugün bayağı kötü oldum. Eşim çok üzüldü.. Uyuya kalmışım koltukta başıma yastık falan koymuş.Insallah güzel gecer kuzum hamileliğin ilk zamanlar biraz zor oluyormus ama sonu güzel bi kavusma olacak insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?