2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy bu baslik biraz daha mi hareketli ne :) yalniz hamileler girmese olmuyo mu onlar icin bir suru ayri baslik var o takvimler sinirimi zıplatıyor kusura bakmayın
Canım kusura bakma ama bizde burada başlayıp hamile kaldık. Biz burada birbirimize halen destek oluyoruz.
Bizi görmek istemiyorsan görmezden gele bas sende o zaman.
Yeni birinin bu üslupla böyle birşey yazması da çok sinir bozucu bu arada bil.

Canım bizde seni seviyoruz

kizlar dun sabah buraya 3 test atmistim silikti biraz bugun yildonumumuz aksam soylucem esime ama 24 saat gecince gene bi yapayım dedim bir erken bi normal test adete 3 gün var artık esime soyledikten sonra kanda belli olcak. ama 1 günde baya koyulasti cizgiler

He gidelim yani öyle mi isteniyor?

Ben kimseye git ya da kal diyemem herkesin kendi kararı

Ama su da bir gerçek ki hamile kalmaya çalışanların mesajları arasında keseyi gördüm midem bulanıyor şunu aldık bebise bunu aldık bebişe mesajları hoş olmuyor uzuluyor insan doğal olarak

Ama dediğin gibi yapıyorum görmezden gele tıklıyorum

O yüzden sıkıntı yok :)

Ohhhh ohhhh maşallah maşallah maşallah

Darısı başımıza :)

Yenilik eskilik ne ya cocuk muyuz? :) Hangi yollardan geçip hamile kaldınız bilmiyorum da empati kuramıyorsanız çok beklememişsiniz demek ki. Her hamile haberini aldığımda elim ayağım titriyor, kafamı bosaltmak kendim gibilerle dertleşmek için giriyorum ben buraya. Yuz bin tane başlık var hamileler için. Azıcık empati kuramayıp şakayla karışık mesaja saldırıya geçiyorsanız burada göze sokma niyeti de ararım yoksa da. "Bebislerimize isim dusunelim" "haziran anneleri buraya" "eşinize hamile olduğunuzu nasıl haber verdiniz" gibi başlıklarda hamile kalamiyorum diye sizlanmam ne kadar absürd durur bi hayal edince dimi

Ups siz bu başlıkta eskisiniz ben yeniyseniz şey etmeyin dicektim evet biz kimseye git ya da kal diyemeyiz herkes sen yenisin haddini bil diyebilir

İnşallah ben hic korunmadim gecen 2 ay öncede kimyasal gebelik yasadim doktora gittim hic bir problem yok ama bilmiyorum yahu .
Gecmisolsun canim şükür hamile kalabiliyosun. Ben 2.5 ýılda 3 kurtaj 1 kimyasal düşük yasadim. Dr eger bana 2.5 yilda hic hamile kalamadim diye gelseydin daha cok uzulurdum sana dedi. Son kurtajimi haziranda oldum sperm DNA HASAR testi diye bisey varmis. O testi yaptirdi esim %30 hasar cikti. Ünlü üroloji Dr.u bu hasar oraniyla hamile kalamazsin kalsa da düşer 10 defa tup yapilsa tutmaz dedi 2 ay ilac tedavisi gördü esim bin şükür hasar düzeldi. Tedavi boyunca korunduk. Tedavi sonrası yeniden doğmuşçasına hevesle bu ay denemeye basladik.

Canım daha test yapmana gerek bile kalmadı bence. Ben merak ettim öğrendikten sonra yaptım. 5 dk sürdü çıkması o da çok silik artık sen düşün. Seninki kıpkırmızı koş koş koş

Günaydın hanımlar,

Ben bişey merak ediyorum. Hamile arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Şimdi hani hep deniyor ya , stres yapmayın sıkıntı etmeyin sonra kendiliğinizden gebe kalırsınız diye…
ama ben bakıyorum gebe olan arkadaslar da buralarda yazıp gün sayıyolardı önceden. dimi yanlış bilmiyorum :) yani onlarda stres sıkıntı ettiler dimi olcak mı olmıcak mı diye :)

Stresi kafamdan atmak istyom ama olmuyo. yumurtlama zamanı olursa olur psikolojisinde oluyom ama bata 1 hafta falan kala telaş başlıyo:)

cok normal stress yapman ben ilk hamıleliğimde de kk da yazıyorudm hatta beraber hamile kalıp dıgurdugumuz arkadaslarla haka görüşüyoruz. ben artık takmıycam nede olsa olmayacak dediğim ve beklemedığim anda hamile kaldım.

Merhaba kızlar nasılsınız sürekli giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum yeni hamile arkadaşlar var sanırım hayırlı olsun çok güzel hergün çoğalıyoruz inş.hepimiz bu haberleri en kısa zamanda hayırlısı ile alırız.Biiey sormak istiyorum benim adetim normalde 8_9 ekim olmam gerekiyor du fakat adetten 1 hafta önce si gibi 2 gün çok açık renkte kanamam oldu iki gün ve kesildi günümde geçti halen hiç bi gelen giden yok bu adetmiydi acaba kafam çok karıştı bi anlam veremedim acaba yerleşme mi diyorum ama ne zaman test yapsam emin sonuç alabirieim sizce çok uzun oldu ama çaresiz hissettim kendimi ve acaba olabilirmi bu sefer tıtınur nu yoksa tekrar sonu hüsran olurmu diye kafamda bi dünya deli sorular var yardımlarınızı rica ediyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum inanın ki hepinize sevgiler canlar

Kesinlikle katılıyorum canım. Sakın bir yere gitmeyin siz bizr umut oluyorsunuz.
Dağdan gelmiş bağdakini kovuyo resmen.

Canım bence o yerleşme kanamasıdır. Bi kan testi daha yaptır. Baya da geçmiş adetin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…