2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kızlaaar,

çook merak ettiğim bir konu var bana doktorum adetimin 7. günü yumurtamın 22mm olduğunu söylemişti, o günden beri ovulasyon testi yapoyprum ancak 15. günü ovulasyonda çift çizgi gördümm ancak ateşim hala düşük, sizce yumurtam çatladı mı?

Günaydın kızlar birsey sormak istiyorum. Malum her ay hamile olma umuduyla bat tarihi beklemekteyiz. Sonuc hep hüsran. bu ay bi degisilik yapip klomen kullansak mi? :) yani klomen kullanicaz ama catlatma iğnesi yaptirmicaz. Ne dersiniz bana katilmak isteyen olur mu? :)

Adetin 21.günü kan testiyle progesteron degerine bakilarak yumurtanin catlayip catlamadigi söylenebilir canım. Insallah catlamistir ve iliski olmustur.

Canim klomen cok masum bi ilac degil. Mutlaka dr kontrolunde olmali ve catlatma ignesi olup olmayacaginada yine keza yumurtalarinin durumuna gore dr karar verir. Allah korusun bicok yumurtan olusur ve catlatma ignesi vurulmazsan bunlarin kist e donusme ihtimali yuksek. Bu durumda da dogum kontrol hapi kullanman gerekir ve korunmak zorunda kalirsin.

Burdaki arkadaslarim icin dr kontrolunde kullanilmasini tavsiye ederim.

Son düzenleme:
O telaş hep oluyor canım insanın elinde değil. Ben şu yönden rahattım. Bu ay zaten olmayacak önümüzdeki ay aşılama için gidecektik. Kan tahlilini bile ben almadım yani. Ama içten içe acaba demiyor muydum tabiki hepimiz istiyoruz ümit ediyoruz. Sadece ay içinde strese girme yumurtalar etkileniyormuş ve çatlamıyormuş. Geç olunca tüm düzen altüst oluyor. Sen yumurtlama dönemini kaçırırsın adetin geç olur. Umut edersin ve hayal kırıklığı. Ben ilk aylarda o kadar stres yaptım ki 2 ay adet göremedim. Doktorum kızdı bana bu şekilde her gün de ilişki olsa bu iş olmaz dedi. Sonra hsg de çektirdim içim daha da rahatladı. Çekimin olduğu ay hamile olduğumu öğrendim. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Kızlar günaydın. Regl olamıyorum Hamilelik testi yapıyorum o da negatif. Regl gecikmesine üzüleceğim aklıma gelmezdi. Acaba stres falan kaynaklı olabilir mi? Normalde reglim düzenlidir. Hamile kalmaya karar verdikten sonra düzeni bozuldu. Benzer durum yaşayan oldu mu?

canım benim pko korkulacak bişey değil ki tedavisi var sonuçta bende de pko var lh hormonum yüksek ve düşürülemiyor maalesef bende bir ay klomen tedavisi gördüm çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı yumurtalarım ondan once de 6 ay kadar hayıt out kullanmıştım ama tutmadı sonrada doktora gitmedim şimdi bitkisel kürlerle tedavimi bulmaya çalışıyorum umudunu yitirme hiçbir zaman pko olan bir sürü kadın bazıları hiç tedavisiz normal yolla hamile kalıyor Rabbimin bileceği birşey o verirse isterse yumurtan olmasın olur ama vermezse yüzlerce yumurtan olsa da olmaz duanı eksik etme ve ümitsizliğe kapılma Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hem belki bu ay tutacak bize bebiş haberi vericeksin klomenle hamile kalan birçok insan var moralini yüksek tut pozitif düşün kuzum tamam mı

Kan testini yaptirdinmi evde yapilanlardansa benimde cikmadi kanda cikti geciktigi halde stres etkilemiste olabilir

Yani yine iş bizde bitiyo :) mesajın icin sağol. Hayırlısıyla Kucagına almayı nasip etsin Rabbim :)

Sonu güzel olmuş ama ya ne güzel inş hayırlısıyla kucagına almak da nasip olur :)

Kızlar hepinize kocaman günaydın
Her sabah yazdığım gibi güzel şeyler yazmayı planlarken, bi sivri akıllının yazdıklarına cevap vermeyi görev edindim müsadenizle. Sabah sabah bu kendinibilmezliğe tahammül edemedim. Bizim kurduğumuz arkadaşlığa dostluğa muhabbete çomak sokana çomağı iade etmek istedim. Hepinizi seviyorumm... rabbim hepinizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kesinlikle katılıyorum sana canım. Bizler, benzer şeyleri yaşayanlar ve sizlerin fikir/tecrübelerinizden yararlandığımız için dahada çok burdayız açıkçası. İlla bi sivri zekalı çıkıp ortamı gerecekya, arkadaşın görevi o gibi sanki. Boşverin takılsın aklınca

Arkadaşım senin nasıl bi anlayışın var merak ettim cidden ? Burada yardım arayıp vakti gelincede hamile kalıp heyecanını paylaşan bir üyenin sevincini paylaşması başka bi insanı neden üzebilirki ? Eğer dediğin gibi sıkıntı yok!sa ozaman sus ve tek cümle dahi kurma bence. Çünkü seni burda kara listeye alanların artık pekte sana yardımcı olacaklarını sanmıyorum.

Gece gece gittik eşimle aldık geldik ve sonuç bu kızlar. Adetim bir gün geçti.

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Gece yapılan idrarla bile böyle çıkması güzel bi sonuç bence, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Yavvv arkadaşım sen bilmemneyi okuyunca elin ayağın titreyebiliyosa bizde senin yazdığın saçmalıkları okuyunca şakayla karışmışlığını değilde tam tersi sivrilen tip olduğunu anladığımızdan sinirlerimiz geriliyo. Yani demekki asıl empatiyi kurmayan kimmiş ? Cevap veriyorum : Seeeeeennnnn Biz memnunuz burdaki bütün gebe arkadaşlardan (biz derken eminol listenin tamamı!) sanane hamilelerin yazdıklarından ? Sanane bizim fikirlerimizden ? Sanane onlardan beklentilerimizden ? Sanane bizim kurduğumuz bağdan, muhabbetten ? Beğenmiyosan çekilebilirsin, memnun oluruz. Sabah sabah nerden çıktı bu yaaa harbiden delirtti beni .... liselimisin nesin hangi beyin böyle düşünür aklım almıyo yaaa

Kan testini yaptirdinmi evde yapilanlardansa benimde cikmadi kanda cikti geciktigi halde stres etkilemiste olabilir

Canım ayın 10'unda kan testi yaptırdım negatifti. Normalde BAT 13'üydü. Arada regl belirtileri oluyor ama hemen geçiyor. Dün Laboquick test yaptım (20 HCG'yi tespit edenlerden) negatif. Stres kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bir an önce regl olsam da bir dahaki ay çalışmalarına başlasam.

Günaydın kızlar. Güne yeni bir umutla başlayanlar. Umudu gelecek aya kalanlar. İnşallah doğan güneş hepimize hayırlı haberler getirir. Rabbim gönlümüzdeki ni hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze hoş eder. Kişinin en makbul duası halis niyetle bir başkası için yaptığı duaymış. Birbirimiz in hayırhahi olalım inşallah

canım stress çok etkiliyor benimde çok stress olduğum zaman hep gecikir birde mevsimlerinde etkisi var ama şüphen varsa bence kan testi yaptır için rahat olsun kuzum

Yani yine iş bizde bitiyo :) mesajın icin sağol. Hayırlısıyla Kucagına almayı nasip etsin Rabbim :)

Sonu güzel olmuş ama ya ne güzel inş hayırlısıyla kucagına almak da nasip olur :)
Amin canım. Her zaman sizlere isteyen herkese dua ediyorum. Hayırlısıyla sizlere de nasip etsin Allahım

canım stress çok etkiliyor benimde çok stress olduğum zaman hep gecikir birde mevsimlerinde etkisi var ama şüphen varsa bence kan testi yaptır için rahat olsun kuzum

Saol kuzum Gecikip ümitlendirip sonra yine üzüyor bizi bu regl... 4-5 gün daha beklicem fazla üstünde düşünmeden. Baktım hala gelen giden yok bir test daha yapıcam canım. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…