- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
Adetin 21.günü kan testiyle progesteron degerine bakilarak yumurtanin catlayip catlamadigi söylenebilir canım. Insallah catlamistir ve iliski olmustur.Günaydın kızlaaar,
çook merak ettiğim bir konu varbana doktorum adetimin 7. günü yumurtamın 22mm olduğunu söylemişti, o günden beri ovulasyon testi yapoyprum ancak 15. günü ovulasyonda çift çizgi gördümm ancak ateşim hala düşük, sizce yumurtam çatladı mı?
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Eki
kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
@Karpatyam 18 Ekim
@elmol 18 Ekim
purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Eki
Canim klomen cok masum bi ilac degil. Mutlaka dr kontrolunde olmali ve catlatma ignesi olup olmayacaginada yine keza yumurtalarinin durumuna gore dr karar verir. Allah korusun bicok yumurtan olusur ve catlatma ignesi vurulmazsan bunlarin kist e donusme ihtimali yuksek. Bu durumda da dogum kontrol hapi kullanman gerekir ve korunmak zorunda kalirsin.Günaydın kızlar birsey sormak istiyorum. Malum her ay hamile olma umuduyla bat tarihi beklemekteyiz. Sonuc hep hüsran. bu ay bi degisilik yapip klomen kullansak mi? :) yani klomen kullanicaz ama catlatma iğnesi yaptirmicaz. Ne dersiniz bana katilmak isteyen olur mu? :)
son adet tarihim 19 eylül du . dün hafif bi bel ağrısı vardı inşallah hasta olmam@Karpatyam 18 Ekim
@elmol 18 Ekim
purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Eki
27 kasımda dogum gunu var o zMNa kadar sonuc alırım insallah
O telaş hep oluyor canım insanın elinde değil. Ben şu yönden rahattım. Bu ay zaten olmayacak önümüzdeki ay aşılama için gidecektik. Kan tahlilini bile ben almadım yani. Ama içten içe acaba demiyor muydum tabiki hepimiz istiyoruz ümit ediyoruz. Sadece ay içinde strese girme yumurtalar etkileniyormuş ve çatlamıyormuş. Geç olunca tüm düzen altüst oluyor. Sen yumurtlama dönemini kaçırırsın adetin geç olur. Umut edersin ve hayal kırıklığı. Ben ilk aylarda o kadar stres yaptım ki 2 ay adet göremedim. Doktorum kızdı bana bu şekilde her gün de ilişki olsa bu iş olmaz dedi. Sonra hsg de çektirdim içim daha da rahatladı. Çekimin olduğu ay hamile olduğumu öğrendim. Umarım yardımcı olabilmişimdirGünaydın hanımlar,
Ben bişey merak ediyorum. Hamile arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Şimdi hani hep deniyor ya , stres yapmayın sıkıntı etmeyin sonra kendiliğinizden gebe kalırsınız diye…
ama ben bakıyorum gebe olan arkadaslar da buralarda yazıp gün sayıyolardı önceden. dimi yanlış bilmiyorum :) yani onlarda stres sıkıntı ettiler dimi olcak mı olmıcak mı diye :)
Stresi kafamdan atmak istyom ama olmuyo. yumurtlama zamanı olursa olur psikolojisinde oluyom ama bata 1 hafta falan kala telaş başlıyo:)
kızlar selam hepinize.çok canım sıkkın moralim bozukdesteğinize ihtiyacım var.bugün doktora gittim ve pco lu olduğumu öğrendim.klomen verdi.5 gün boyunca günde 1 tane kullanacağım.ve 5.günü tekrar kontrole gideceğim sanırım çatlatma iğnesi verecek.ben bu kadar çocuk isterken kimbilir daha ne kadar bekleyeceğim
Kızlar günaydın. Regl olamıyorumHamilelik testi yapıyorum o da negatif. Regl gecikmesine bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Acaba stres falan kaynaklı olabilir mi? Normalde reglim düzenlidir. Benzer durum yaşayan oldu mu?
cok normal stress yapman ben ilk hamıleliğimde de kk da yazıyorudm hatta beraber hamile kalıp dıgurdugumuz arkadaslarla haka görüşüyoruz. ben artık takmıycam nede olsa olmayacak dediğim ve beklemedığim anda hamile kaldım.
O telaş hep oluyor canım insanın elinde değil. Ben şu yönden rahattım. Bu ay zaten olmayacak önümüzdeki ay aşılama için gidecektik. Kan tahlilini bile ben almadım yani. Ama içten içe acaba demiyor muydum tabiki hepimiz istiyoruz ümit ediyoruz. Sadece ay içinde strese girme yumurtalar etkileniyormuş ve çatlamıyormuş. Geç olunca tüm düzen altüst oluyor. Sen yumurtlama dönemini kaçırırsın adetin geç olur. Umut edersin ve hayal kırıklığı. Ben ilk aylarda o kadar stres yaptım ki 2 ay adet göremedim. Doktorum kızdı bana bu şekilde her gün de ilişki olsa bu iş olmaz dedi. Sonra hsg de çektirdim içim daha da rahatladı. Çekimin olduğu ay hamile olduğumu öğrendim. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Canım kusura bakma ama bizde burada başlayıp hamile kaldık. Biz burada birbirimize halen destek oluyoruz.
Bizi görmek istemiyorsan görmezden gele bas sende o zaman.
Yeni birinin bu üslupla böyle birşey yazması da çok sinir bozucu bu arada bil.
Ben kimseye git ya da kal diyemem herkesin kendi kararı
Ama su da bir gerçek ki hamile kalmaya çalışanların mesajları arasında keseyi gördüm midem bulanıyor şunu aldık bebise bunu aldık bebişe mesajları hoş olmuyor uzuluyor insan doğal olarak
Ama dediğin gibi yapıyorum görmezden gele tıklıyorum
O yüzden sıkıntı yok :)
Gece gece gittik eşimle aldık geldik ve sonuç bu kızlar. Adetim bir gün geçti.
Yenilik eskilik ne ya cocuk muyuz? :) Hangi yollardan geçip hamile kaldınız bilmiyorum da empati kuramıyorsanız çok beklememişsiniz demek ki. Her hamile haberini aldığımda elim ayağım titriyor, kafamı bosaltmak kendim gibilerle dertleşmek için giriyorum ben buraya. Yuz bin tane başlık var hamileler için. Azıcık empati kuramayıp şakayla karışık mesaja saldırıya geçiyorsanız burada göze sokma niyeti de ararım yoksa da. "Bebislerimize isim dusunelim" "haziran anneleri buraya" "eşinize hamile olduğunuzu nasıl haber verdiniz" gibi başlıklarda hamile kalamiyorum diye sizlanmam ne kadar absürd durur bi hayal edince dimi
Ups siz bu başlıkta eskisiniz ben yeniyseniz şey etmeyin dicektimevet biz kimseye git ya da kal diyemeyiz herkes sen yenisin haddini bil diyebilir
Kan testini yaptirdinmi evde yapilanlardansa benimde cikmadi kanda cikti geciktigi halde stres etkilemiste olabilir
Kızlar günaydın. Regl olamıyorumHamilelik testi yapıyorum o da negatif. Regl gecikmesine üzüleceğim aklıma gelmezdi. Acaba stres falan kaynaklı olabilir mi? Normalde reglim düzenlidir. Hamile kalmaya karar verdikten sonra düzeni bozuldu. Benzer durum yaşayan oldu mu?
Amin canım. Her zaman sizlere isteyen herkese dua ediyorum. Hayırlısıyla sizlere de nasip etsin AllahımYani yine iş bizde bitiyo :) mesajın icin sağol. Hayırlısıyla Kucagına almayı nasip etsin Rabbim :)
Sonu güzel olmuş ama ya ne güzel inş hayırlısıyla kucagına almak da nasip olur :)
canım stress çok etkiliyor benimde çok stress olduğum zaman hep gecikir birde mevsimlerinde etkisi var ama şüphen varsa bence kan testi yaptır için rahat olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?