- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Canım korkma benim bir arkadaşım var o da pko kist te vardı klomen kullandığı ay hamile kaldı çok şükür üzme kendini benim hiç sorunum yok eşimin de ama 2 senedir olmuyor bol bol dua et umudunu kaybetmeKızlar günaydın. Regl olamıyorumHamilelik testi yapıyorum o da negatif. Regl gecikmesine üzüleceğim aklıma gelmezdi. Acaba stres falan kaynaklı olabilir mi? Normalde reglim düzenlidir. Hamile kalmaya karar verdikten sonra düzeni bozuldu. Benzer durum yaşayan oldu mu?
Amin canım. Her zaman sizlere isteyen herkese dua ediyorum. Hayırlısıyla sizlere de nasip etsin Allahım
Ben daha once 2 kez kullandim klomeni. Ve ikisinde de catlatma ignesi yapildi. Ama mesai saatleri dışında gittigim icin hrp farkli doktotlarla muhatap oldum. Doktorlardan biri bana şöyle demişti. Neden hemen çatlatma ignesinin pesine dusuyorsunuz ? Once bi ilk 3 ay klomeni tek başına kullanın sonra diger 3 ay catlatma ignesiyle birlikte kullanirsiniz. Yani yumurtaniz zaten bunu kullandiktan sonra yeterli büyüklüğe ulaşıyor birakin musade edin de kendisi catlasin demisti.Canim klomen cok masum bi ilac degil. Mutlaka dr kontrolunde olmali ve catlatma ignesi olup olmayacaginada yine keza yumurtalarinin durumuna gore dr karar verir. Allah korusun bicok yumurtan olusur ve catlatma ignesi vurulmazsan bunlarin kist e donusme ihtimali yuksek. Bu durumda da dogum kontrol hapi kullanman gerekir ve korunmak zorunda kalirsin.
Burdaki arkadaslarim icin dr kontrolunde kullanilmasini tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir bu konuyu takip ediyorum inşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder. ben bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm acaba testin yanılma ihtimali var mıdır?
aaa yani test mi yaptırmam gerekiyor canımAdetin 21.günü kan testiyle progesteron degerine bakilarak yumurtanin catlayip catlamadigi söylenebilir canım. Insallah catlamistir ve iliski olmustur.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir bu konuyu takip ediyorum inşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder. ben bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm acaba testin yanılma ihtimali var mıdır?
Aa catlamayi anliyolar mi kan testiyleaaa yani test mi yaptırmam gerekiyor canımdoktor hiç test falan söylemedi bana. @friendly8584
Ettim canım. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Emin ol her birinizin mesajını tek tek okuyorum ve her okuduğumda sizler için dua ediyorum.Ay sağol canım. İsmen dua edebilirsin daha makbul olurmuş:) ismim tuba :)
Saol kuzumGecikip ümitlendirip sonra yine üzüyor bizi bu regl... 4-5 gün daha beklicem fazla üstünde düşünmeden. Baktım hala gelen giden yok bir test daha yapıcam canım. Hayırlısı.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Mesaj yazarken alt tarafta dosya yükle butonu var, oradan testin resmini çekip buraya yükleyebilirmisin? Birlikte bakalım istersen
bence de ümitlenme ama nolur nolmaz dikkat et kendine çünkü sürekli o yönde düşününce beyin o şekilde yönleniyor. bekle gelmezse bence kan testi yaptır direk için rahat olsun sonar da söktürücü kullanırsın olmadı inşallah hamişsindir kuzum
ayy inşallah gebelik vardır. hastaneye gitmeyi iple çekiyorumcanım tek çizgi olduğunda yanılma payı var ama çift çizgide yok diye biliyorum ben resim var mı paylaşabilir misin? bence hemen kan testi yaptır
Aksama mutlaka at sonucu ve tekrar yap testi remini at merak ettim ya insallah vardir canim Rabbim hepimize versin insallah :) bence var ama yine de umit kotu Hayirlisi olsun canim benimcanım işe geldim :) dün akşam yaptığım teste tek çizgiydi üzüldüm yok sanırım dedisabah kalkıp ilk idrarla yaptım bir dk geçmeden çift çizgi oldu. yetinmedim bi daha yaptım yine çift çizgi çıktı
Canim valla ne yalan soyliyim al benden de o kadar artik utaniyorum bende test yaptim negatif demeye :/Eczaneye gidip test almiyim diye, evdeki tüm paraları eşime verdim sabah :) o gelince de zatn gidip test almam. hep negatif cıktıgı icin utanıyom adamdan artıkadete kadar evde hic para tutmıcam :)
Cok akıllıyım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?