2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım korkma benim bir arkadaşım var o da pko kist te vardı klomen kullandığı ay hamile kaldı çok şükür üzme kendini benim hiç sorunum yok eşimin de ama 2 senedir olmuyor bol bol dua et umudunu kaybetme

Ben daha once 2 kez kullandim klomeni. Ve ikisinde de catlatma ignesi yapildi. Ama mesai saatleri dışında gittigim icin hrp farkli doktotlarla muhatap oldum. Doktorlardan biri bana şöyle demişti. Neden hemen çatlatma ignesinin pesine dusuyorsunuz ? Once bi ilk 3 ay klomeni tek başına kullanın sonra diger 3 ay catlatma ignesiyle birlikte kullanirsiniz. Yani yumurtaniz zaten bunu kullandiktan sonra yeterli büyüklüğe ulaşıyor birakin musade edin de kendisi catlasin demisti.

Canım tebrik ederim darısı başımıza :) Pozitifin yanlış olma ihtimali çok düşük diye biliyorum ben. Bence bir kan testi yaptırıp sonucu bir doktora göstermelisin.

Gunaydin hamis kalmak isteyenler ve hamis olanlar :) Darisi basimiza bata 13 gun var daha sizce devam etmeliyim calismalari birakmalimiyim artik :) Normalde yumurtlama haftasi kasiklarim agrir goguslerim siser agrir akintim olur asiri ama bu ay az akinti var sulu hic agrim yok nedeni ne olabilir bileniniz varmi kizlar :)

Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Mesaj yazarken alt tarafta dosya yükle butonu var, oradan testin resmini çekip buraya yükleyebilirmisin? Birlikte bakalım istersen

günaydın kızlar ben sık sık yazmasamda sürekli takipteyim 2ay önce kürtaj olmuştum kürtajdan sonra 4cmlik kist oluştu zorunlu olarak 10gündür doğum kontrol hapı kullanmaya başladım kisti eritmesi için dün biri çok zararlı bütün hormonlarını mahfeder dedi kafam çok karıştı moralim bozuldu beyaz beyaz akıntılarım oluyor sizce kist eriyor mu yoksa ilacın yan etkisi mi bu ilaçlardan kullanan oldu mu ya da biligisi olan cevaplarsanız çok sevinirim

Saol kuzum Gecikip ümitlendirip sonra yine üzüyor bizi bu regl... 4-5 gün daha beklicem fazla üstünde düşünmeden. Baktım hala gelen giden yok bir test daha yapıcam canım. Hayırlısı.

bence de ümitlenme ama nolur nolmaz dikkat et kendine çünkü sürekli o yönde düşününce beyin o şekilde yönleniyor. bekle gelmezse bence kan testi yaptır direk için rahat olsun sonar da söktürücü kullanırsın olmadı inşallah hamişsindir kuzum

canım tek çizgi olduğunda yanılma payı var ama çift çizgide yok diye biliyorum ben resim var mı paylaşabilir misin? bence hemen kan testi yaptır

Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Mesaj yazarken alt tarafta dosya yükle butonu var, oradan testin resmini çekip buraya yükleyebilirmisin? Birlikte bakalım istersen

canım işe geldim :) dün akşam yaptığım teste tek çizgiydi üzüldüm yok sanırım dedi sabah kalkıp ilk idrarla yaptım bir dk geçmeden çift çizgi oldu. yetinmedim bi daha yaptım yine çift çizgi çıktı

Saol canım benim. Bence de ağırlıklı olarak psikolojik. Gelse de rahatlasam . Bu ay olmasa bile bir dahaki ay inşallah. Allah isteyen herkese versin kuzum.

Aksama mutlaka at sonucu ve tekrar yap testi remini at merak ettim ya insallah vardir canim Rabbim hepimize versin insallah :) bence var ama yine de umit kotu Hayirlisi olsun canim benim

Canim valla ne yalan soyliyim al benden de o kadar artik utaniyorum bende test yaptim negatif demeye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…