- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim söyle bisey var dr lar biz istemeden her testi yapmiyolar illa arastirip dr a sormak gerekiyo böylede bisey varmis diye. Ama esimin kuzeni birebir benim durumumla ilgilendiginden ve 4 defa gebelik yasadigimdan her seyde bilgim oldu ister istemez. Eger bikac aydir deniyosaniz bence bu teste gerek yok. 1 yil sonunda olusmazsa yaptirilabilir ki insallah bekletmeden gelir bebegin.Saol arkadasim ben bu testi adetin 21. gunu yaptiriyorum o zaman :)
ayy inşallah gebelik vardır. hastaneye gitmeyi iple çekiyorum
3 ay oldu canim benim ama bende soylede bi durum var normal bir kadina gore rahim yolum daha genis ve vajina girisimde buyuk cok rahat hamile kalirsin dedi doktor ama olmadi sonra yumurtlama agrim cok siddetli oluyo ben kistten suphelendim ama o da yok bu ayda ne gogsum agriyo ne yumurtaligim agriyo asiri akintim olurdu ic camasirim islanirdi bu ay oda olmadi cok cok az bi aknti var yok denicek kadar simdi adetine 13 gun var ama catlamasi lazimdi hissetmem lazimdi off offCanim söyle bisey var dr lar biz istemeden her testi yapmiyolar illa arastirip dr a sormak gerekiyo böylede bisey varmis diye. Ama esimin kuzeni birebir benim durumumla ilgilendiginden ve 4 defa gebelik yasadigimdan her seyde bilgim oldu ister istemez. Eger bikac aydir deniyosaniz bence bu teste gerek yok. 1 yil sonunda olusmazsa yaptirilabilir ki insallah bekletmeden gelir bebegin.
Tmm yarin sabh yaparm senin icin cikacagini dusunmuyrm ama yapmktn bisey olmazCanım sen yarın bir test yap evde. Bende aet geçtiken 6 gün sonra öğrendim. Hem battan 2 önce hem battan 2 sonra kan verdim çıkmadı üstelik. Ümitsizliğe kapılma o yüzden. Yarın bir test yap görelim.
3 ay oldu canim benim ama bende soylede bi durum var normal bir kadina gore rahim yolum daha genis ve vajina girisimde buyuk cok rahat hamile kalirsin dedi doktor ama olmadi sonra yumurtlama agrim cok siddetli oluyo ben kistten suphelendim ama o da yok bu ayda ne gogsum agriyo ne yumurtaligim agriyo asiri akintim olurdu ic camasirim islanirdi bu ay oda olmadi cok cok az bi aknti var yok denicek kadar simdi adetine 13 gun var ama catlamasi lazimdi hissetmem lazimdi off off
Saol canım benim. Bence de ağırlıklı olarak psikolojik. Gelse de rahatlasam. Bu ay olmasa bile bir dahaki ay inşallah. Allah isteyen herkese versin kuzum.
Dha gelen giden yok ama hiç belirtm yok oyuzden gelir cnm dün sabah test yaptm negatf oyuzden ümidim yok cnm
Yaptim canim hepsi negatif sabah aksamCanım ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapmayı denedinmi ? Ozaman ne akıntı nede ağrı oldumu diye düşünmene gerek kalmıyo.
Amin canım benim.amin kuzum amin inşallah Allah hiçkimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İnan hiç tartılmadım
Ama ben sanki kilo verdim almadım.
İlk 3 ayda annenin ideal kilosuna göre alma verme durumu değişiyormuş duyduğum kadarıyla var mı bilginiz @lucccck @Dontsay ?
Sadece benim karnım var pantolonların altı bol oluyor ama göbeği kesinlikle kapanmıyor... 3 tane hamile pantolonu almak zorunda kaldım... Karnımı sıkan şeyleri giydiğimde garip bir ağrım oluyor..
ben sadece 2 kg oda ödem normal kg degil yani cnm
Arkadaşım senin nasıl bi anlayışın var merak ettim cidden ? Burada yardım arayıp vakti gelincede hamile kalıp heyecanını paylaşan bir üyenin sevincini paylaşması başka bi insanı neden üzebilirki ? Eğer dediğin gibi sıkıntı yok!sa ozaman sus ve tek cümle dahi kurma bence. Çünkü seni burda kara listeye alanların artık pekte sana yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
yaaa
ben anlamadım kim şikayet ettiyse artık sinirlendim girmiyorum eskisi kadar burayada
canımm senin bana söylediğin labroquick testlerinden aldım adetimin 15. günü çatlamış gösteriyor, çift çizgi. ancak vücut ısımda yükselme ya da düşme olmadı. sence bu testlerin yanlış gösgterme ihtimali var mı? bi de 3 gündür pozitif gösteriyor.Canım ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapmayı denedinmi ? Ozaman ne akıntı nede ağrı oldumu diye düşünmene gerek kalmıyo.
Canim cok dertlenme illa her ay belirti olmak zorunda degilki tabiki aklinda kalmasin testi yaptir ama daha olmadi diye endiselenmek icin cok erken. Ovulasyon testi kullanmiyosan eger mutlaka onu oneririm. Kasim ayinda bende kullanicam siparis ettim geldi. Sen bu testten once ovulasyon testini dene bikac ay bence.3 ay oldu canim benim ama bende soylede bi durum var normal bir kadina gore rahim yolum daha genis ve vajina girisimde buyuk cok rahat hamile kalirsin dedi doktor ama olmadi sonra yumurtlama agrim cok siddetli oluyo ben kistten suphelendim ama o da yok bu ayda ne gogsum agriyo ne yumurtaligim agriyo asiri akintim olurdu ic camasirim islanirdi bu ay oda olmadi cok cok az bi aknti var yok denicek kadar simdi adetine 13 gun var ama catlamasi lazimdi hissetmem lazimdi off off
Yaptim canim hepsi negatif sabah aksam
1 hafta denedim
Canim bu testler hep pozitif gosterir vucudumuzda her zaman lh hormonu var. Sen en koyu cift cizgi ciktigi gun ve diger siliklestigi gun mutlaka iliski olmali.canımm senin bana söylediğin labroquick testlerinden aldım adetimin 15. günü çatlamış gösteriyor, çift çizgi. ancak vücut ısımda yükselme ya da düşme olmadı. sence bu testlerin yanlış gösgterme ihtimali var mı? bi de 3 gündür pozitif gösteriyor.
canımm senin bana söylediğin labroquick testlerinden aldım adetimin 15. günü çatlamış gösteriyor, çift çizgi. ancak vücut ısımda yükselme ya da düşme olmadı. sence bu testlerin yanlış gösgterme ihtimali var mı? bi de 3 gündür pozitif gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?