2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Saol arkadasim ben bu testi adetin 21. gunu yaptiriyorum o zaman :)
Canim söyle bisey var dr lar biz istemeden her testi yapmiyolar illa arastirip dr a sormak gerekiyo böylede bisey varmis diye. Ama esimin kuzeni birebir benim durumumla ilgilendiginden ve 4 defa gebelik yasadigimdan her seyde bilgim oldu ister istemez. Eger bikac aydir deniyosaniz bence bu teste gerek yok. 1 yil sonunda olusmazsa yaptirilabilir ki insallah bekletmeden gelir bebegin.
 
3 ay oldu canim benim ama bende soylede bi durum var normal bir kadina gore rahim yolum daha genis ve vajina girisimde buyuk cok rahat hamile kalirsin dedi doktor ama olmadi sonra yumurtlama agrim cok siddetli oluyo ben kistten suphelendim ama o da yok bu ayda ne gogsum agriyo ne yumurtaligim agriyo asiri akintim olurdu ic camasirim islanirdi bu ay oda olmadi cok cok az bi aknti var yok denicek kadar simdi adetine 13 gun var ama catlamasi lazimdi hissetmem lazimdi off off
 
Canım sen yarın bir test yap evde. Bende aet geçtiken 6 gün sonra öğrendim. Hem battan 2 önce hem battan 2 sonra kan verdim çıkmadı üstelik. Ümitsizliğe kapılma o yüzden. Yarın bir test yap görelim.
Tmm yarin sabh yaparm senin icin cikacagini dusunmuyrm ama yapmktn bisey olmaz
 

Canım ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapmayı denedinmi ? Ozaman ne akıntı nede ağrı oldumu diye düşünmene gerek kalmıyo.
 
Kızlar bakın adet gecikmesinin nedeniyle alakalı şöyle bir bilgi buldum: Acaba "hamileliği düşünmeyi bıraktım hamile kaldım." diyenler haklı mı?

" Aşırı stresli olduğumuz dönemlerde vücudumuz hamilelik için uygun bir durumda olmadığımızı hissederek yumurtlamayı sağlayan hormonu azaltır. Yumurtlama olmadığında veya geciktiğinde elbette adet de gecikecektir."
 

Benimde karnım şişkinlik var ondan merak ettim acaba abartılı mi gidiyorum diye
 


gerizekalı mısın diye sormak istiyorum ama cevabı bildiğim için gerek yok.

sevinci paylaşan üyeye mi bir şey dedim ben iyi misin sen git oku mesajı

sen benim cümle kurup kurmamama karışamazsın dünya senin etrafında dönmüyor sen yönetmiyorsun insanları

BU SON MESAJIM senin gibi insanlarla işim olmaz benim

kara listeni de alıp istediğin gibi doldurabilirsin.

GÖZ ARDI ET DEDİM ZATEN SENİ MESAJLARINI GÖRMEYECEĞİM ARTIK
 
Son düzenleme:
Canım ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapmayı denedinmi ? Ozaman ne akıntı nede ağrı oldumu diye düşünmene gerek kalmıyo.
canımm senin bana söylediğin labroquick testlerinden aldım adetimin 15. günü çatlamış gösteriyor, çift çizgi. ancak vücut ısımda yükselme ya da düşme olmadı. sence bu testlerin yanlış gösgterme ihtimali var mı? bi de 3 gündür pozitif gösteriyor.
 
Canim cok dertlenme illa her ay belirti olmak zorunda degilki tabiki aklinda kalmasin testi yaptir ama daha olmadi diye endiselenmek icin cok erken. Ovulasyon testi kullanmiyosan eger mutlaka onu oneririm. Kasim ayinda bende kullanicam siparis ettim geldi. Sen bu testten once ovulasyon testini dene bikac ay bence.
 
Yaptim canim hepsi negatif sabah aksam
1 hafta denedim


Canım şimdi ben adet döngünü falan bilmiyorum o yüzden şu gün bu gün diyemiycem ama kendimden örnek veriyim 28 günlük döngüm var ve bi düşük yaşadım, o hamileliğimde hep 14. Gün yumurtamın çatladığını sanıyodum ama geç döllenme yaşamışım dr hesabına göre ortalama 20.günde yumurtlamışım. Bu ayda ilk kez ovu testi ile takip edeyim dedim bu seferde 11. Gün yumurtm çatladı. Yani demem o ki bu sefer sandığından çok daha geç yumurtan çatlayacak olabilir. Bu ovulasyon durumları kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişi üzerinde aydan aya bile değişebiliyor. Böyle bi durumda ovu testini koyu çizgiyi yakalayana kadar bırakmamanı tavsiye ederim. Misal taaaaaa 32.gün koyuyu yakalıyorsan 32 gün boyunca aynı düzenle teste devam etmelisin. İçini ferah tut. Geç yumurta çatlamasından başka bi sorunun olacağnı sanmıyorum.
 
Canim bu testler hep pozitif gosterir vucudumuzda her zaman lh hormonu var. Sen en koyu cift cizgi ciktigi gun ve diger siliklestigi gun mutlaka iliski olmali.

Ayrica laboquick marka benim 4 gebeligimde de ovulasyon testlerimde de %100 dogruluk verdi.
 

Canım bu testlerle takip ederken deminde dediğim gibi başka şeylere takılmamak gerekiyor. Yani mesela vücut ısını çok dikkate alma. Uyuduğun odanın sıcaklığından bile vücut sıcaklığın değişkenlik gösterebilir. Bu markayı herkesin tavsiyesi üzerine aldım bende ve yanılmadım. Gayet yardımcı oldu koyu günü yakalamamda. Yanlış gösterip göstermediğini şuanda burdan cevaplamam pek doğru olmaz. Şöyleki; ben teste idrarı damlatır damlatmaz kronometreyle birlikte bekliyorum. 10 dk dolduğuda çıkan sonucun direk resmini çekiyorum. Ve böylece günler arasındaki koyuluk farkım net bi şekilde belli oluyor. Yani dünkini yapıp bi kenara kaldırıp bugünü de yapınca onunla kıyaslamıyorum, çünkü dün yaptığım ve daha öncekiler durdukça renkleri ya silikleşiyor ya dağılıyor yada koyulaşıyor. Şimdi senin söylediğin 3 günü de ilk 10 dk içinde verdikleri renkleri görmeden cevaplayamam. Hee eğer benim gibi 10 dk lık görüntülerini resimlediysen buraya atarsan fikrimi söyleyebilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…