2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

anladımm canımm peki vücut ısım niçin yükselmiyor, acaba yumurtlama olduktan çok sonra mı vücut ısısı yükselecek?

Burdaki kimseye hakaret etme hakkın yok senin burası millete hakaret etme kalp kırma topigi degil haddini bil bence burdaki kimseninde senin gibisiyle isi olmaz bu topikte hamileligini acıklamıs bu topikte bizim arkadasimiz olmus sevincini paylasmis bu topikte paylasim yapmaya özgurdur sizin ozgur oldugunuz gibi ben onlarım gebelik gelisimini izlemekten memnunum ve mutlu oluyorum bencillik ve kıskanclık duygunuz varsa bu topikten gidebilirsiniz

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım inşallah bu ay nasip olur normalde 28 gün olan döngüm bu ay infolic (toz) kullanmaya başladığımdan 32 günde oldum ve 10 gün ovilasyonda çift çizgiyi koyu gördüm değerlendirdik suan beklemedeyiz bat normalde 29 ekim bakalım nasıl olucak ayrıca 10 aydır deniyoruz olmuyor

anlıyorum canımm, maalesef resimlemedim cevabın için çok teşekkür ederim canım çok mersiii :* <3

canımmm benim de bat 29 ekimm inşallah güzel haberler alırız <3

sözleriniz çok çok ayıp, burada özellikle söylediğiniz kişiler her zaman bizlere yardımcı olmaya çalışıyor tatlı dille. siz ise hakaret ediyorsunuz, hiç yakışıyor mu?

Sen kimsinde hakaret ediyorsun ya terbiyesiz!!! Defol git topikten !!!!!!!

anladımm canımm peki vücut ısım niçin yükselmiyor, acaba yumurtlama olduktan çok sonra mı vücut ısısı yükselecek?
Canim vucut isisina takilma ornegin ben persembe dr a gittim yumurtam 14mm idi ve dr henuz catlayacak gibi gozukmuyo dedi persembe cuma cmts pazar pazartesi yani dün sabah dahil atesim 36.1 36.2lerdeydi dun sabah dr gittim yumurta catlamis dedi. Yani atesim 36.2 olmasina ragmen yumurtam catlamis rahmim kalinlasmis. Ultrasonda net bilgi varken atesi hic umursamam bile. Bence takilma sende.

anlıyorum canımm, maalesef resimlemedim cevabın için çok teşekkür ederim canım çok mersiii :* <3

Olsun canım dert etme sen, bidahaki sefere bu şekilde takip etmeyi deneyebilirsin. Sen yinede inşallah koyu günleri değerlendirmişsindir ve güzel sonucu tez vakitte hayırlısıyla alırsın inşallah ne demek rica ederim

Canım yesa1 hakaret ediyor sana sen görmüyorsun sanırım bu bayanı nasıl topikten atacağız ?

Canim hosgeldin benimde bat 31 ekim artik geri sayimdayiz.. 10 ay uzun bi sure degil canim sabir gerek biraz ovulasyon testi kullaniyo musun?

Canim hosgeldin benimde bat 31 ekim artik geri sayimdayiz.. 10 ay uzun bi sure degil canim sabir gerek biraz ovulasyon testi kullaniyo musun?
evet canım testte çift çizgi koyu olduğu gün ondan önceki ve silindiği gün ilişki oldu nasip bakalım bu ay artık olmazsa iyi bir doktora muayene olucam devlete değil devlette hep aynı adetin 3 günü gel eee hormon testi sonuç iyi o kadar bir sonuca varamıyoruzzzz

ALLAH'ım yaa ne kadar gerizekalı var bu ülkede çok sinirliyim
Sabah arabayla bi yere gidiyodum önüme birden kocaman bi hafriyat kamyonu çıktı aptal ters yöne girmiş!
kendini frenleyebildi çok şükür ama ya ikimizden biri biraz daha hızlı olsaydı!....ALLAH bilir ne olacaktı halim
Bunun gibiler yüzünden kazaların haddi hesabı yok!
bide şoförüm diye geçiniyolar!

Canim superr insallah gelir bu ay bebisin sagligiyla. Bikac ay dene ovulasyon testiyle. 1 yil dolunca dr.a git istersen. Esin sperm testi verdi mi?

Mavi Boncugumm canım kazalarin cogu boylelerinden oluyo her zaman karsimdaki napar acaba diye düşündürüyolar insana. Şükür bisey olmamis sıkma canını kuzum

Bi de bunu bayan yapsa vay haline. Bayan şoför diye yerden yere vururlardı. Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…