- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
anladımm canımm peki vücut ısım niçin yükselmiyor, acaba yumurtlama olduktan çok sonra mı vücut ısısı yükselecek?Canim bu testler hep pozitif gosterir vucudumuzda her zaman lh hormonu var. Sen en koyu cift cizgi ciktigi gun ve diger siliklestigi gun mutlaka iliski olmali.
Ayrica laboquick marka benim 4 gebeligimde de ovulasyon testlerimde de %100 dogruluk verdi.
Burdaki kimseye hakaret etme hakkın yok senin burası millete hakaret etme kalp kırma topigi degil haddini bil bence burdaki kimseninde senin gibisiyle isi olmaz bu topikte hamileligini acıklamıs bu topikte bizim arkadasimiz olmus sevincini paylasmis bu topikte paylasim yapmaya özgurdur sizin ozgur oldugunuz gibi ben onlarım gebelik gelisimini izlemekten memnunum ve mutlu oluyorum bencillik ve kıskanclık duygunuz varsa bu topikten gidebilirsinizgerizekalı mısın diye sormak istiyorum ama cevabı bildiğim için gerek yok.
sevinci paylaşan üyeye mi bir şey dedim ben iyi misin sen git oku mesajı
sen benim cümle kurup kurmamama karışamazsın dünya senin etrafında dönmüyor sen yönetmiyorsun insanları
BU SON MESAJIM senin gibi insanlarla işim olmaz benim
kara listeni de alıp istediğin gibi doldurabilirsin.
GÖZ ARDI ET DEDİM ZATEN SENİ MESAJLARINI GÖRMEYECEĞİM ARTIK
anlıyorum canımm, maalesef resimlemedimCanım bu testlerle takip ederken deminde dediğim gibi başka şeylere takılmamak gerekiyor. Yani mesela vücut ısını çok dikkate alma. Uyuduğun odanın sıcaklığından bile vücut sıcaklığın değişkenlik gösterebilir. Bu markayı herkesin tavsiyesi üzerine aldım bende ve yanılmadım. Gayet yardımcı oldu koyu günü yakalamamda. Yanlış gösterip göstermediğini şuanda burdan cevaplamam pek doğru olmaz. Şöyleki; ben teste idrarı damlatır damlatmaz kronometreyle birlikte bekliyorum. 10 dk dolduğuda çıkan sonucun direk resmini çekiyorum. Ve böylece günler arasındaki koyuluk farkım net bi şekilde belli oluyor. Yani dünkini yapıp bi kenara kaldırıp bugünü de yapınca onunla kıyaslamıyorum, çünkü dün yaptığım ve daha öncekiler durdukça renkleri ya silikleşiyor ya dağılıyor yada koyulaşıyor. Şimdi senin söylediğin 3 günü de ilk 10 dk içinde verdikleri renkleri görmeden cevaplayamam. Hee eğer benim gibi 10 dk lık görüntülerini resimlediysen buraya atarsan fikrimi söyleyebilirim.
canımmm benim de bat 29 ekimm inşallah güzel haberler alırız <3Merhaba kızlar bende aranıza katıldım inşallah bu ay nasip olur normalde 28 gün olan döngüm bu ay infolic (toz) kullanmaya başladığımdan 32 günde oldum ve 10 gün ovilasyonda çift çizgiyi koyu gördüm değerlendirdik suan beklemedeyiz bat normalde 29 ekim bakalım nasıl olucak ayrıca 10 aydır deniyoruz olmuyor
sözleriniz çok çok ayıp, burada özellikle söylediğiniz kişiler her zaman bizlere yardımcı olmaya çalışıyor tatlı dille. siz ise hakaret ediyorsunuz, hiç yakışıyor mu?gerizekalı mısın diye sormak istiyorum ama cevabı bildiğim için gerek yok.
sen benim cümle kurup kurmamama karışamazsın dünya senin etrafında dönmüyor sen yönetmiyorsun insanları
Haber verirm tabi cnmOlumlu olumsuz haber ver merak ettirme canim
inşallah canım bu ay biraz ümitliyim ama yinede korkularım var artık gerçekten yoruldum 21 günü progeston kanı verecektim kararsızım gerçi bu ay infolic içtim 4 gün erken yumurtladım nasip yaacanımmm benim de bat 29 ekimm inşallah güzel haberler alırız <3
Sen kimsinde hakaret ediyorsun ya terbiyesiz!!! Defol git topikten !!!!!!!gerizekalı mısın diye sormak istiyorum ama cevabı bildiğim için gerek yok.
Canim vucut isisina takilma ornegin ben persembe dr a gittim yumurtam 14mm idi ve dr henuz catlayacak gibi gozukmuyo dedi persembe cuma cmts pazar pazartesi yani dün sabah dahil atesim 36.1 36.2lerdeydi dun sabah dr gittim yumurta catlamis dedi. Yani atesim 36.2 olmasina ragmen yumurtam catlamis rahmim kalinlasmis. Ultrasonda net bilgi varken atesi hic umursamam bile. Bence takilma sende.anladımm canımm peki vücut ısım niçin yükselmiyor, acaba yumurtlama olduktan çok sonra mı vücut ısısı yükselecek?
anlıyorum canımm, maalesef resimlemedimcevabın için çok teşekkür ederim canım çok mersiii :* <3
Canım yesa1 hakaret ediyor sana sen görmüyorsun sanırım bu bayanı nasıl topikten atacağız ?Olsun canım dert etme sen, bidahaki sefere bu şekilde takip etmeyi deneyebilirsin. Sen yinede inşallah koyu günleri değerlendirmişsindir ve güzel sonucu tez vakitte hayırlısıyla alırsın inşallahne demek rica ederim
Canim hosgeldin benimde bat 31 ekim artik geri sayimdayiz.. 10 ay uzun bi sure degil canim sabir gerek biraz ovulasyon testi kullaniyo musun?Merhaba kızlar bende aranıza katıldım inşallah bu ay nasip olur normalde 28 gün olan döngüm bu ay infolic (toz) kullanmaya başladığımdan 32 günde oldum ve 10 gün ovilasyonda çift çizgiyi koyu gördüm değerlendirdik suan beklemedeyiz bat normalde 29 ekim bakalım nasıl olucak ayrıca 10 aydır deniyoruz olmuyor
evet canım testte çift çizgi koyu olduğu gün ondan önceki ve silindiği gün ilişki oldu nasip bakalım bu ay artık olmazsa iyi bir doktora muayene olucam devlete değil devlette hep aynı adetin 3 günü gel eee hormon testi sonuç iyi o kadar bir sonuca varamıyoruzzzzCanim hosgeldin benimde bat 31 ekim artik geri sayimdayiz.. 10 ay uzun bi sure degil canim sabir gerek biraz ovulasyon testi kullaniyo musun?
Canim superr insallah gelir bu ay bebisin sagligiyla. Bikac ay dene ovulasyon testiyle. 1 yil dolunca dr.a git istersen. Esin sperm testi verdi mi?evet canım testte çift çizgi koyu olduğu gün ondan önceki ve silindiği gün ilişki oldu nasip bakalım bu ay artık olmazsa iyi bir doktora muayene olucam devlete değil devlette hep aynı adetin 3 günü gel eee hormon testi sonuç iyi o kadar bir sonuca varamıyoruzzzz
ALLAH'ım yaa ne kadar gerizekalı var bu ülkede çok sinirliyim
Sabah arabayla bi yere gidiyodum önüme birden kocaman bi hafriyat kamyonu çıktı aptal ters yöne girmiş!
kendini frenleyebildi çok şükür ama ya ikimizden biri biraz daha hızlı olsaydı!....ALLAH bilir ne olacaktı halim
Bunun gibiler yüzünden kazaların haddi hesabı yok!
bide şoförüm diye geçiniyolar!
Bi de bunu bayan yapsa vay haline. Bayan şoför diye yerden yere vururlardı. Geçmiş olsun canımALLAH'ım yaa ne kadar gerizekalı var bu ülkede çok sinirliyim
Sabah arabayla bi yere gidiyodum önüme birden kocaman bi hafriyat kamyonu çıktı aptal ters yöne girmiş!
kendini frenleyebildi çok şükür ama ya ikimizden biri biraz daha hızlı olsaydı!....ALLAH bilir ne olacaktı halim
Bunun gibiler yüzünden kazaların haddi hesabı yok!
bide şoförüm diye geçiniyolar!
Canım koyu akıntı oldu bile, akşama regl başlar heraldeKuzum 10. Gün yerleşmeye başlasa da 11. Gün falan çıkar eğer regli gelmezse bence idrarda gebelik bak şahsi fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?