2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ismimiz de aynı kaderimiiz de aynı :) bnde aynı durumdayım insan utanıyor eksilik gibi görüyor en azından bn öyleyim Allah Kucağımızı eksik bırakmasın :)

Canım çok özel olacak ama stresin etkisini şöyle anlatayım. Ben ikinci kez aşılamaya gittiğimde laboratuvardaki görevli eşime demiş ki: Önceki aşılamada değerleriniz düşük çıkmış, stres yapmışsınız, acele etmişsiniz, bu sefer stres yapmayın demiş. Yani stres sperm sayısını ve hareketliliğini bile etkiliyor

Ya eşimden yana sıkıntı yok stres anlamında :) o cok rahat. Kendi istedigi icin şaapıyo
Sorun bende ben cok düşünüyom olcak mı olmıcak mı die.

Buarada sizinde gönlünüzce olsun inş. Size de güzel bir evlat nasip etsin Rabbim. amin:)

Canım çok özel olacak ama stresin etkisini şöyle anlatayım. Ben ikinci kez aşılamaya gittiğimde laboratuvardaki görevli eşime demiş ki: Önceki aşılamada değerleriniz düşük çıkmış, stres yapmışsınız, acele etmişsiniz, bu sefer stres yapmayın demiş. Yani stres sperm sayısını ve hareketliliğini bile etkiliyor

İnşallah canım.. Bugün bayağı kötü oldum. Eşim çok üzüldü.. Uyuya kalmışım koltukta başıma yastık falan koymuş.
Midem bulanmaya başladı
Ne guzel bak masallah esin merhametli biri ve seni seviyo boyle gunlerde daha cok ortaya cikiyor dimi ama :)

Teşekkür ederim. İnşallah :)

Mavi Boncugumm canım kazalarin cogu boylelerinden oluyo her zaman karsimdaki napar acaba diye düşündürüyolar insana. Şükür bisey olmamis sıkma canını kuzum

Sağolasın çok şükür canım malesef öyle gerçekten kazalar aşırı derecede arttı bu gittiğim yolda daha önce de olmuştu önüme çıkmışlardı
Ordaki kocaman tabelayı görmeyecek kadar kör mü bunlar bilmiyorum ama farzedelimki görmediler
öyle bişey yok görmemek gibi bi lüksü yok kimsenin! trafiğin şakası yok gözün daima yollarda olacak ama malesef bunun gibilerin işlerine gelmiyo ALLAH akıl versin
Hepimizi böyle canavarlardan korusun

Bi de bunu bayan yapsa vay haline. Bayan şoför diye yerden yere vururlardı. Geçmiş olsun canım

Sağolasın canım aynen öyle
9 aydır trafikteyim ve bugüne kadar 1 tane bayan sürücünün hatasını görmedim
Hep erkekler yapıyor çünkü başkalarının canını hiçe sayacak kadar benciller! (Bazıları)
yahu ben aman birinin canı yanmasın diye 40 kere düşünüyorum
uymuyolar kurallara ve aşırı hız yapıyolar
Sanki rallideler! ulan şehir içinde gidiyosun her yer ışık ve tümsek dolu
hız yapsan neye yarayacak en fazla 100 mt ilerde nasıl olsa yavaşlamak yada durmak zorunda kalacaksın...
aman bacım Allah böylelelerini ıslah etsin

akıntım var 2 gündür . şeffaf bir akışkan. tarlusal biteli 8.gün. acaba yumurtluyormuyum????

Kızlaaaaar, beni de alın aranıza, bat 11 Kasım. Ekler misiniz? Hadi kaynaşalım hemennnn..

Bebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sinirim bi anda gözlerimi karartıyor ya. Trafikte sakin olmaya çalışıyorum. Bazen erkekler de bazı kadınlar da sinir ediyor valla. Geçen biri sola sinyal vermeden üzerime çıkacaktı. Kornaya bastım bir pardon bile demedi yaa

Ben de ayni durumdayim. 10 ekimdi adet gunum. Anca 1-2 gun once yada sonra olur. Ama hala gelen giden yok. Dun test yaptim evde negatif. Bekliyorum bu haftada gelmezse doktora gidicem. Ilk defa yasiyorum bende boyle bisey.

Ben de ayni durumdayim. 10 ekimdi adet gunum. Anca 1-2 gun once yada sonra olur. Ama hala gelen giden yok. Dun test yaptim evde negatif. Bekliyorum bu haftada gelmezse doktora gidicem. Ilk defa yasiyorum bende boyle bisey.

Canım aynen ben de 4-5 güne gelmezse doktora gidicem. Fazla beklediğimiz ya da hamilelik istediğimiz için mi gelmiyor acaba?

ayyy kızlar ben de aynı. 2 kez test yaptım negatif. erken gebelik testiydi ikisi de. ama gelen giden de yok. uzun zamandır regl dönemim de sapma da olmuyordu. testler negatif çıkınca ovulasyon testi aramaya koyuldum ama regl olmadığım gibi hiçbir belirti falan da yok.. doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim

Ay sorma ya o hatayı zaten çok yapıyolar sinyalsiz önüne atlıyolar bende gıcık oluyorum
Bende çok yaşıyorum ama bazen acayip sinir bozucu oluyolar
Bigün bi acelem vardı bi yere yetişmem gerekiyodu bizim evin yanında garaj var arabamı çıkaracaktım işte baktım garaj kapısının önüne afedersin dangalağın biri arabasını park etmiş! gelde sinirlenme küplere bindim kim olduğunu bilmiyorum sonuçta
Yanda bi inşaat yapılıyodu gidip ordakilere sordum onlar çalışan tabi ama arabanın sahibi oraya aitmiş neyse arattırdım geliyo dediler
Bekle bekle gelmedi sonra tekrar arattırdım 30-40 dk sonra geldi
2 çift laf ettim tabi etmeden olmaz:)
Özür diledi falan.... bi keresindede sağlık ocağının bahçesine park etmiştim işte işim bitince baktım tam arkama birisi park etmiş! Yok böyle bi cahillik... o gün de cuma günüydü adam kesin cumaya gitmiştir dedim bekledim yine dakikalarca gelmedi sonra ben kornaya bastım böyle uzuun uzun defalarca :)
bi süre sonra geldi ona bi fırça attım adam sadece dondu kaldı:)
neyse şekerim böyle işte bu mevzu uzar gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…