Zor valla :)
Önceden testleri o yokken alıp yapıyodum bazen söylüyodum bazen söylemiyodum:) 4 kere kan testi yaptırdık biri bayramdaydı dierleri akşam vakitleri falandı. Hep özel hastanelerde bide.
Artık adet zamanı gelene kadar bişi demicem ona
Canım çok özel olacak ama stresin etkisini şöyle anlatayım. Ben ikinci kez aşılamaya gittiğimde laboratuvardaki görevli eşime demiş ki: Önceki aşılamada değerleriniz düşük çıkmış, stres yapmışsınız, acele etmişsiniz, bu sefer stres yapmayın demiş. Yani stres sperm sayısını ve hareketliliğini bile etkiliyorGünaydın hanımlar,
Ben bişey merak ediyorum. Hamile arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Şimdi hani hep deniyor ya , stres yapmayın sıkıntı etmeyin sonra kendiliğinizden gebe kalırsınız diye…
ama ben bakıyorum gebe olan arkadaslar da buralarda yazıp gün sayıyolardı önceden. dimi yanlış bilmiyorum :) yani onlarda stres sıkıntı ettiler dimi olcak mı olmıcak mı diye :)
Stresi kafamdan atmak istyom ama olmuyo. yumurtlama zamanı olursa olur psikolojisinde oluyom ama bata 1 hafta falan kala telaş başlıyo:)
ismimiz de aynı kaderimiiz de aynı :) bnde aynı durumdayım insan utanıyor eksilik gibi görüyor en azından bn öyleyimAllah Kucağımızı eksik bırakmasın :)
Canım çok özel olacak ama stresin etkisini şöyle anlatayım. Ben ikinci kez aşılamaya gittiğimde laboratuvardaki görevli eşime demiş ki: Önceki aşılamada değerleriniz düşük çıkmış, stres yapmışsınız, acele etmişsiniz, bu sefer stres yapmayın demiş. Yani stres sperm sayısını ve hareketliliğini bile etkiliyor
Canım çok özel olacak ama stresin etkisini şöyle anlatayım. Ben ikinci kez aşılamaya gittiğimde laboratuvardaki görevli eşime demiş ki: Önceki aşılamada değerleriniz düşük çıkmış, stres yapmışsınız, acele etmişsiniz, bu sefer stres yapmayın demiş. Yani stres sperm sayısını ve hareketliliğini bile etkiliyorGünaydın hanımlar,
Ben bişey merak ediyorum. Hamile arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Şimdi hani hep deniyor ya , stres yapmayın sıkıntı etmeyin sonra kendiliğinizden gebe kalırsınız diye…
ama ben bakıyorum gebe olan arkadaslar da buralarda yazıp gün sayıyolardı önceden. dimi yanlış bilmiyorum :) yani onlarda stres sıkıntı ettiler dimi olcak mı olmıcak mı diye :)
Stresi kafamdan atmak istyom ama olmuyo. yumurtlama zamanı olursa olur psikolojisinde oluyom ama bata 1 hafta falan kala telaş başlıyo:)
Ne guzel bak masallah esin merhametli biri ve seni seviyo boyle gunlerde daha cok ortaya cikiyor dimi ama :)İnşallah canım.. Bugün bayağı kötü oldum. Eşim çok üzüldü.. Uyuya kalmışım koltukta başıma yastık falan koymuş.
Midem bulanmaya başladı
Teşekkür ederim. İnşallah :)Ya eşimden yana sıkıntı yok stres anlamında :) o cok rahat. Kendi istedigi icin şaapıyo
Sorun bendeben cok düşünüyom olcak mı olmıcak mı die.
Buarada sizinde gönlünüzce olsun inş. Size de güzel bir evlat nasip etsin Rabbim. amin:)
Mavi Boncugumm canım kazalarin cogu boylelerinden oluyo her zaman karsimdaki napar acaba diye düşündürüyolar insana. Şükür bisey olmamis sıkma canını kuzum
Bi de bunu bayan yapsa vay haline. Bayan şoför diye yerden yere vururlardı. Geçmiş olsun canım
BATLAR
S selifor 9 Kasım
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@Mangetsu 16 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
@Babies16 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@balbademlinuga 18 Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@kkk91 20 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@Aschil07 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@aybukegok16 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
@Miss_bonn 22 Ekim
@obsesif89 22 Ekim
@tugsem_10 22 Ekim
@nazife_fth 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
bayangezenti 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@senzalize33 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@MelekDiliyorum 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
@ECEdeniz8107 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Burcu251 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@AdaLidya 28 Ekim
@Zynpyay 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@melegini_bekliyor 30Ekim
@Busra ozsoy34 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@tomrs 30 Ekim
@Niluferby96 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@jejelibobon 3 Kasım
@alars 3 Kasım
@Pariskizim 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
@fatmaelifnur 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Burmera 7 Kasım
@zyekici 7 Kasım
@eslemsin 8 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
F Findikkiran 9 Kasım
@Balcicekk33 9 Kasım
@gelmucizegel 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
@Assos 11 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@yelsem 12 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@Masalll92 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@SUU 16 Kasım
@edacimm 17 Kasım
HAMİLELER
1. @Dontsay
2. @Sup3risi
3. @madame wuu
4. @Frkzhd
5. @Gunayfur
6. @Misk-i amber
7. @nannen1
8. @Ulya90
9. @onurumbenim
10. @lucccck
11. @Gulalp35
12. @er_sev
13. @angelina 34
14. @ladys_girl
15. @coffee84
16. @Bekayyy
17. @Zuzu minnos
18. @Beklenencanim
19. @Tombikstugba
20. @Ay12live
21. @Meyvelipasta1
22. @TuruncuHayal
23. @smy11
24. @Morenam
25. @snesrn
26. @Esraerol
27. @busraturkmen
28. @Princess91
29. @melo11
30. @zuhrealam
31. @Lovepinkbm
32. @tontis76
33.cgdmkrks
34. @meral1903
35. @Sb12345
36. @sevilan
Ben sinirim bi anda gözlerimi karartıyor ya. Trafikte sakin olmaya çalışıyorum. Bazen erkekler de bazı kadınlar da sinir ediyor valla. Geçen biri sola sinyal vermeden üzerime çıkacaktı. Kornaya bastım bir pardon bile demedi yaaSağolasın canım aynen öyle
9 aydır trafikteyim ve bugüne kadar 1 tane bayan sürücünün hatasını görmedim
Hep erkekler yapıyor çünkü başkalarının canını hiçe sayacak kadar benciller! (Bazıları)
yahu ben aman birinin canı yanmasın diye 40 kere düşünüyorum
uymuyolar kurallara ve aşırı hız yapıyolar
Sanki rallideler! ulan şehir içinde gidiyosun her yer ışık ve tümsek dolu
hız yapsan neye yarayacak en fazla 100 mt ilerde nasıl olsa yavaşlamak yada durmak zorunda kalacaksın...
aman bacım Allah böylelelerini ıslah etsin
Ben de ayni durumdayim. 10 ekimdi adet gunum. Anca 1-2 gun once yada sonra olur. Ama hala gelen giden yok. Dun test yaptim evde negatif. Bekliyorum bu haftada gelmezse doktora gidicem. Ilk defa yasiyorum bende boyle bisey.Kızlar günaydın. Regl olamıyorumHamilelik testi yapıyorum o da negatif. Regl gecikmesine üzüleceğim aklıma gelmezdi. Acaba stres falan kaynaklı olabilir mi? Normalde reglim düzenlidir. Hamile kalmaya karar verdikten sonra düzeni bozuldu. Benzer durum yaşayan oldu mu?
Ben de ayni durumdayim. 10 ekimdi adet gunum. Anca 1-2 gun once yada sonra olur. Ama hala gelen giden yok. Dun test yaptim evde negatif. Bekliyorum bu haftada gelmezse doktora gidicem. Ilk defa yasiyorum bende boyle bisey.
ayyy kızlar ben de aynı. 2 kez test yaptım negatif. erken gebelik testiydi ikisi de. ama gelen giden de yok. uzun zamandır regl dönemim de sapma da olmuyordu. testler negatif çıkınca ovulasyon testi aramaya koyuldum ama regl olmadığım gibi hiçbir belirti falan da yok.. doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedimBen de ayni durumdayim. 10 ekimdi adet gunum. Anca 1-2 gun once yada sonra olur. Ama hala gelen giden yok. Dun test yaptim evde negatif. Bekliyorum bu haftada gelmezse doktora gidicem. Ilk defa yasiyorum bende boyle bisey.
Ben sinirim bi anda gözlerimi karartıyor ya. Trafikte sakin olmaya çalışıyorum. Bazen erkekler de bazı kadınlar da sinir ediyor valla. Geçen biri sola sinyal vermeden üzerime çıkacaktı. Kornaya bastım bir pardon bile demedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?