2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım aynen ben de 4-5 güne gelmezse doktora gidicem. Fazla beklediğimiz ya da hamilelik istediğimiz için mi gelmiyor acaba?
Aslinda bu ay ben o kdr umitli degildim. Esim varikosel ameliyati olmustu 3 ay once korunuyoduk. Esim korunmayalim artik dedi ben de doktora gidemedik daha diye istemedim. Ozel bi caba sarfetmedim aslinda ama kasik agrilarim fln oldu adete 5 gun kala ondan killandim aslinda :))

29 ekim bat o zaman battan sonra teslere baslarim tekrar saol canim benim :) bide iki adet arasi nasil hesaplaniyo simdi 4 eylulde oldum sonra ki ay 2 ekimde oldum kac gunde bir adet olmus oluyorum ki

Senin gunun ne kdr gecti cnm ?

4 gün gecikti bat 14 ekimdi. Senin ne kadar gecikti? Testler negatif çıkınca bu aydan ümidimi kesmiştim. rahattım da ama neden böyle oldu anlamadım. belki de stres
Benim 10 ekimdi 1 hafta gecti. Dun test yaptim negatif. Heralde mevsimsel yada stress. Zaten beklentim yoktu simdi hic yok :)) adetin gelmesini bekliyorum.

Canım hayırlısı. Olmazsa bir kaç güne bir tane daha test yap, sonra doktora git. Eğer hamilelik yoksa hem genel bir kontrol olursun.

29 ekim bat o zaman battan sonra teslere baslarim tekrar saol canim benim :) bide iki adet arasi nasil hesaplaniyo simdi 4 eylulde oldum sonra ki ay 2 ekimde oldum kac gunde bir adet olmus oluyorum ki
Canim 4 Eylul adetin 1.gunu diyoruz senin adet döngün bu tarihlere gore 29 gun. Ve yine bu tarihlere gore yeni adet tarihin 30 Ekim.

Cok sükür atlatmissin canim bosverrrr bunlari sen nasilsin adet olmadin dimi?

4 gün gecikti bat 14 ekimdi. Senin ne kadar gecikti? Testler negatif çıkınca bu aydan ümidimi kesmiştim. rahattım da ama neden böyle oldu anlamadım. belki de stres
Aynen ben de ümidi kesmiştim. Şimdi böyle gelmeyince insan ister istemez "Acaba?" diye düşünüyor.

akıntım var 2 gündür . şeffaf bir akışkan. tarlusal biteli 8.gün. acaba yumurtluyormuyum????
canım dokotra gittin mi bilmiyorum ama bende geçen ay tarlusal bittikten 4günsonra adet olabildim kist oluşmuş ondan adet olamadım inşallah yoktur ama sende de öyle bir durum mu var acaba ya da bebiş mi var acaba

Benim 10 ekimdi 1 hafta gecti. Dun test yaptim negatif. Heralde mevsimsel yada stress. Zaten beklentim yoktu simdi hic yok :)) adetin gelmesini bekliyorum.
Ben de test sonuçlarından sonra bu ayı silmiştim ama meraklanmıyor da değilim:) Belki olabilir mi diye.. Ama yaptığım iki test de güvenilirdi. Muhtemelen senin dediğin gibi mevsimsel bir şey olabilir

Kızlar size bir sorum var. Reglden önce kahverengi akıntısı olanlar vardır mutlaka benim gibi. Reglin birinci günü hesaplanırken o kahverengili yoğun olmayan günü mü hesaplıyorsunuz yoksa yoğun kırmızı kanın olduğu günü mü?

Ben de test sonuçlarından sonra bu ayı silmiştim ama meraklanmıyor da değilim:) Belki olabilir mi diye.. Ama yaptığım iki test de güvenilirdi. Muhtemelen senin dediğin gibi mevsimsel bir şey olabilir
Evet yinede acaba diyor insan :)) dun de kuaforumle konustuk. Ben ne testler yaptim cikmadi 2 aylik hamileyken ogrenebildim hamile oldugumu dedi. Aklima kurt sokma kiz dedim :)) beklicez gorcez ama benim umidim yok. Insallah sizlerde vardir. Belki gec dollenme falandir ne biliyim. 1 hafta bekleyin bakalim olmadi kan verirsin Haftaya

Evet ister istemez insan beklentiye giriyor. Ama ben de stres ya da mevsim geçişlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. tabi ki bir mucizenin gelmesine de asla hayır demem:)

Ah canım ona kim hayır diyebilir. Buyursunlar gelsinler başımızın üstünde yeri var. :)

O değil de şu belirsizlik zor biraz Eğer hamile değilsek de regl olsak da en azından bir rahatlasak. Hamileysek zaten çalsın davullar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…