- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Aslinda bu ay ben o kdr umitli degildim. Esim varikosel ameliyati olmustu 3 ay once korunuyoduk. Esim korunmayalim artik dedi ben de doktora gidemedik daha diye istemedim. Ozel bi caba sarfetmedim aslinda ama kasik agrilarim fln oldu adete 5 gun kala ondan killandim aslinda :))Canım aynen ben de 4-5 güne gelmezse doktora gidicem. Fazla beklediğimiz ya da hamilelik istediğimiz için mi gelmiyor acaba?
29 ekim bat o zaman battan sonra teslere baslarim tekrar saol canim benim :) bide iki adet arasi nasil hesaplaniyo simdi 4 eylulde oldum sonra ki ay 2 ekimde oldum kac gunde bir adet olmus oluyorum kiCanim cok dertlenme illa her ay belirti olmak zorunda degilki tabiki aklinda kalmasin testi yaptir ama daha olmadi diye endiselenmek icin cok erken. Ovulasyon testi kullanmiyosan eger mutlaka onu oneririm. Kasim ayinda bende kullanicam siparis ettim geldi. Sen bu testten once ovulasyon testini dene bikac ay bence.
Senin gunun ne kdr gecti cnm ?ayyy kızlar ben de aynı. 2 kez test yaptım negatif. erken gebelik testiydi ikisi de. ama gelen giden de yok. uzun zamandır regl dönemim de sapma da olmuyordu. testler negatif çıkınca ovulasyon testi aramaya koyuldum ama regl olmadığım gibi hiçbir belirti falan da yok.. doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Cevap için teşekkür ederim canım in.yarın bi yaptırayım o zaman hadi hayrlısı inş.hayal kırıklığı olmaz umarımCanım bence o yerleşme kanamasıdır. Bi kan testi daha yaptır. Baya da geçmiş adetin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
4 gün gecikti bat 14 ekimdi. Senin ne kadar gecikti? Testler negatif çıkınca bu aydan ümidimi kesmiştim. rahattım da ama neden böyle oldu anlamadım. belki de stresSenin gunun ne kdr gecti cnm ?
Benim 10 ekimdi 1 hafta gecti. Dun test yaptim negatif. Heralde mevsimsel yada stress. Zaten beklentim yoktu simdi hic yok :)) adetin gelmesini bekliyorum.4 gün gecikti bat 14 ekimdi. Senin ne kadar gecikti? Testler negatif çıkınca bu aydan ümidimi kesmiştim. rahattım da ama neden böyle oldu anlamadım. belki de stres
Aslinda bu ay ben o kdr umitli degildim. Esim varikosel ameliyati olmustu 3 ay once korunuyoduk. Esim korunmayalim artik dedi ben de doktora gidemedik daha diye istemedim. Ozel bi caba sarfetmedim aslinda ama kasik agrilarim fln oldu adete 5 gun kala ondan killandim aslinda :))
Evet canim oyle yapcam. Zaten gitmem gerekiyordu. Ameliyattan sonra gidemedim. Cuma yada pazartesi giderim nasipse.Canım hayırlısı. Olmazsa bir kaç güne bir tane daha test yap, sonra doktora git. Eğer hamilelik yoksa hem genel bir kontrol olursun.
Canim 4 Eylul adetin 1.gunu diyoruz senin adet döngün bu tarihlere gore 29 gun. Ve yine bu tarihlere gore yeni adet tarihin 30 Ekim.29 ekim bat o zaman battan sonra teslere baslarim tekrar saol canim benim :) bide iki adet arasi nasil hesaplaniyo simdi 4 eylulde oldum sonra ki ay 2 ekimde oldum kac gunde bir adet olmus oluyorum ki
Cok sükür atlatmissin canim bosverrrr bunlari sen nasilsin adet olmadin dimi?Sağolasın çok şükür canım malesef öyle gerçekten kazalar aşırı derecede arttı bu gittiğim yolda daha önce de olmuştu önüme çıkmışlardı
Ordaki kocaman tabelayı görmeyecek kadar kör mü bunlar bilmiyorum ama farzedelimki görmediler
öyle bişey yok görmemek gibi bi lüksü yok kimsenin! trafiğin şakası yok gözün daima yollarda olacak ama malesef bunun gibilerin işlerine gelmiyo ALLAH akıl versin
Hepimizi böyle canavarlardan korusun
Peki yumurtlama gunumde o zaman 17 ekim oluyo demi ama olmadi akinti falan .sCanim 4 Eylul adetin 1.gunu diyoruz senin adet döngün bu tarihlere gore 29 gun. Ve yine bu tarihlere gore yeni adet tarihin 30 Ekim.
Aynen ben de ümidi kesmiştim. Şimdi böyle gelmeyince insan ister istemez "Acaba?" diye düşünüyor.4 gün gecikti bat 14 ekimdi. Senin ne kadar gecikti? Testler negatif çıkınca bu aydan ümidimi kesmiştim. rahattım da ama neden böyle oldu anlamadım. belki de stres
Kızlaaaaar, beni de alın aranıza, bat 11 Kasım. Ekler misiniz? Hadi kaynaşalım hemennnn..
canım dokotra gittin mi bilmiyorum ama bende geçen ay tarlusal bittikten 4günsonra adet olabildim kist oluşmuş ondan adet olamadım inşallah yoktur ama sende de öyle bir durum mu var acaba ya da bebiş mi var acabaakıntım var 2 gündür . şeffaf bir akışkan. tarlusal biteli 8.gün. acaba yumurtluyormuyum????
Ben de test sonuçlarından sonra bu ayı silmiştim ama meraklanmıyor da değilim:) Belki olabilir mi diye.. Ama yaptığım iki test de güvenilirdi. Muhtemelen senin dediğin gibi mevsimsel bir şey olabilirBenim 10 ekimdi 1 hafta gecti. Dun test yaptim negatif. Heralde mevsimsel yada stress. Zaten beklentim yoktu simdi hic yok :)) adetin gelmesini bekliyorum.
Evet ister istemez insan beklentiye giriyor. Ama ben de stres ya da mevsim geçişlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. tabi ki bir mucizenin gelmesine de asla hayır demem:)Aynen ben de ümidi kesmiştim. Şimdi böyle gelmeyince insan ister istemez "Acaba?" diye düşünüyor.
Evet yinede acaba diyor insan :)) dun de kuaforumle konustuk. Ben ne testler yaptim cikmadi 2 aylik hamileyken ogrenebildim hamile oldugumu dedi. Aklima kurt sokma kiz dedim :)) beklicez gorcez ama benim umidim yok. Insallah sizlerde vardir. Belki gec dollenme falandir ne biliyim. 1 hafta bekleyin bakalim olmadi kan verirsin HaftayaBen de test sonuçlarından sonra bu ayı silmiştim ama meraklanmıyor da değilim:) Belki olabilir mi diye.. Ama yaptığım iki test de güvenilirdi. Muhtemelen senin dediğin gibi mevsimsel bir şey olabilir
Evet ister istemez insan beklentiye giriyor. Ama ben de stres ya da mevsim geçişlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. tabi ki bir mucizenin gelmesine de asla hayır demem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?