Hayırlısı artık ama ben bir hafta bekleyemem:) Bata 4-5 gün kala test yapıyorum hiç sabırlı değilim.Evet yinede acaba diyor insan :)) dun de kuaforumle konustuk. Ben ne testler yaptim cikmadi 2 aylik hamileyken ogrenebildim hamile oldugumu dedi. Aklima kurt sokma kiz dedim :)) beklicez gorcez ama benim umidim yok. Insallah sizlerde vardir. Belki gec dollenme falandir ne biliyim. 1 hafta bekleyin bakalim olmadi kan verirsin Haftaya
keşke bebeğim olsada bende katılabilsem kampanyayaBebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; Paro.com.tr'den bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. son gün 20 Kasım 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar
Kızlar size bir sorum var. Reglden önce kahverengi akıntısı olanlar vardır mutlaka benim gibi. Reglin birinci günü hesaplanırken o kahverengili yoğun olmayan günü mü hesaplıyorsunuz yoksa yoğun kırmızı kanın olduğu günü mü?
canım valla ben kahverengi akıntıdan başlıyorum saymaya sonuçta az da gelse hastalanmış oluyorsun ama doğru mudur bilemedim şimdi
:))) o zaman biran once kan ver rahatla. Insallah bebek vardir canim. Ama acele etme bence sabret biraz. Sabir iyidir :))Hayırlısı artık ama ben bir hafta bekleyemem:) Bata 4-5 gün kala test yapıyorum hiç sabırlı değilim.
Allah bilir tatlım.. Belki çalar davullar. Kaderimizde varsa elbet çalarAh canım ona kim hayır diyebilir.Buyursunlar gelsinler başımızın üstünde yeri var. :)
O değil de şu belirsizlik zor birazEğer hamile değilsek de regl olsak da en azından bir rahatlasak. Hamileysek zaten çalsın davullar
kist için kullandım tarlusalı ama adet yok ateşim yüksek ve baş ağrısı var gebelik 6.10.2016+ da yaptı dr yoktucanım dokotra gittin mi bilmiyorum ama bende geçen ay tarlusal bittikten 4günsonra adet olabildim kist oluşmuş ondan adet olamadım inşallah yoktur ama sende de öyle bir durum mu var acaba ya da bebiş mi var acaba
Allah bilir tatlım.. Belki çalar davullar. Kaderimizde varsa elbet çalar
Görmezden gelmeye çalışıyorum olduğu kadar. Sende çok zorda kalmadıkça kimseyle dalaşma canım. Ortalık trafik magandası ile dolucgdmkrks bide varya benim oturduğum yer sakin yer ve bol bol parkedecek alan var ama millet geliyo evimin önüne park ediyo
beni buluyolar hakikaten
17 18 ekim civari olmali. Ama bu tıbben soylenen. Bu genellenemez ben her zaman 29 ya da 30 gunde adet olurum ama yumurtlamam bazen 12. gunde bazen 14. bazen 16. gunde oluyor. O yuzden net konusabilmek icin ovulasyon testi sart canim.Peki yumurtlama gunumde o zaman 17 ekim oluyo demi ama olmadi akinti falan .s
Bu aydan umidim kalmadi ya sanki olmicakmis gibi bi his var neyse kismet bidahaki aya artik o zaman testlere baslamam lazim kasim icin :) bilgilendirdigin icin cok saol canim :)17 18 ekim civari olmali. Ama bu tıbben soylenen. Bu genellenemez ben her zaman 29 ya da 30 gunde adet olurum ama yumurtlamam bazen 12 gunde bazen 14 bazen 16 gunde oluyor. O yuzden net konusabilmek icin ovulasyon testi sart canim.
M mavs 24 canim ne demek her zaman hepinize yardimci olmak isterim bildiklerim kadariyla. Adet olmadan umutsuzluk yok. Adetin 9.gunu baslarsin ovulasyon testlerine. Daha once kullanmadiysan laboquick marka oneririm.Bu aydan umidim kalmadi ya sanki olmicakmis gibi bi his var neyse kismet bidahaki aya artik o zaman testlere baslamam lazim kasim icin :) bilgilendirdigin icin cok saol canim :)
Üzülme cnm ya benmde negatif bu ayda olmadı demekki napalm herşeyde bi hayr vardırKizlar yine test yaptim ve yine negatif
Benim 3 gün önceden gelir kahvrengi akıntı. 5 gün de normal regl dersek benim bu hesaba göre 8 gün sürüyor canım.canım valla ben kahverengi akıntıdan başlıyorum saymaya sonuçta az da gelse hastalanmış oluyorsun ama doğru mudur bilemedim şimdi
Aynen korunmayi biraktim tam cocuk icin calismaya basladik 4 ay adet olmadim kist olusmus pko varmis falan hepsi cocuk istedikten sonra ortaya cikti...simdide bat 17 ekimdi..cuma test yaptim bugun yine yaptim yine negatifKızlar günaydın. Regl olamıyorumHamilelik testi yapıyorum o da negatif. Regl gecikmesine üzüleceğim aklıma gelmezdi. Acaba stres falan kaynaklı olabilir mi? Normalde reglim düzenlidir. Hamile kalmaya karar verdikten sonra düzeni bozuldu. Benzer durum yaşayan oldu mu?
Ya bari gununde gelsede umitlenmesem boyle daha cok yikiliyorumÜzülme cnm ya benmde negatif bu ayda olmadı demekki napalm herşeyde bi hayr vardır
Muhtemelen benim test sonuçları da doğrudur. Yani gebelik yoktur ama insan ister istemez acaba diyor. Çıkmayan candan ümit kesilmez misali regl gelmedi ise hamile olma ihtimali vardır gibi düşünüyor insan..
Aynen korunmayi biraktim tam cocuk icin calismaya basladik 4 ay adet olmadim kist olusmus pko varmis falan hepsi cocuk istedikten sonra ortaya cikti...simdide bat 17 ekimdi..cuma test yaptim bugun yine yaptim yine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?