- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ne kadar güvenilir desekte o testlerde kul yapımı Allah bilir canim adet olana kadar her zaman umut var. Yuregini ferah tut.Muhtemelen benim test sonuçları da doğrudur. Yani gebelik yoktur ama insan ister istemez acaba diyor. Çıkmayan candan ümit kesilmez misali regl gelmedi ise hamile olma ihtimali vardır gibi düşünüyor insan..
Ben kimseye git ya da kal diyemem herkesin kendi kararı
Ama su da bir gerçek ki hamile kalmaya çalışanların mesajları arasında keseyi gördüm midem bulanıyor şunu aldık bebise bunu aldık bebişe mesajları hoş olmuyor uzuluyor insan doğal olarak
Ama dediğin gibi yapıyorum görmezden gele tıklıyorum
Pardon ama siz buradaki hamilelerin hangisinin bun tarz şeyler paylaştığını gördünüz?
Şu bin küsür sayfanın hiçbirinde bu tarz bir paylaşım göremezsiniz.
Bizim burada arkadaşlar ile neler paylaştığımızı bilip bilmeden bu tarz konuşmanız çok yanlış.
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın derdini paylaşıyoruz ve konuşuyoruz ağırlıkla.
Önce idrak edin sonra konuşun rica ederim.
kaç cm kist benim kürtajdan sonra 4cm oluştu ama aradan 10gün geçmiş belki geç döllenmedir testi tekrarla bencekist için kullandım tarlusalı ama adet yok ateşim yüksek ve baş ağrısı var gebelik 6.10.2016+ da yaptı dr yoktu
Çok doğru söylüyorsun. Doktor kontrolünde olmasi lazim. Ama öyle bir söyledi ki doktor klomen cok normak bir hap. Bir de ozel hastahane olmasina ragmen aşılama ve Tüp bebek tedavisi olmuyorsan diger tedavileri onemsemiyorlar. Yumurtlama takibini yapmak zor geliyor. Iyi bir doktor bulabilsek keske.Canim catlatma ignesi olmak zorunda degil ama buna dr un yumurta buyuklugune gore karar veriyo olmasi gerekir. Kiminin yumurtasi 25 30mm lere ulasiyo ve buna catlatma ignesi vurulmazsa o ay hamilelikte olmuyo kist olma ihtimalide yukseliyo. Benim esimin kuzeni docent kadin dogum dr.u. Tum kurtajlarimi o yapti. Tum bilgilerim kendisindendir. Klomen umut verici tabiki ama dr kontrolunde olmak sartiyla. Ben de aralik ayinda klomen kullanmayi dusunuyorum ki buna gerek kalmadan gelse bebisim araliga kadar ne isterim ki.. Insallah gonlune gore olur canim. Bunlari yazmamdaki tek amacim burda klomen hakkinda bilgisi olmayan arkadaslarimin bu ilaci dr kontrolunde olmadan kesinlikle kullanmamalari.
Yok kullanmadim onu ama herkes onu oneriyo bu ay adet olursam onu alicam daha adetime 13 gun var benim nasil gecer bilmiyorum ama umit falan yok icimden bi his olmiycak diyo kismet tabi hayirlisi olsun demek duser
Benim empati kurmadığımı siz nereden biliyorsunuz?Yenilik eskilik ne ya cocuk muyuz? :) Hangi yollardan geçip hamile kaldınız bilmiyorum da empati kuramıyorsanız çok beklememişsiniz demek ki. Her hamile haberini aldığımda elim ayağım titriyor, kafamı bosaltmak kendim gibilerle dertleşmek için giriyorum ben buraya. Yuz bin tane başlık var hamileler için. Azıcık empati kuramayıp şakayla karışık mesaja saldırıya geçiyorsanız burada göze sokma niyeti de ararım yoksa da. "Bebislerimize isim dusunelim" "haziran anneleri buraya" "eşinize hamile olduğunuzu nasıl haber verdiniz" gibi başlıklarda hamile kalamiyorum diye sizlanmam ne kadar absürd durur bi hayal edince dimi
Ups siz bu başlıkta eskisiniz ben yeniyseniz şey etmeyin dicektimevet biz kimseye git ya da kal diyemeyiz herkes sen yenisin haddini bil diyebilir
Kiz benm adetm biteli 1 hafta olmadi o acaba hep var :))) adet olunca da inanmıyorum bazen oyle olanlar oluyomus ya :) kafayi sıyırdım incedenAynen ben de ümidi kesmiştim. Şimdi böyle gelmeyince insan ister istemez "Acaba?" diye düşünüyor.
Canım aynen öyle. Bende çok ama çok stres yapıyordum. Ama stres yapmadığım zamanda hamile kaldım ilginç olarak. Yumurtlama tarihinde stresliydim yumurtlama zamanı geçince stresim bittiğinde döllenmem olmuş..Günaydın hanımlar,
Ben bişey merak ediyorum. Hamile arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Şimdi hani hep deniyor ya , stres yapmayın sıkıntı etmeyin sonra kendiliğinizden gebe kalırsınız diye…
ama ben bakıyorum gebe olan arkadaslar da buralarda yazıp gün sayıyolardı önceden. dimi yanlış bilmiyorum :) yani onlarda stres sıkıntı ettiler dimi olcak mı olmıcak mı diye :)
Stresi kafamdan atmak istyom ama olmuyo. yumurtlama zamanı olursa olur psikolojisinde oluyom ama bata 1 hafta falan kala telaş başlıyo:)
Çok haklısın cnm üzülmemek elde değil ztn bende iki yılı geçti hala bekliyorm her ay dha çok yıkılıyorum zaman geçtikçe ama bizimde imtihanımiz buymuş diyorum hep Rabbim yazmıştır zamanını elbet diye avutuyorum kendimiYa bari gununde gelsede umitlenmesem boyle daha cok yikiliyorum
Buradayız zaten canımKesinlikle katılıyorum canım. Sakın bir yere gitmeyin siz bizr umut oluyorsunuz.
Dağdan gelmiş bağdakini kovuyo resmen.
K
Kiz benm adetm biteli 1 hafta olmadi o acaba hep var :))) adet olunca da inanmıyorum bazen oyle olanlar oluyomus ya :) kafayi sıyırdım inceden
Malesef ticarete dokebiliyolar bizim iliklerimize kadar yokluğunu hissettigimiz evlat hasretimizi.. iyi guvenilir bi dr cok onemli. Hastaneden daha cok dr onemli yaklasimi onemli. Insallah iyileriyle karrilastirir rabbim.Çok doğru söylüyorsun. Doktor kontrolünde olmasi lazim. Ama öyle bir söyledi ki doktor klomen cok normak bir hap. Bir de ozel hastahane olmasina ragmen aşılama ve Tüp bebek tedavisi olmuyorsan diger tedavileri onemsemiyorlar. Yumurtlama takibini yapmak zor geliyor. Iyi bir doktor bulabilsek keske.
Internetteki satis sitelerinden rahatlikla cok daha ucuza bulabilirsin. Benimde 13 gun var bat.a ve son gune kadar umutsuzluk yok. Rabbim istesin Ol der ve olur. Ben 26 ekimde test yapmayi dusunuyorum biliyorum cok erken ama o gün evlilik yildonumumuz bi umut:)Yok kullanmadim onu ama herkes onu oneriyo bu ay adet olursam onu alicam daha adetime 13 gun var benim nasil gecer bilmiyorum ama umit falan yok icimden bi his olmiycak diyo kismet tabi hayirlisi olsun demek duser
Yaptın mı tatlım ne oldu sonuç?Tmm yarin sabh yaparm senin icin cikacagini dusunmuyrm ama yapmktn bisey olmaz
Böyle konuşursan banlanırsın arkadaşım...gerizekalı mısın diye sormak istiyorum ama cevabı bildiğim için gerek yok.
sevinci paylaşan üyeye mi bir şey dedim ben iyi misin sen git oku mesajı
sen benim cümle kurup kurmamama karışamazsın dünya senin etrafında dönmüyor sen yönetmiyorsun insanları
BU SON MESAJIM senin gibi insanlarla işim olmaz benim
kara listeni de alıp istediğin gibi doldurabilirsin.
GÖZ ARDI ET DEDİM ZATEN SENİ MESAJLARINI GÖRMEYECEĞİM ARTIK
K Kardelen1510 bat larimiz ayni simdiden sabirsizlik basladi 26 ekimde test yapmayi dusunuyorum. 3 aylik korunmadan sonra coook buyuk bi heyecan icim simdiden kipir kipir:)Kizlar bat 31 ekim heyecanla bekleyenlerdenim... Bende 1 yildir deniyorum pco yuzunden henuz daha bebegim olmadi
Amin canim aminCanım o testler hep negatif zatenNapalım. Geçmiş olsun sana canım. Umarım en kısa sürede gönlümzden geçen bizim olur.
Oyle tabi nasibimiz boyleymis yapcak bisey yokÇok haklısın cnm üzülmemek elde değil ztn bende iki yılı geçti hala bekliyorm her ay dha çok yıkılıyorum zaman geçtikçe ama bizimde imtihanımiz buymuş diyorum hep Rabbim yazmıştır zamanını elbet diye avutuyorum kendimiağla acil ama pes etme dua et devam et biz elimizden geleni yapalm
Canım Allah korumuş vallahi..ALLAH'ım yaa ne kadar gerizekalı var bu ülkede çok sinirliyim
Sabah arabayla bi yere gidiyodum önüme birden kocaman bi hafriyat kamyonu çıktı aptal ters yöne girmiş!
kendini frenleyebildi çok şükür ama ya ikimizden biri biraz daha hızlı olsaydı!....ALLAH bilir ne olacaktı halim
Bunun gibiler yüzünden kazaların haddi hesabı yok!
bide şoförüm diye geçiniyolar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?