2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Muhtemelen benim test sonuçları da doğrudur. Yani gebelik yoktur ama insan ister istemez acaba diyor. Çıkmayan candan ümit kesilmez misali regl gelmedi ise hamile olma ihtimali vardır gibi düşünüyor insan..
Ne kadar güvenilir desekte o testlerde kul yapımı Allah bilir canim adet olana kadar her zaman umut var. Yuregini ferah tut.

Çok doğru söylüyorsun. Doktor kontrolünde olmasi lazim. Ama öyle bir söyledi ki doktor klomen cok normak bir hap. Bir de ozel hastahane olmasina ragmen aşılama ve Tüp bebek tedavisi olmuyorsan diger tedavileri onemsemiyorlar. Yumurtlama takibini yapmak zor geliyor. Iyi bir doktor bulabilsek keske.

M mavs 24 canim ne demek her zaman hepinize yardimci olmak isterim bildiklerim kadariyla. Adet olmadan umutsuzluk yok. Adetin 9.gunu baslarsin ovulasyon testlerine. Daha once kullanmadiysan laboquick marka oneririm.
Yok kullanmadim onu ama herkes onu oneriyo bu ay adet olursam onu alicam daha adetime 13 gun var benim nasil gecer bilmiyorum ama umit falan yok icimden bi his olmiycak diyo kismet tabi hayirlisi olsun demek duser

Benim empati kurmadığımı siz nereden biliyorsunuz?
Kime burada destek olmadım biri söylesin.
Siz ham,le olduğunuzda burada haber vermeyecek misiniz? O zaman ne olacak siz de mi kendi anlattığınız kişi olacaksınız. Kendin gibi biri buysa bu topik öyle biryer değil. Biz burada kardeş gibiyiz. Konu sahibi S selifor rica eder ise ayrılırız.
Yoksa onun dışında arkadaşlarımı bırakmayı düşünmüyorum. Hamile haberi almak için can aarak hergün her sayfayı tek tek okuyorum.
Rabbim hasetlikten korusun, kimsenin de kucağını boş bırakmasın.

K
Aynen ben de ümidi kesmiştim. Şimdi böyle gelmeyince insan ister istemez "Acaba?" diye düşünüyor.
Kiz benm adetm biteli 1 hafta olmadi o acaba hep var :))) adet olunca da inanmıyorum bazen oyle olanlar oluyomus ya :) kafayi sıyırdım inceden

Canım aynen öyle. Bende çok ama çok stres yapıyordum. Ama stres yapmadığım zamanda hamile kaldım ilginç olarak. Yumurtlama tarihinde stresliydim yumurtlama zamanı geçince stresim bittiğinde döllenmem olmuş..
Haksızlar diyemem

Ya bari gununde gelsede umitlenmesem boyle daha cok yikiliyorum
Çok haklısın cnm üzülmemek elde değil ztn bende iki yılı geçti hala bekliyorm her ay dha çok yıkılıyorum zaman geçtikçe ama bizimde imtihanımiz buymuş diyorum hep Rabbim yazmıştır zamanını elbet diye avutuyorum kendimi ağla acil ama pes etme dua et devam et biz elimizden geleni yapalm

K

Kiz benm adetm biteli 1 hafta olmadi o acaba hep var :))) adet olunca da inanmıyorum bazen oyle olanlar oluyomus ya :) kafayi sıyırdım inceden

Ahahaha korkma yalnız değilsin Geçen ay benim de reglim 21.günümde başlayınca acaba yerleşme kanaması mı diye test yapmıştım. Pedim bildiğin doluydu ve ben test yapmıştım :) Arada olur öyle boşver

Malesef ticarete dokebiliyolar bizim iliklerimize kadar yokluğunu hissettigimiz evlat hasretimizi.. iyi guvenilir bi dr cok onemli. Hastaneden daha cok dr onemli yaklasimi onemli. Insallah iyileriyle karrilastirir rabbim.

Son düzenleme:
Yok kullanmadim onu ama herkes onu oneriyo bu ay adet olursam onu alicam daha adetime 13 gun var benim nasil gecer bilmiyorum ama umit falan yok icimden bi his olmiycak diyo kismet tabi hayirlisi olsun demek duser
Internetteki satis sitelerinden rahatlikla cok daha ucuza bulabilirsin. Benimde 13 gun var bat.a ve son gune kadar umutsuzluk yok. Rabbim istesin Ol der ve olur. Ben 26 ekimde test yapmayi dusunuyorum biliyorum cok erken ama o gün evlilik yildonumumuz bi umut:)

Böyle konuşursan banlanırsın arkadaşım...
Olayı ne kadar büyüttün bir de küfür etmişsin.
Çok ayıp gerçekten..

Kizlar bat 31 ekim heyecanla bekleyenlerdenim... Bende 1 yildir deniyorum pco yuzunden henuz daha bebegim olmadi
K Kardelen1510 bat larimiz ayni simdiden sabirsizlik basladi 26 ekimde test yapmayi dusunuyorum. 3 aylik korunmadan sonra coook buyuk bi heyecan icim simdiden kipir kipir:)

Insallah ayni gun mutlu haberi aliriz.

Oyle tabi nasibimiz boyleymis yapcak bisey yok

Canım Allah korumuş vallahi..
Aman çok dikkat etmek lazım özellikle kalabalık şehirlerde..
Ne olacağı hiç belli olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…