Yaaa beraber yapalimmm ay insallah olur canim cok guzel bi hediye vermis olursun ya bol bol dua edicemm :)Internetteki satis sitelerinden rahatlikla cok daha ucuza bulabilirsin. Benimde 13 gun var bat.a ve son gune kadar umutsuzluk yok. Rabbim istesin Ol der ve olur. Ben 26 ekimde test yapmayi dusunuyorum biliyorum cok erken ama o gün evlilik yildonumumuz bi umut:)
Evet canım gerçekten öyle oluyormuşNe guzel bak masallah esin merhametli biri ve seni seviyo boyle gunlerde daha cok ortaya cikiyor dimi ama :)
Canım tamamen söküldüğün kırmızılı günü ilk gün olarak alıyorsun.Kızlar size bir sorum var. Reglden önce kahverengi akıntısı olanlar vardır mutlaka benim gibi. Reglin birinci günü hesaplanırken o kahverengili yoğun olmayan günü mü hesaplıyorsunuz yoksa yoğun kırmızı kanın olduğu günü mü?
Anlastik canimm hatta burda 26 ekime yakin diger arkadaslarada soyleriz birlikte test yapma günü listesi yapariz. 26 ekimde bizimle test yapmak isteyenler buyrunnnn kızlarrrr deriz:)Yaaa beraber yapalimmm ay insallah olur canim cok guzel bi hediye vermis olursun ya bol bol dua edicemm :)
Ayy @berraksudakibalik ne alaka smdi bize umut oluyo onlar. Burda bi dostluk oluyor hamile olunca git sen mi dicez. Hem neler neler yasandi burda birbimize dualar ettik ve Rabbim sesimizi duyuyor dualarimiz oluyor diye mutlu oluyor biz bence sende kıskançlık etme burasi boyle bi yer sokaga da mi ckmiyosun bi suru hamile var çocuğuyla gezen var . Allah Allah yaCanım kusura bakma ama bizde burada başlayıp hamile kaldık. Biz burada birbirimize halen destek oluyoruz.
Bizi görmek istemiyorsan görmezden gele bas sende o zaman.
Yeni birinin bu üslupla böyle birşey yazması da çok sinir bozucu bu arada bil.
Canım tamamen söküldüğün kırmızılı günü ilk gün olarak alıyorsun.
kaç cm kist benim kürtajdan sonra 4cm oluştu ama aradan 10gün geçmiş belki geç döllenmedir testi tekrarla bence
Insallah bi an once sende evladini kucagina alirsin hadi bakalim guzel haber bekliyorum senden az kalmis, ben testi senden biraz daha gec yaparim tabi adet olmazsam...K Kardelen1510 bat larimiz ayni simdiden sabirsizlik basladi 26 ekimde test yapmayi dusunuyorum. 3 aylik korunmadan sonra coook buyuk bi heyecan icim simdiden kipir kipir:)
Insallah ayni gun mutlu haberi aliriz.
Aslında hesaplasan 1 gün atlar. Ama bende araştırmalarımda bunu okumuştum.Hadi ya. O zaman ben BAT'ı da ovulasyon gününü de yanlış hesaplıyormuşum.Bu konuda bir karışıklık var gibi ama sanki. Bazıları da doktora sordum lekelenme günü hesaplanır demiş. Ben de tam emin olamadım.
Kasim da evlilik yil dönümü ondan coook istiyorum bu sefer olsunn :)Ahahaha korkma yalnız değilsinGeçen ay benim de reglim 21.günümde başlayınca acaba yerleşme kanaması mı diye test yapmıştım. Pedim bildiğin doluydu ve ben test yapmıştım :) Arada olur öyle boşver
Aslında hesaplasan 1 gün atlar. Ama bende araştırmalarımda bunu okumuştum.
Yazının orjinalini burada bulabilirsin http://www.esatorhon.com/?p=406
Eki Görüntüle 1899616
Ayy insallah canimm hepimiz bir bir guzel haberi verelim insallah burdan hayirlisiyla sagligiylaInsallah bi an once sende evladini kucagina alirsin hadi bakalim guzel haber bekliyorum senden az kalmis, ben testi senden biraz daha gec yaparim tabi adet olmazsam...
Kasim da evlilik yil dönümü ondan coook istiyorum bu sefer olsunn :)
Canım ayın 10'unda kan testi yaptırdım negatifti. Normalde BAT 13'üydü. Arada regl belirtileri oluyor ama hemen geçiyor. Dün Laboquick test yaptım (20 HCG'yi tespit edenlerden) negatif. Stres kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bir an önce regl olsam da bir dahaki ay çalışmalarına başlasam.
Canım hamileliğin hayırlı olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de bu ay aynı senin gibi takmamaya çalışıcam, inşallah bu kez olumlu bir sonuç olur :)Anladim canim hayirlisi olsun Allah sanada nasip eder ins benim hic belirtim olmadi ne akintim oldu ne gogus agrilarim adetime 1 gun kala gogsum agridi kasiklarim agridi adet oluyorum sandim olmadim 2 gun gecti kanda testte cikti stres etkiler sakin olmaya calis gecen ay benimde olmadi stresten ama bu ay takmadim oldu
benimki de çatlayamamış yumurta kisti tarlusalla adet olabildim ama kist duruyor sen test yaptır hakkında hayırlısı3 cm. çatlayamamış yumurta kisti
canım valla yaa şuan sana çok katıldım aynı fikirdeyim nasıl oluyor bu takmama?Yaa kızlar kafaya takmadan nasil hamile kaliniyoo hamileler nasil olduğunu anlatsin lutfennnnsonucta hepimiz planlı gebelik düşünüyoruz ama nasil aklimizdan aticaz ki bunu?yani afederdiniz ama ilişkiden önce bile yok pecetesi yok havlusu vs.yanimiza alıyoruz onda bile planlı yapiyoruz ilişkiyi spontane olmuyorrr kii..nasil ypcaz pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?