2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O onurumbenim canım size git diyen falan yok. Herkesin fikri farklı işte. Sen canını sıkma. Ben takvim görmekten hoşlanmasam ona göre sayfa bulurdum.
Ben de sizi gördüğüme çok seviniyorum. Düşünsene hamilelikle ilgili bir sayfaya giriyorsun ve hiç hamile yok. Çok moralim bozulurdu. Sizin takvimleri gördükçe umutlanıyorum :) :)

Canlar yine neler olmus böyle burda şok oldum yapmayın lütfen burda hepimizin derdi belli "Evlat Sahibi Olmak,Hamile Kalmak" ben dahil kimse başkasına sen yazma sen git veya kal diyemez benim bile konu sahibiyim diye böyle bir hakkım yok herkes yazabilir hamile kalan arkadaşlar buraya yazmaya başladığında bizler gibiydi öğrenene kadar kaynastik neden bırakıp gitsinler ki ben asla böyle birsey istemem belirtileri vslerinden faydalanmis oluyoruz ve eminim hicbiri hava atmak nispet yapmak amacli yazmaz lütfen güzelce derdimi mutlulugumuzu paylaşalım hoşgörülü olalim kalp kirmayalim tarafci degilim ama kalplerin kirilmasini da asla istemem soylemistim tekrar soyliyim zaten burasi dışında etrafimizda bizi kiranlar cok bari burda olmasın kimseye anlatamadiklarimizi anlatıp dertlesiyoruz yeri geliyor şahsen ben böyleyim kimse bilmiyor benim duygularımı bebk dusuncelerimi eşim dışında benim gibi olanlar vardir eminim çomak sokmaya gerek yok burası hicbirimizin degil zaten banlanmissiniz bir güzel ne gerek var buna okulda disiplin cezasi almak gibi 3 gün uzaklastirma aldınız neyse uzatmayayim daha fazla sacmalarim falan kalp kirmaya son lütfen bu kaçıncı oldu konumuz kapanacak sonra olan o olcak

Ben kendim icin cevapliyim surekli robot gibi olmadim icimden geldigince iliskide bulundum adetime yaklasik zamanlarda gun asiriydi ve hic hamilelik belitisi arayipta kendinizi uzmeyin zaten olacagi varsa oluyor olucakmis diye umitlendirmiyinki uzulmeyin adetiniz duzenliyse geciktiginden anlarsiniz benim yerlesme kanamam olmadi zaten oyuzden herkeste olmayabiliyor ben oluyor saniyordum durum bundan ibaret suphelendigim anda kan testi yaptirdim evde kendim yapmayla ugrasmadim once, sonra denedim evde yapilani

canımmmm sen ne güzel bir insansın yaa Allah ne muradın varsa versin tez zamanda.inan yazını okuyunca gözlerim doldu.iyi ki varsınız.Rabbim e bol bol dua ediyorum.hem isteyenlere hem bana tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip et diye
inşallah sende en kısa zamanda bize haberini verirsin kuzumm

kızlar meraba. bende tekrar klomene başladım.3 yıllık evliyim 16 aydır deniyoruz. cigdemmm26 arkadaşım resmen duygularımı yazmışsın. kafaya takmadan bu iş nasıl olacak. düşünceyi nasıl atacaksın kafandan sabah akşam düşünüyosun. ilişkide düşünüyosun. geçen ay yine çok ağladım olmayınca. yani haklısınız ağlasanda zırlasan da düşünsen de düşünmesen de olacağı varsa oluyo zaten. tam iyi olmaya çalışıyorum kafamdan o düşünceyi biraz çıkardım diyorum. kuzenimin arkadaşımın hamile olduğunu öğreniyorum yine aynı telaşlar başlıyo. ümitsiz olmak istemiyorum tabiki ama acaba anne olabilecek miyim diye düşünmeye başladım.

Canım vallahi stres yapıyorsun ister istemez..
Bende yaptım doğruya doğru..
Ama en stressiz zamanda tuttu bu da gerçek..
Hatta ayaklarımı bile dikme zahmetinde bulunmadım..
Öğrendiğim zamanlarda da inanılmaz stres yaptım.
Yapmamak en doğrusu ama yaşadıklarım bunlarken yalandan bişey diyemeyeceğim.

oyyyy kuzum benimağzın bal yesin Rabbim dualarını Kabul etsin inşallah ne demek bende senin yaşadığın durumu çok yaşadım 2,5 senedir bebek için uğraşıyorum bende her ay hüsran her ay üzüntü hele sana anlattığım olayda yıkıldım dedim ki istemiyorum ben çocuk falan zaten Allah bana çocuk vermez çok istiyorum ya neler söyledim tövbe Yarabbim herkes dediki napıyorsun sen isyan ediyorsun sonar topladım kendimi o yüzden morali bozuk olan herkese elimden geldiğince moral vermeye çalışıyorum nolur sende bozma moralini olacak inşallah

Teşekkür ederim canım benim
Ben biliyorum zaten de arada böyle insanlar çıkıyor maalesef..

Merhaba hosgeldin. Klomeni daha once kullandin mi? Esin sperm testi verdi mi?

Sagligiyla gelsin bebisin hayirli olan tez zamanda insallah❤

Anlastik canimm hatta burda 26 ekime yakin diger arkadaslarada soyleriz birlikte test yapma günü listesi yapariz. 26 ekimde bizimle test yapmak isteyenler buyrunnnn kızlarrrr deriz:)

Dualarda bulusalim canim Allah kabul etsin.
Ayy tamam tamamm olur valla bak bu fikir baya hosuma gitti canim :)

canım valla yaa şuan sana çok katıldım aynı fikirdeyim nasıl oluyor bu takmama? bi baştan anlatsalar da biz de takmamayı öğrensek şuan takmamaya takıldım mesala

Dimi yaa,takmayin demek kolay ama bu sefer de takmamam gerek.diye düşünüp duruyoruz kafayi yicez.artik yaa normal de gün icinde isteyken kafam yogun oluyo düşünmeye vaktim olmuyo ama eve gelince bide yumurtlama dönemi gelince planlı iliskiler basliyo dogal olarak. Nasil yapcaz blmiyorum valla canim

Sonuçta banyo olayı oldugu icin ve sabah iste olduğumuzdan gece oluyor iliski,ama biraz yatıyorum sonra dusa giriyorum canim.ayaklarimi dikmiyorum bende ozmn daha cok cikiyo sanki spermler...ama demek.istediğim su yani iliskiden.önce bile hazırlık asamasi oluyor resmen,doğal olmuyo hic,onu.nasil asicaz bilemiyorum. En stressiz zamanda oldu demissin nasil yani canim??düzenli iliski olmamis miydi yada bebek düşüncesi yok muydu o an aklinizda?

Hadi ya uf bende adete iki gun kala test yaptrdm heycandan 0.100 cimti kan bu ayda gusran bugun gelmedi stresdenmi ne bilmiorum sancim var ebkliorum kurbanlik gbi
Kurbanlik gibi iyiymis beni tarif etmissin canm.bugunde negatf sonuc.okadar sizlama akinti hamilelik belirtisi deilmis bekliyorum gelmesini.basim agryor sabahtan beri.adettem once agrir hep.2 gune gelcek en gec

o agrı bendede oluyor bebegi sıkmayın kafa gelişimi vücut gelişimi sıkıntı olur diyorlar benimde hamile olmadan önce aldıgım pantolonlar dar geliyor diye gittim aldım geçen giydim oldugundan daha bol geliyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…