- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
benimki de çatlayamamış yumurta kisti tarlusalla adet olabildim ama kist duruyor sen test yaptır hakkında hayırlısı
Yaa kızlar kafaya takmadan nasil hamile kaliniyoo hamileler nasil olduğunu anlatsin lutfennnnsonucta hepimiz planlı gebelik düşünüyoruz ama nasil aklimizdan aticaz ki bunu?yani afederdiniz ama ilişkiden önce bile yok pecetesi yok havlusu vs.yanimiza alıyoruz onda bile planlı yapiyoruz ilişkiyi spontane olmuyorrr kii..nasil ypcaz pekiii
Insallah olmazsin canim. Benmde bugun adetimin 5.gunu leke seklinde geliyor yarin temizlenirim calismalara hevesim yokBugun goguslerim agryo ozellikle sag gogsumEyila23 yarin adet olurum gibime geliyo gogus agrsndn 1 gun snra olurum normlde de insallah olmm
canımmmm sen ne güzel bir insansın yaa Allah ne muradın varsa versin tez zamanda.inan yazını okuyunca gözlerim doldu.iyi ki varsınız.Rabbim e bol bol dua ediyorum.hem isteyenlere hem bana tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip et diyecanım benim pko korkulacak bişey değil ki tedavisi var sonuçta bende de pko var lh hormonum yüksek ve düşürülemiyor maalesefbende bir ay klomen tedavisi gördüm çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı yumurtalarım ondan once de 6 ay kadar hayıt out kullanmıştım ama tutmadı sonrada doktora gitmedim şimdi bitkisel kürlerle tedavimi bulmaya çalışıyorum umudunu yitirme hiçbir zaman pko olan bir sürü kadın bazıları hiç tedavisiz normal yolla hamile kalıyor Rabbimin bileceği birşey o verirse isterse yumurtan olmasın olur ama vermezse yüzlerce yumurtan olsa da olmaz duanı eksik etme ve ümitsizliğe kapılma Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hem belki bu ay tutacak bize bebiş haberi vericeksin klomenle hamile kalan birçok insan var moralini yüksek tut pozitif düşün kuzum tamam mı
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımCanım okudum. Güzel ve farklı düşüncelerin olduğu bir yazı. Zaten eğer bu da olmazsa ben de bir dahaki ay akışına bırakıcam. Hayırlısı :)
yaptır canım bize de haber ver umarım bebiş vardır dualarım seninlehayırlısı cnm . akşam iş çıkışı yaptırayım
Canım vallahi stres yapıyorsun ister istemez..Yaa kızlar kafaya takmadan nasil hamile kaliniyoo hamileler nasil olduğunu anlatsin lutfennnnsonucta hepimiz planlı gebelik düşünüyoruz ama nasil aklimizdan aticaz ki bunu?yani afederdiniz ama ilişkiden önce bile yok pecetesi yok havlusu vs.yanimiza alıyoruz onda bile planlı yapiyoruz ilişkiyi spontane olmuyorrr kii..nasil ypcaz pekiii
canımmmm sen ne güzel bir insansın yaa Allah ne muradın varsa versin tez zamanda.inan yazını okuyunca gözlerim doldu.iyi ki varsınız.Rabbim e bol bol dua ediyorum.hem isteyenlere hem bana tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip et diye
inşallah sende en kısa zamanda bizehaberini verirsin kuzumm
O onurumbenim canım size git diyen falan yok. Herkesin fikri farklı işte. Sen canını sıkma. Ben takvim görmekten hoşlanmasam ona göre sayfa bulurdum.
Ben de sizi gördüğüme çok seviniyorum. Düşünsene hamilelikle ilgili bir sayfaya giriyorsun ve hiç hamile yok. Çok moralim bozulurdu. Sizin takvimleri gördükçe umutlanıyorum :) :)
Merhaba hosgeldin. Klomeni daha once kullandin mi? Esin sperm testi verdi mi?kızlar meraba. bende tekrar klomene başladım.3 yıllık evliyim 16 aydır deniyoruz. cigdemmm26 arkadaşım resmen duygularımı yazmışsın. kafaya takmadan bu iş nasıl olacak. düşünceyi nasıl atacaksın kafandan sabah akşam düşünüyosun. ilişkide düşünüyosun. geçen ay yine çok ağladım olmayınca. yani haklısınız ağlasanda zırlasan da düşünsen de düşünmesen de olacağı varsa oluyo zaten. tam iyi olmaya çalışıyorum kafamdan o düşünceyi biraz çıkardım diyorum. kuzenimin arkadaşımın hamile olduğunu öğreniyorum yine aynı telaşlar başlıyo. ümitsiz olmak istemiyorum tabiki ama acaba anne olabilecek miyim diye düşünmeye başladım.
Ayy tamam tamamm olur valla bakAnlastik canimm hatta burda 26 ekime yakin diger arkadaslarada soyleriz birlikte test yapma günü listesi yapariz. 26 ekimde bizimle test yapmak isteyenler buyrunnnn kızlarrrr deriz:)
Dualarda bulusalim canim Allah kabul etsin.
Hadi ya uf bende adete iki gun kala test yaptrdm heycandan 0.100 cimti kan bu ayda gusran bugun gelmedi stresdenmi ne bilmiorum sancim var ebkliorum kurbanlik gbiMaalesef coktan oldum canim yarin 5.gunum olacak
canım valla yaa şuan sana çok katıldım aynı fikirdeyim nasıl oluyor bu takmama?bi baştan anlatsalar da biz de takmamayı öğrensek şuan takmamaya takıldım mesala
Canım vallahi stres yapıyorsun ister istemez..
Bende yaptım doğruya doğru..
Ama en stressiz zamanda tuttu bu da gerçek..
Hatta ayaklarımı bile dikme zahmetinde bulunmadım..
Öğrendiğim zamanlarda da inanılmaz stres yaptım.
Yapmamak en doğrusu ama yaşadıklarım bunlarken yalandan bişey diyemeyeceğim.
Kurbanlik gibi iyiymisHadi ya uf bende adete iki gun kala test yaptrdm heycandan 0.100 cimti kan bu ayda gusran bugun gelmedi stresdenmi ne bilmiorum sancim var ebkliorum kurbanlik gbi
o agrı bendede oluyor bebegi sıkmayın kafa gelişimi vücut gelişimi sıkıntı olur diyorlar benimde hamile olmadan önce aldıgım pantolonlar dar geliyor diye gittim aldım geçen giydim oldugundan daha bol geliyor anlamadımİnan hiç tartılmadım
Ama ben sanki kilo verdim almadım.
İlk 3 ayda annenin ideal kilosuna göre alma verme durumu değişiyormuş duyduğum kadarıyla var mı bilginiz @lucccckDontsay ?
Sadece benim karnım var pantolonların altı bol oluyor ama göbeği kesinlikle kapanmıyor... 3 tane hamile pantolonu almak zorunda kaldım... Karnımı sıkan şeyleri giydiğimde garip bir ağrım oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?