2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben kendi adıma konuşmam gerekirse önümüzdeki ay aşılamaya karar verdik diye çok üstüne düşmedik. Adetin 8.günü hsg çekildi. 10-12-14-16-18 gün ilişki oldu. 1 kere de adetten önceki hafta bi kere oldu o kadar. Ama bir beklenti içinde değildik. Çünkü biz ümidimizi önümüzdeki aya bağlamıştık.

arkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.

Sabah ise giderkende icebilirsin canim.benim okudugum yerde adettem 1 hafta sonra baslayip 15 gun icin yaziyordu sabah aksam

Canim yumurta catlatici olarak incir havuc kuru de var sanırım, aşağıya videoyu kopyaladim bi bak.istersen saracoglu.kendisi anlatıyor.

Merhaba hosgeldin. Klomeni daha once kullandin mi? Esin sperm testi verdi mi?

Sagligiyla gelsin bebisin hayirli olan tez zamanda insallah❤
hoşbulduk canım merhaba. evet bütün testleri yaptırdık ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi. klomeni 2. kullanışım. burdan sizleeri okudukça teselli buluyorum biraz.

Bişey sorcam, bebek oluştuğunda yani daha dogrusu hücre oluştuğunda (ay yerim ben o hücreyi) kasıkta mı oluyo ?

Kasık agrısının sebebi o yüzden mi olur? Ben mesela sandalyede otururken dizlerimi yukarı kaldırdıgımda yada bağdaş kurduğumda kasıklarım agrıyo ? Neden acaba ? Ya kist falan oluşsa da agrır mı böyle?

*adete 3 gün var. Ama benim adet öncesi kasıklarım agrımazdı.
Sadece öncesinde göğsüm şişer agrır, adet günü de karnım agrırdı

adetin bitgi gün başla sabah akşam iç. bide günlük pedine 3 damla elma yağı damlat arkadaşım öyle yeni hamle kaldı birde incir ye . bnm adetim gelsin gitsin hemen yapacam

Sabah ise giderkende icebilirsin canim.benim okudugum yerde adettem 1 hafta sonra baslayip 15 gun icin yaziyordu sabah aksam
Canım sabah ve akşam yemeğinden on dakika önce içmek gerekiyor. Ben yemekten on dakika önce içmiştim, tansiyonum düştü, dünyam tersine döndü sanki :)

kafaları yedim bile ben canımben aksine iş ortamında o yoğunlukta toplantının bile ortasında acaba bugünüdemi değerlendirsem, ay şukadar kaldı bata,ay şu bu düşünüp duruyorum, sonra aklıma geliyo takmamam lazım öyle diyolar çünkü diyorum yani sonuç aynı ben yine kendimi belirti ararken buluyorm canım inşallah bu ay sende bende hamile kalablrz, bizde takarak hamile kalanlardanız deriz

Canım hayırlısı olsun öncelikle, takma kafana

Adetin 7. günü başlıyorsun canım. Yani adetin bittikten 2 gün sonra.

Ben de yapmıştım canım soğan kürünü. Eğer enfeksiyonel veya pco sebebiyle gebelik oluşamıyorsa bu kür etkili. Benim bunun gibi sorunlarım yoktu. O yüzden bende pek bir etkisi olmamıştı. ama mesela ablam soğan kürü yaptığı ay hamile kalmıştı :)

Canim gecmisolsun. Sogan kürüne adet bitimiyle baslayabilirsin. Benim 1.5 yil once kist olmustu diger ay erimisti kist. Daha sonrada hic tekrarlamadi cok sukur. Ben asagidaki sekliyle 10 gun uygulamistim.

Canim yumurta catlatici olarak incir havuc kuru de var sanırım, aşağıya videoyu kopyaladim bi bak.istersen saracoglu.kendisi anlatıyor.

çok teşekkürler güzelim şöyle anlatayım benim normalde çatlama sorunum yoktu kaç aydır takipteyim doktor iğne verme gereğinde bile bulunmadı kaç ay boyunca bu ay ilk defa bu şekilde gördük ve takip felan yapmıyor adetin 15.günü başlamak üzere bi hap verdi adet olmam için heralde kist için artık yoruldum galiba eskiden ilaçları deli gibi araştırırdım

bende o gruba girmek istiyorum:) çünkü senin gibi iş yerinde bile aklım geliyo. aklımdan hiç çıkmıyo daha doğrusu. eşim bile planlı oldu adam ya gün aşırı:)

çok teşekkür ederim allah razı olsun bende bitsin hemen başlayayım ozaman ama günde bir defa yapabilicem nasip artık inşallah fayda eder banada sizin probleminiz nedir

merhabaa:))) bende başlıycam hemen evet pcodan dolayı birde bu ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum etkisi olmuştur eminim ya inşallah bende kalırım kist varmıydı o ay ablanızda acaba kistle hamile kalınıyomu ya:)

hoşbulduk canım merhaba. evet bütün testleri yaptırdık ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi. klomeni 2. kullanışım. burdan sizleeri okudukça teselli buluyorum biraz.
Zamani var canim hepimiz o zamani bekliyoruz cok sabirsiziz. Peki rahim filmi ya da histeroskopi oldun mu?

bende o gruba girmek istiyorum:) çünkü senin gibi iş yerinde bile aklım geliyo. aklımdan hiç çıkmıyo daha doğrusu. eşim bile planlı oldu adam ya gün aşırı:)
hahahozaman hoşgeldin aramıza. bi işle uğraşın aklınıza gelmez diyorlar birde,bizde tam tersi anlaşılan, benim eşimde aynen gece uyandırıyo bu gece olması lazım günaşırı demiştin diyohayırlısı canım artık bizimde böyle olsun bat yakınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…