Canım ben kendi adıma konuşmam gerekirse önümüzdeki ay aşılamaya karar verdik diye çok üstüne düşmedik. Adetin 8.günü hsg çekildi. 10-12-14-16-18 gün ilişki oldu. 1 kere de adetten önceki hafta bi kere oldu o kadar. Ama bir beklenti içinde değildik. Çünkü biz ümidimizi önümüzdeki aya bağlamıştık.Sonuçta banyo olayı oldugu icin ve sabah iste olduğumuzdan gece oluyor iliski,ama biraz yatıyorum sonra dusa giriyorum canim.ayaklarimi dikmiyorum bende ozmn daha cok cikiyo sanki spermler...ama demek.istediğim su yani iliskiden.önce bile hazırlık asamasi oluyor resmen,doğal olmuyo hic,onu.nasil asicaz bilemiyorum. En stressiz zamanda oldu demissin nasil yani canim??düzenli iliski olmamis miydi yada bebek düşüncesi yok muydu o an aklinizda?
Sabah ise giderkende icebilirsin canim.benim okudugum yerde adettem 1 hafta sonra baslayip 15 gun icin yaziyordu sabah aksamarkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.
yaptır canım bize de haber ver umarım bebiş vardır dualarım seninle
arkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.
hoşbulduk canım merhaba. evet bütün testleri yaptırdık ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi. klomeni 2. kullanışım. burdan sizleeri okudukça teselli buluyorum biraz.Merhaba hosgeldin. Klomeni daha once kullandin mi? Esin sperm testi verdi mi?
Sagligiyla gelsin bebisin hayirli olan tez zamanda insallah❤
arkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.
Canım sabah ve akşam yemeğinden on dakika önce içmek gerekiyor. Ben yemekten on dakika önce içmiştim, tansiyonum düştü, dünyam tersine döndü sanki :)Sabah ise giderkende icebilirsin canim.benim okudugum yerde adettem 1 hafta sonra baslayip 15 gun icin yaziyordu sabah aksam
kafaları yedim bile ben canımDimi yaa,takmayin demek kolay ama bu sefer de takmamam gerek.diye düşünüp duruyoruz kafayi yicez.artik yaanormal de gün icinde isteyken kafam yogun oluyo düşünmeye vaktim olmuyo ama eve gelince bide yumurtlama dönemi gelince planlı iliskiler basliyo dogal olarak. Nasil yapcaz blmiyorum valla canim
Canım hayırlısı olsun öncelikle, takma kafanaarkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.
Canim gecmisolsun. Sogan kürüne adet bitimiyle baslayabilirsin. Benim 1.5 yil once kist olmustu diger ay erimisti kist. Daha sonrada hic tekrarlamadi cok sukur. Ben asagidaki sekliyle 10 gun uygulamistim.arkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.
Canim yumurta catlatici olarak incir havuc kuru de var sanırım, aşağıya videoyu kopyaladim bi bak.istersen saracoglu.kendisi anlatıyor.
bende o gruba girmek istiyorum:) çünkü senin gibi iş yerinde bile aklım geliyo. aklımdan hiç çıkmıyo daha doğrusu. eşim bile planlı oldu adam ya gün aşırı:)kafaları yedim bile ben canımben aksine iş ortamında o yoğunlukta toplantının bile ortasında acaba bugünüdemi değerlendirsem, ay şukadar kaldı bata,ay şu bu düşünüp duruyorum, sonra aklıma geliyo takmamam lazım öyle diyolar çünkü diyorum yani sonuç aynı ben yine kendimi belirti ararken buluyorm canım inşallah bu ay sende bende hamile kalablrz, bizde takarak hamile kalanlardanız deriz
Canim gecmisolsun. Sogan kürüne adet bitimiyle baslayabilirsin. Benim 1.5 yil once kist olmustu diger ay erimisti kist. Daha sonrada hic tekrarlamadi cok sukur. Ben asagidaki sekliyle 10 gun uygulamistim.
Eki Görüntüle 1899731 Eki Görüntüle 1899732
Canım hayırlısı olsun öncelikle, takma kafana
Adetin 7. günü başlıyorsun canım. Yani adetin bittikten 2 gün sonra.
Ben de yapmıştım canım soğan kürünü. Eğer enfeksiyonel veya pco sebebiyle gebelik oluşamıyorsa bu kür etkili. Benim bunun gibi sorunlarım yoktu. O yüzden bende pek bir etkisi olmamıştı. ama mesela ablam soğan kürü yaptığı ay hamile kalmıştı :)
Zamani var canim hepimiz o zamani bekliyoruz cok sabirsiziz. Peki rahim filmi ya da histeroskopi oldun mu?hoşbulduk canım merhaba. evet bütün testleri yaptırdık ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi. klomeni 2. kullanışım. burdan sizleeri okudukça teselli buluyorum biraz.
Sabah ise giderkende icebilirsin canim.benim okudugum yerde adettem 1 hafta sonra baslayip 15 gun icin yaziyordu sabah aksam
hahahbende o gruba girmek istiyorum:) çünkü senin gibi iş yerinde bile aklım geliyo. aklımdan hiç çıkmıyo daha doğrusu. eşim bile planlı oldu adam ya gün aşırı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?