2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhabaa:))) bende başlıycam hemen evet pcodan dolayı birde bu ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum etkisi olmuştur eminim ya inşallah bende kalırım kist varmıydı o ay ablanızda acaba kistle hamile kalınıyomu ya:)
Merhaba canım :)
Yani önceden basit kist vardı, ilaçla kistten kurtulmuştu. Sonra da bir daha baktırmamıştı yumurtalıklarına. 8 ay hamile kalamamıştı. Belki de kist vardı bilmiyoruz, ya da idrar yollarında enfeksiyon vardı. Soğna kürünü duymuştu bir yerden :) o ay yaptı ve hamile kaldı :) Ama benim de duyduğum soğan kürü resmen rahmi ve idrar yollarını temizliyormuş. Eğer gerçekten hamile kalamaman için sebep bunlarsa, Allah'ın iziniyle inşallah faydasını görürsün canım :)

çok teşekkür ederim allah razı olsun bende bitsin hemen başlayayım ozaman ama günde bir defa yapabilicem nasip artık inşallah fayda eder banada sizin probleminiz nedir
Sifa olsun insallah canim. Ben 4 kayip yasadim. 4.kayiptan sonra sperm dna hasar testi diye bisey varmis o testi yaptirdi esim hasar cikti. Uroloji Dr.na gore kayiplarimin sebebi bu. 2 ay tedaviyle bin şükür tedaviye cevap verdi eşim. Tedavinin ardindan bu ay korunmayi biraktik. Insallah 5. Bebegim sagligiyla gelir ve hep benimle kalir.

bende o gruba girmek istiyorum:) çünkü senin gibi iş yerinde bile aklım geliyo. aklımdan hiç çıkmıyo daha doğrusu. eşim bile planlı oldu adam ya gün aşırı:)
aybkmst Black87 kızlar siz yine iyi haldesiniz yumurtlamadan sonra isyerinde aklima estikce lavaboya gidip göğüslerimi yokluyorum.. durum vahim:)

Valla şöyle ilk denemeden ilk iliskide hamile kalanlara şaşıyorum, hani ovulasyon testi,hani yumurtlama takibi,hani gunasiri iliski,hani yarim saat yataktan.kalkmama,bele yastik.koyma dmek ki bzde.bisey var diyorum artik yaa..hatta suan akintim gelmeye başladı dogurgan donemdeyim her gun olsun.ilişki bide böyle yapalım dedim esim de tamam diyo garibim napsin siz nezmndir istiyorsunuz canim,bi problem var miydi? Biz 2bucuk yillik evliyiz 5aydir istiyoruz. Hayırlısıyla bu ay hepimiz mutlu haberi alalim.inss...

Canım sabah ve akşam yemeğinden on dakika önce içmek gerekiyor. Ben yemekten on dakika önce içmiştim, tansiyonum düştü, dünyam tersine döndü sanki :)
Ozaman hemen pesine tuzlu ayran ic tuz falan yala canim gunduzleride sen bilirsin belki oylede oluyordur :)

canım bende çok şaşırıyorum nasıl kolay hamile kalıyorlar, bizde aynı 2,5 yıllık evliyiz bu 4. ayımız deneme,doktora gittim sıkıntıda yok çok şükür Allahım hepimizin yüzünü güldürsünnya , öyle yada böyle olacağnı bilsem ben 5 saat de yatarım sıkıntı yok hergün mü dedin canım sen hamile kalırsın sonunda ama eşin bitkinlikten ölmüş olablr

Necok kasimda ozel gunu olan var insallah hepimiz mutlu gireriz kasima yaa.benimde esimin 20 kasim dogum gunu.cok isterim dogum gunune bebegimizle girmeyi

Insallah olmazsin canim. Benmde bugun adetimin 5.gunu leke seklinde geliyor yarin temizlenirim calismalara hevesim yok
Oyle deme cnm akisina birsk bnde oyle yapcm olursa olur olmazsa olmaz yorulyrm suan bile sitreslym adet olcksm olim olmcksam da bebek belli olsun kafam o kadar karisikki elbet olck ama sitres iste

Necok kasimda ozel gunu olan var insallah hepimiz mutlu gireriz kasima yaa.benimde esimin 20 kasim dogum gunu.cok isterim dogum gunune bebegimizle girmeyi
1 kasim bizim evlilik yildonumu cnm bnde guzel hberler vermeyi isterm ama bklmktn baska yol yok napalim uzulmek yok tmm mi

Canim onu tam bilemiyorum ama kasik ağrısını bebege yoranlae oluyor
Canim tüplerden ilerliyor ama kasiga mi denk gelir o onu bilmiyorum

Haklisin cnm cok guzel yazmissin biz burda birilerinin hamile oldugunu duyunca bile nasil sevnyrz nasip olmys diye sonra soruyrz bunu yasadnzmi sunu yasadnzmi diye srn kafana birsey takma lutfen herkes dikkatli olsunda formumuz kapanmasn alistik buraya hepimiz bn hamile bile olsam sizden aurilmam mesela kovsanizda gitmem ki sende uzme kendini lutfn opuldn cnm

Ozaman hemen pesine tuzlu ayran ic tuz falan yala canim gunduzleride sen bilirsin belki oylede oluyordur :)
Yok canım asıl tarifine göre sabah akşam yemekten on dakika önce içmek lazım. Dışarıda yiyeceğimiz için ben bir saat önce içmek zorunda kalmıştım

Adetine kaç gün var canım? Eger daha varsa adetine muhtemelen yumurtlama günündesin. Şeffaf akintin olması yumurtlamanin belirtisidir.

Canım bnm adetim 6 gün geçmişti dr gittim gebelik yok dedi dr. çatlayamamış yumurta kisti dedi tarlusal verdi. 13.10.2016 da bitti. hala gelmedi yok. dr aradım biraz önce biraz daha bekleyelim 2 gün sonra gel bakalım dedi. ama akıntı var ve acayip bir baş ağrısı var ateşim yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…