2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun, geçmiş olsun rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah

Slm cnm asilamayi onumuzdeki ay yapicam demisin bat nezamana deng geliyor bende onumuzdeki ay asilama dusunuyorm

Aynen bnde korunmayi.bırakınca gitmiştim cok.şükür temiz cikti.folik asit verdi okadar. Hamile kalinca görüşürüz dedi hala gorusemedik adete kadar hergun degil Kizz dayanamam.bnde ona su 3,4gun akintim varken hergun yapalım sonra adete kadar gunasiri yapalım diyorum. Ben burda ayni gun 3,4kere bile yapan gördüm millette enerji var valla biz bitmisiz

kizlar size acil bi sorum var.ben bu ayin 8inde adet oldun ve 8 gün sürdü. bugün ise adetimin bitiminin 6.gunundeyim ve lekeker geliyor sabahtan beri.bu nedir bi soylermisiniz lutfen rica ediyorum herkes yorum yapabilir mi

Slm cnm asilamayi onumuzdeki ay yapicam demisin bat nezamana deng geliyor bende onumuzdeki ay asilama dusunuyorm
Canım aşılama yaptırmadan Rabbim bu ay nasip etti. Ama eğer yapılacak olsaydı doktor adetin 4.günü çağırmıştı. Sizlerin mesajlarını her okuduğumda Rabbime dua ediyorum hayırlısıyla sizlere de aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte

Canim hayirli olsun cok sevindim rabbim kucagina aldigin gunude sana gostersin onsallah bugun baya msj birikmis yarisi okudum devamini okuyamadim gormedim hamile oldugun msjini insallah duanda bizleri unutma bende onumuzdeki ay asilama yapicaz bakalim hayirlisi herseyin

Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın canım. Her zaman dua ediyorum

Kızlar doktor bu ay dinlen, regl olunca gel, tüp bebek yapalım demişti. Ben de bu ay son şansım diye 11.gün doktora gittim, 25mm yumurtam vardı, şansı artırmak için çatlatma iğnesi verdi. Yine olmadı galiba. Uçuk pembe renk akıntım var. Eşimle bu akşam oturduk plan yaptık ve tüp bebeğe karar verdik. Zor bir yola giriyoruz, bilmiyorum ne olacak

Kızlar ben yeniyim aranızda banada yardimci olun lütfen 16 aydır bebek istiyoruz ama olmadı eşimin sperm sayisi düşük bu ayda 7 gün günüm geçti test yaptım ama negatif çıktı benim adetimde hep gecikme olur ama yinede moralim bozuldu geç döllenme ne zaman ortaya çıkar ki

Merhaba. Gecikmelerini düzene sokmak için tedavi görüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…