Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım :)Bata son 8 gun kizlarrrr
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun, geçmiş olsun rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallahCanım bnm adetim 6 gün geçmişti dr gittim gebelik yok dedi dr. çatlayamamış yumurta kisti dedi tarlusal verdi. 13.10.2016 da bitti. hala gelmedi yok. dr aradım biraz önce biraz daha bekleyelim 2 gün sonra gel bakalım dedi. ama akıntı var ve acayip bir baş ağrısı var ateşim yüksek.
amin canım isteyen herkeze versin AllahAnladım canım hakkında hayırlısı olsun, geçmiş olsun rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah
İnsallah verirsin canim 1. Evlilik yildonumuz mu1 kasim bizim evlilik yildonumu cnm bnde guzel hberler vermeyi isterm ama bklmktn baska yol yok napalim uzulmek yok tmm mi
Slm cnm asilamayi onumuzdeki ay yapicam demisin bat nezamana deng geliyor bende onumuzdeki ay asilama dusunuyormCanım ben kendi adıma konuşmam gerekirse önümüzdeki ay aşılamaya karar verdik diye çok üstüne düşmedik. Adetin 8.günü hsg çekildi. 10-12-14-16-18 gün ilişki oldu. 1 kere de adetten önceki hafta bi kere oldu o kadar. Ama bir beklenti içinde değildik. Çünkü biz ümidimizi önümüzdeki aya bağlamıştık.
O bir hamile canim artikSlm cnm asilamayi onumuzdeki ay yapicam demisin bat nezamana deng geliyor bende onumuzdeki ay asilama dusunuyorm
canım bende çok şaşırıyorum nasıl kolay hamile kalıyorlar, bizde aynı 2,5 yıllık evliyiz bu 4. ayımız deneme,doktora gittim sıkıntıda yok çok şükürAllahım hepimizin yüzünü güldürsünnya , öyle yada böyle olacağnı bilsem ben 5 saat de yatarım sıkıntı yok hergün mü dedin canım sen hamile kalırsın sonunda ama eşin bitkinlikten ölmüş olablr
Aaa gercektenmk hayirli olsun insallah sag saglim kucagina alsinO bir hamile canim artikdarisi hepimizin basina insallah
Amin amin canim darisi tum isteyenlereO bir hamile canim artikdarisi hepimizin basina insallah
Yaparlar canim ben hafta sonuna deng gelmisti ozelde acilde yaptirmistimkızlar özel hastanenin acilinde gebelik için kan testi yaparlar mı eşime testleri hediye etcem bu akşam evlilik yıldönümümuz
Canım aşılama yaptırmadan Rabbim bu ay nasip etti. Ama eğer yapılacak olsaydı doktor adetin 4.günü çağırmıştı. Sizlerin mesajlarını her okuduğumda Rabbime dua ediyorum hayırlısıyla sizlere de aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitteSlm cnm asilamayi onumuzdeki ay yapicam demisin bat nezamana deng geliyor bende onumuzdeki ay asilama dusunuyorm
Canim hayirli olsun cok sevindim rabbim kucagina aldigin gunude sana gostersin onsallah bugun baya msj birikmis yarisi okudum devamini okuyamadim gormedim hamile oldugun msjini insallah duanda bizleri unutma bende onumuzdeki ay asilama yapicaz bakalim hayirlisi herseyinCanım aşılama yaptırmadan Rabbim bu ay nasip etti. Ama eğer yapılacak olsaydı doktor adetin 4.günü çağırmıştı. Sizlerin mesajlarını her okuduğumda Rabbime dua ediyorum hayırlısıyla sizlere de aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte
Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın canım. Her zaman dua ediyorumCanim hayirli olsun cok sevindim rabbim kucagina aldigin gunude sana gostersin onsallah bugun baya msj birikmis yarisi okudum devamini okuyamadim gormedim hamile oldugun msjini insallah duanda bizleri unutma bende onumuzdeki ay asilama yapicaz bakalim hayirlisi herseyin
Merhaba. Gecikmelerini düzene sokmak için tedavi görüyor musun?Kızlar ben yeniyim aranızda banada yardimci olun lütfen 16 aydır bebek istiyoruz ama olmadı eşimin sperm sayisi düşük bu ayda 7 gün günüm geçti test yaptım ama negatif çıktı benim adetimde hep gecikme olur ama yinede moralim bozuldu geç döllenme ne zaman ortaya çıkar ki
Benim sol yumurtaligim da tembellik var ama şuan bişi kullanmıyorumMerhaba. Gecikmelerini düzene sokmak için tedavi görüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?