2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kizlar size acil bi sorum var.ben bu ayin 8inde adet oldun ve 8 gün sürdü. bugün ise adetimin bitiminin 6.gunundeyim ve lekeker geliyor sabahtan beri.bu nedir bi soylermisiniz lutfen rica ediyorum herkes yorum yapabilir mi
Canim ne oldugunu doktor bilebilir kist falan olabilir mi ?

Nekadar gec dollendigine bagli canim.gec dollenme dedigimiz sey aslinda dollenmenin gecikmesi deil yumurtlamamizin gecikmesi ve gec hamile kalmamizdir..oyuzden 1 hafta daha bekle yinelersin testini insallah vardir

Allah yardımcınız olsun canim insallah tez zamanda yüzümüz guler hepimizin

Nekadar gec dollendigine bagli canim.gec dollenme dedigimiz sey aslinda dollenmenin gecikmesi deil yumurtlamamizin gecikmesi ve gec hamile kalmamizdir..oyuzden 1 hafta daha bekle yinelersin testini insallah vardir
Inşallah canım valla allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zormuş hiç adet belirtim de yok şu anda ne ağrı ne de başka bişi 23 eylülde doktora gittim normalde yumurtlama zamanim di ama daha yumurtama baslamamis dedi doktor bende o yüzden acaba geç mi oldu diyorum

Sabretmek ne zormus ya.. Takmiyim dusunmiyim 4 guncuk sabrediyim diyomda ben resmen kendimi hamile hissediyorum..

hissetme canım beynini sürekli o yöne yorma beyin yönlendiriyor seni bat 22 ekim di değilmi senin benimde bat 22 ekim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım inşallah hamiş haberini verirsin bizlere

canım öyle düşünme hakkında hayırlısı olsun inşallah ümitsiz olma moralini yüksek tut ve pozitif düşün hep Allah yardımcın olsun ve tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah

Insallah canım ya hepimize nasip olsun burdan hamis haberi vermek.. Beraber hamilelik surecimizi gecirelim insallah.. Izlemeye aliyim senide unutmiyim cok kalabaligiz benim bat kimlerle ayni hun karistiriyorum bas sayfayada surekli donmek zor geliyo☺

aynen canım bende seni izlemeye aldım hadi inşallah hayırlı haberler verelim benim bugün kasık ağrım oldu bir de akıntı gibi bişey oldu dedim hastalandım galiba baktım hiçbşey yok ama karnım ve göğüslerim felaket şiş hele göğüslerim dokunamıyorum çok acıyor resmen hayır olsun canım ikimiz içinde

Iyi aksamlar kizlar.
Nasilsiniz, neler olmus yine boyle.
Aboooo Bu aralar takip edemiyorum sizleri. Bos birakmayada gelmiyor anam.

Olay ne kadar da sacma gelismis boyle Neyse gecmis gitmis. Kalp kirmayin uzmeyin uzulmeyin arkadaslar.

Var mi yeni hamislerimiz. Varsa tebrik ediyorum.
Kizlar yazamiyorum pek ama sizleri unutmuyorum dualarimdasiniz. Sizde beni unutmayin emi.
Opuldunuz.

Hosgeldin canim. Oncelikle insallah gec dollenmedir.

Peki dr esine ne onerdi neler kullaniyor? Ünlü bi uroloji dr.u var Kaan Aydos. Internetteki sayfasindan sperm tahlil sonuclarini gonderirsen maille cevap yazar yardimci olur sana yol gosterir. Malesef sperm yenilenden icilenden cok etkileniyo. Benim esim gunde 2 kapsul emodex kapsül,her sabah keciboynuzu özü, her aksam keciboynuzu tozu,her aksam zeytinyaginda bekletilmis kuru incir, her aksam ısırgan otu cayı, her sabah propolis, haftada 3 öğün nohut yemegi yiyor. Bunu temmuz ayindan beri uyguluyoruz. Bu ay korunmayi biraktik. Bu yazdiklarimi her gun esimin onune ben koyuyorum takip ediyorum. O da hicbi zaman yemek istemiyorum demez sagolsun ama bu konularda kadının daha sıkı takip etmesi gerekiyo. Bunlari sperm hasarı icin Kaan Hoca önerdi.

Bende gram belirti kalmadi karinimim siskinligi disinda.. Buda benim icin regl oncesi belirtisidir malesef canim

Bende gram belirti kalmadi karinimim siskinligi disinda.. Buda benim icin regl oncesi belirtisidir malesef canim

olumsuz düşünme canım pozitif düşün hiç belli olmaz bazıları 3 ayında anlıyor hamileliğini belirtiler o zaman başlıyor şu belirti bu belirti mi diye düşünme sadece bekle hayırlısı olsun kuzum

hadi inşallah yeni hamişimiz sen olursun kuzum hayırlı haberler veri bize benim bat 22 ekim bende beklemedeyim bakalım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Insallah canim senin bat benden onceymis insallah sirayla hayirli haberleri aliriz cok dua ediyorum allah isteyen herkese nasip eder insallah

Bende hepimiz için dua ediyorum cnm inş en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz hamile arkadaşlarda inş sağ salim kucaklarina alır bebişlerini . Yazını görünce çok içten bi amiin dedm cnm (Elbet bir gün mutluluktan ağlayacağım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…