2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah canim. Sabrin sonu selamettir.
Ben bu ay iyiyim sukurler olsun. Bu sene bitinceye dek ara verdik ve kafam rahatladi.
Ama yinede topige katiliyorum. Sizlerin paylasimlarini asama asama anlatiklarinizi takipteyim. Bol bol dualar ediyorum hepiniz icin. Insallah Rabbim en yakin zamanda verecek bebelerimizi. :)

Hosbulduk canım eşim suan keçi boynuzu suyunu iciyo doktor ilaç vermedi direk tüp bebek dedi oda maliyetli suan için yaptiramiycaz diğer dediklerini duymamistim onlarda deneyelim ya ben çok muzdaribim bu konularda o yuzden hepinizden gelecek küçücük bi yardıma bile ihtiyacım var eşim kimsenin bilmesini istemiyor bu durumu kimseye anlatamiyorum arabalara soruyo sürekli bebek yokmu die bunaldım çok

Amin cnm Allah razı olsun. Benim kafam rahat değil ya çok takıyorum elimde değil:-( Rabbim mucizemi göndersin diye bekliyorm

Ben de tam aynı şeyden bahsediyordum. Baya pahalı fiyatlar. Haklısın en mantıklısı internetten almak.
İnternetten al canım laboquick. Ben bu ay kullandım ovulasyonu. Onun sayesinde hem yumurtlama gunlerimi hem de erkenden gebeligimi öğrendim. Cuma günü ogrendim ben de hamile olduğumu :)

Cok sükür atlatmissin canim bosverrrr bunlari sen nasilsin adet olmadin dimi?

Yeni okudum canım bende şuan karmakarışığım artık yazmaya bile mecalim yok olmadım hala 10 gün geçti şimdi çoğunuz ayy nasıl bekliyosun diye soracaksınız ama gecikmemin 4.günü evde yaptığım erken gebelik testinde negatifi görünce şevkim kırıldı:-(
Ya başka bişeyse aklıma türlü şeyler geliyor birkaç ay önce enfeksiyon geçirmiştim mesela o zamandada hayal kırıklığına uğradım şimdide bilemiyorum bu ağrılarımın nedeni yine başka bişeyse....ben aslında karamsar biri değilim asla hep pozitif düşünürüm ama böyle bişey yaşayınca sinirlerim yıprandı
Şimdide karnım çok hassaslaştı ve biraz bastırınca acıyor:-( ara ara tuhaf şeyler de devam ediyor bilemiyorum ALLAH hayırlara çıkarsın

Canim bi doktora git bi muayne ol istersen ihmal etme bence.

Ozel hastaneler en ufak bi sperm probleminde tüp diyolar. Benim tavsiyem kaan aydosla iletisime gecmen. Bu dr erkek infertilitesinde tr.de sayili dr.lardan. Çokta alcak gonullu maille dönüs yapiyo. Sayfasini asagida paylasiyorum ordan kayit olup sperm sonucunu gönderebilirsin. Sorulara 15 gun icinde cevap veriyo. Cok yogun. Muayene icin sıra almak isteyenlere 4 ay sonrasina randevu veriyo.

http://www.kaanaydos.info

Canım vardı bebek düşüncesi tabi ama çok rahat bir zamanda oldu. Doğaldı yani. Eşim o an yaklaştı yani istediği için oldu öyle ön hazırlık falan olmadı. Ama biz çocuk için bile çalışsak doğal oldu bir nevi. Ben yanaştım. Ne biliyim tarihleri söylemedim mesela ona. Erkekler için tarih kollamak kadar kötü bir şey yok... Bir ay öyle yapmıştım olmadı. Sonra o sorssada takip ettiğim halde yumurtlama tarihimi bilmiyorum dedim.
Ne biliyim mumlar yaktım giyindim süslendim sofralar kurdum afrodizyaklı şeyler yedirdim
Bir peçeteye bakar zaten canım ne hazırlığı yapyorsunuz ki?
Koy çekmecece bir tuvalet kağıdı bitsin bu iş

Zaten sıkınca olmuyor duramıyorum ki
Ben beli ayarlananlardan aldım oluyor onlar

Ay en guzeli aslinda.. Iliskiyi gorev is gibi goruyo insan bebek icin yapiyomussun gibi oluyo ve erkekler ne kadar bebek isterse istesin bunu sevmiyo.. En guzelini yapmissin canim.. Da afrodizyakli ne yedirdin canim merak ettim

Çok teşekkürler canım bakıcam şimdi hemen umarım hayırlısı olur hepimiz için

Mavi Boncugumm bu tür gecikmelerin sık sık olmuyosa dr a görünmende fayda var. Gönlümden gecen insallah gec döllenmedir insallah gelmistir bebegin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…