2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy canim yapsammi acaba ben beklemeyi dusunuyordum bi kac gun heyecanlandirdin ba beni simdi:)
Canim 26 ekim yaklastikca bizimle birlikte test yapacak arkadaslar artar hep birlikte ayni saatte yapariz cok heyecanlii:) sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim nasilsa 26 ekime var daha düşün katilmak istersen biz burdayiz:)

Daha 1 ay önce gittim alttan baktı adam bişey görünmüyo dedi o da sinirimi bozmuştu doğrudüzgün konuşmadı gına geldi bana artık
Gelmesin canim gelmesin sabırlı olmalıyız bebeklerimiz simdiden bize antrenman yaptiriyolar ilerde sabrımızı cok zorlucaklar gece uykumuz olmucak yemek yesinler yeterki diye şebek olucaz kakasını yaptı diye sevincten agzimiz kulaklarimiza varacak insallah sen dur daha bunlar iyi gunlerimiz:) Biraz daha bekle bakalim canim.

Mavi Boncugumm bu tür gecikmelerin sık sık olmuyosa dr a görünmende fayda var. Gönlümden gecen insallah gec döllenmedir insallah gelmistir bebegin kuzum

İnşaaAllah gülüm ya Allah razı olsun genelde düzenli oluyor ben bu ay hsg çektirecektim hatta geçen ay randevu bile almıştım iptal ettirdim 1 ay daha bekliyim dedim ama şimdide adet gelmek bilmedi biraz daha bekleyeyim gelmezse giderim artık adamakıllı bi doktor da bulamadım :-(

Test negatif adette yok tabiki gerilirsin noluyo diyor insan ama hersey olacagina variyo. Her farkli yapilan sey bi umut oluyo insana.. HSG den sonraki 3 ay onemli diyo dr lar. Bu 3 ay hamilelik ihtimali artiyo. Bu ay olmadiysa bile nasilsa hsg cekilicem diye getir aklina hadi yüzün gülsün tatlım..

Amin Htckbrysl rabbim hepimizin dualarini kabul etsin . Burda hepimiz hayirli zamanda hamile kalalim

Kızlar naber neler kaçırdım bılmıyorum ama hamiş. Kım varsa tebrık ediyorum diğer arkadaslarada rabbım nasıp eder inşallah ozledım sızı 2 1 ıne az kaldı yenılencek netım

İnternetten al canım laboquick. Ben bu ay kullandım ovulasyonu. Onun sayesinde hem yumurtlama gunlerimi hem de erkenden gebeligimi öğrendim. Cuma günü ogrendim ben de hamile olduğumu :)
Alacağız artık mecburen. Ben iki tane negatif çıkan test sonucuna güvenmeyip üstüne bugün bir de kan testi yaptırdım o da negatif çıkınca ovulasyon testi ile denemek şart oldu

Doğru diyosun şekerim hayırlısı inşaAllah sağolasın:)

canım öyle düşünme hakkında hayırlısı olsun inşallah ümitsiz olma moralini yüksek tut ve pozitif düşün hep Allah yardımcın olsun ve tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah
Başlarda ben de pozitif olmaya çalıştım. Ama ben iki ameliyat oldum, eşim bir ameliyat oldu. üç kez klomen tadavisi, 2 aşılama negatif çıkınca artık insanın psikolojisi kaldırmıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…