Yaptim canim negatf yineKeşke cnm ya sen hala test yapmadnmi:)
Baska bi doktora git canim butun aklindakileri sor. Bazen oluyo oyle doktorlar bende daha tam anlamiyla icime sinen doktora denk gelemedim.Daha 1 ay önce gittim alttan baktı adam bişey görünmüyo dedi o da sinirimi bozmuştu doğrudüzgün konuşmadı gına geldi bana artık
Hey allahim uygulicam bunu
Canimm gercekten unutulmicak bi ani olmus.. Cok guzel 10 gun sonrada benim esimin dogum gunu keske bu ay olsada bende ona hediye olarak test verebilsem..kızlar eşime verdim yıldönümu hediyesi olarak testi cok şaşırdı sevindi hemen kan testine gittik sonuç ondada pozitif. o ilk korunmadigimiz ay olduğu için beklemiyordu ama bana hediye olarak 2 küçük ayak olan bi kolye almis ilk o verdi hediyesini inşallah bi bebeğimiz olursa takarsın dedi hissetmiş gibi sonra ben testi verince şok oldu tabi
kızlar eşime verdim yıldönümu hediyesi olarak testi cok şaşırdı sevindi hemen kan testine gittik sonuç ondada pozitif. o ilk korunmadigimiz ay olduğu için beklemiyordu ama bana hediye olarak 2 küçük ayak olan bi kolye almis ilk o verdi hediyesini inşallah bi bebeğimiz olursa takarsın dedi hissetmiş gibi sonra ben testi verince şok oldu tabi
Resim yok cnmKizlar bat 17 ekimdi..hala olmadim.pnumuzdeki ay icin ovulasyon testi aldim ilk defa simdi denedim boyle cikti renk tonu normalmi yoksa adete yakin daha mi acik olur
eminlen yoğurttan riskindenİki gundur sol kasigim agriyo bugünde yoğurt gibi akintim var neden acaba
Masallah canim ne mutlu sana o guzel hediyeyi en guzel sekilde esine vermisin onunda kalbinemi dogmuskızlar eşime verdim yıldönümu hediyesi olarak testi cok şaşırdı sevindi hemen kan testine gittik sonuç ondada pozitif. o ilk korunmadigimiz ay olduğu için beklemiyordu ama bana hediye olarak 2 küçük ayak olan bi kolye almis ilk o verdi hediyesini inşallah bi bebeğimiz olursa takarsın dedi hissetmiş gibi sonra ben testi verince şok oldu tabi
Anca simdi yuklendi canimResim yok cnm
Anca simdi yuklendi canim
Resim yok cnm
Yaaaa bu ne kadar güzel bir hikâyeeeekızlar eşime verdim yıldönümu hediyesi olarak testi cok şaşırdı sevindi hemen kan testine gittik sonuç ondada pozitif. o ilk korunmadigimiz ay olduğu için beklemiyordu ama bana hediye olarak 2 küçük ayak olan bi kolye almis ilk o verdi hediyesini inşallah bi bebeğimiz olursa takarsın dedi hissetmiş gibi sonra ben testi verince şok oldu tabi
Hsg tupleri kismen actgi icin kolaylastrir canim.tuplerde bi skinti yoksa bisey farketmez.1 seneniz doldu mu..sadece duzensizlik varsa yumurtlama gunlerini kaciriyor olabilirsin sende yumurtlama testi kullan bence canim bi kac ayMerhaba
Bende 6 aylık evliyim ilk günden bu yana istiyoruz ama hala sonuç yok
Doktora gittik adetlerim düzensiz olduğu için testler yapıp herşey normal bi hsg çekelim dedi.O sıra da eşimle biraz aramız bozuldu ve oluruna bıraktık,hsg'yi çektirmedik.Duyduğuma göre hsg çekiminden sonra hamile kalan çok oluyormuş,sizce ben ne yapsam?
Doktor önerdiyse çektir canım. Yumurtan gelişiyorsa sonrasında hamile kalma ihtimalin çok. Çünkü film için içeriye sıvı veriyorlar, sıvının basıncıyla doğuştan gelen yapışıklıklar varsa açılıyor ya da sümüğümsü sıvı varsa atılıyorMerhaba
Bende 6 aylık evliyim ilk günden bu yana istiyoruz ama hala sonuç yok
Doktora gittik adetlerim düzensiz olduğu için testler yapıp herşey normal bi hsg çekelim dedi.O sıra da eşimle biraz aramız bozuldu ve oluruna bıraktık,hsg'yi çektirmedik.Duyduğuma göre hsg çekiminden sonra hamile kalan çok oluyormuş,sizce ben ne yapsam?
Hsg tupleri kismen actgi icin kolaylastrir canim.tuplerde bi skinti yoksa bisey farketmez.1 seneniz doldu mu..sadece duzensizlik varsa yumurtlama gunlerini kaciriyor olabilirsin sende yumurtlama testi kullan bence canim bi kac ay
Doktor önerdiyse çektir canım. Yumurtan gelişiyorsa sonrasında hamile kalma ihtimalin çok. Çünkü film için içeriye sıvı veriyorlar, sıvının basıncıyla doğuştan gelen yapışıklıklar varsa açılıyor ya da sümüğümsü sıvı varsa atılıyor
Bi muayene ol bence canmya ustune görmüş olabilirmiyim acaba.adetim bittikten sonra hic birlikte de olmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?