2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bat 17 ekimdi..hala olmadim.pnumuzdeki ay icin ovulasyon testi aldim ilk defa simdi denedim boyle cikti renk tonu normalmi yoksa adete yakin daha mi acik olur

kızlar eşime verdim yıldönümu hediyesi olarak testi cok şaşırdı sevindi hemen kan testine gittik sonuç ondada pozitif. o ilk korunmadigimiz ay olduğu için beklemiyordu ama bana hediye olarak 2 küçük ayak olan bi kolye almis ilk o verdi hediyesini inşallah bi bebeğimiz olursa takarsın dedi hissetmiş gibi sonra ben testi verince şok oldu tabi

Daha 1 ay önce gittim alttan baktı adam bişey görünmüyo dedi o da sinirimi bozmuştu doğrudüzgün konuşmadı gına geldi bana artık
Baska bi doktora git canim butun aklindakileri sor. Bazen oluyo oyle doktorlar bende daha tam anlamiyla icime sinen doktora denk gelemedim.
Hey allahim uygulicam bunu
Canimm gercekten unutulmicak bi ani olmus.. Cok guzel 10 gun sonrada benim esimin dogum gunu keske bu ay olsada bende ona hediye olarak test verebilsem..

Hadi hayırlı olsun canım. Kucağına almakta nasip olsun inşallah. Ne güzel fazla beklemeden nasip oldu. Bizler içinde dua et canım.

Masallah canim ne mutlu sana o guzel hediyeyi en guzel sekilde esine vermisin onunda kalbinemi dogmus

Kizlar bu yaptigim ovu. Testi..17 ekimdi bat.normal mi rengi ilk defa aliyrm boylemi cikoyor adet donemine yakin

Anca simdi yuklendi canim

Merhaba
Bende 6 aylık evliyim ilk günden bu yana istiyoruz ama hala sonuç yok
Doktora gittik adetlerim düzensiz olduğu için testler yapıp herşey normal bi hsg çekelim dedi.O sıra da eşimle biraz aramız bozuldu ve oluruna bıraktık,hsg'yi çektirmedik.Duyduğuma göre hsg çekiminden sonra hamile kalan çok oluyormuş,sizce ben ne yapsam?

Yaaaa bu ne kadar güzel bir hikâyeeee Sizin adınıza çok sevindim canım. Allah her konuda şansını böyle güzel etsin inşallah ya maşallah size biz evlilikte 7.yıla girdik ama olmuyor. Bize de dua et canım :)

Hsg tupleri kismen actgi icin kolaylastrir canim.tuplerde bi skinti yoksa bisey farketmez.1 seneniz doldu mu..sadece duzensizlik varsa yumurtlama gunlerini kaciriyor olabilirsin sende yumurtlama testi kullan bence canim bi kac ay

Doktor önerdiyse çektir canım. Yumurtan gelişiyorsa sonrasında hamile kalma ihtimalin çok. Çünkü film için içeriye sıvı veriyorlar, sıvının basıncıyla doğuştan gelen yapışıklıklar varsa açılıyor ya da sümüğümsü sıvı varsa atılıyor

Hamile gibi göbeğim var ya canlar ne zaman giymek nasip olacak acaba bunu ve ne zaman zayiflayabilicem bilmiyorum bir ay cok umutluydm bunu giyip ailelere öyle soylicektm bir heves aldım giymek nasip olmadı sağlık olsun napalım zamani gelince doya doya giyicem ve biz mutlu olucaz tisortte yazdigi gibi bebegimde mutlu olucak annesi babasi mutlu olunca

Hsg tupleri kismen actgi icin kolaylastrir canim.tuplerde bi skinti yoksa bisey farketmez.1 seneniz doldu mu..sadece duzensizlik varsa yumurtlama gunlerini kaciriyor olabilirsin sende yumurtlama testi kullan bence canim bi kac ay

Evet eşime de test yaptırdık.Onunda bi sıkıntısı yok.Kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz tüm testler yapıldı herşey normal çıkıyor ama düzeni bilmediğim için ovülasyon tarihlerini takvimden ve belirtilerden takip ediyorum.. Henüz bir yıl olmadı bu ay 6.ayımız.

Yumurta takibi yaptırmadım açıkçası

slm arkadaşlar aranızda hiç serephone diye bi ilaç kullanan varmı ben ilk defa bu ay kullandım ve yan etkileri çok fazla oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…