2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaa cok guzelmis buu insallah en kisa zamanda olacak kuzumm Rabbim hayırlı evlatlar nasip edicek

Tamam canim testler temizse muhtemelen ovulasyon gunleri herzaman nokta atisi olamamistir duzensizlikten.internette vok uygun al kullan derim bu ay

slm arkadaşlar aranızda hiç serephone diye bi ilaç kullanan varmı ben ilk defa bu ay kullandım ve yan etkileri çok fazla oldu bende
Ben kullanmistim canim bikere.onda yan etki hissetmeden catlatma igmesi oldum.o igneden sonra asiri sancilarim oldu halsizligim oldu.adim atamiycak kadar batiyordu kasiklarim.adette cok agrili oldu malesef

Ben kullanmistim canim bikere.onda yan etki hissetmeden catlatma igmesi oldum.o igneden sonra asiri sancilarim oldu halsizligim oldu.adim atamiycak kadar batiyordu kasiklarim.adette cok agrili oldu malesef
benim bu ay tedavi ilk olduğu için henüz iğne kullanmadık ama çok fazla belirti yaşıyorum göğüs uçlarıma dokunamıyorum sızlıyo resmen midem bulanıo bunların hepsi ilacın yan etkisiymiş meğer

Bendede ilk ay di ama ignede vermisti. Ikinci ayda sadece igne verdi.sadece ignede hic okadar siddetli belirtilerim olmadi.ama o ilac ve igne ayni anda olunca bende goguslerime dokunamiyordum durdugu yerde aciyordu.basim donuyordu halsizlik bicak gibi batmalar..sadece igneyle sikinti yasamadigima gore demekki benimde ondanmis

ben araştırdım biraz kasık agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti bir sürü yan etkisi var bende seviniyodum belirtiler başlayınca galiba bu ay oldu dedim aman Allah ım birde ne göreyim hepsi ilaçtanmış meğer hayaller suya düştü gerçi şuan hala beklemedyim bakalım

Bende cok heveslenmistim.beni oyle gorunce esimde.adetim gecikince dr a gittik tahlile negatf cikti.dr bazen gec cikiyor 2 gun sonra bidaha bakalim dedi.gitmeme bikac saat kala hastalandm malesef insallah senin devamida gelir canim hamileliktendir

Doğru söylüyorsun canım. Ben çektirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim.

Canım hoşgeldin öncelikle. Ben hsg çektirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim. Sonuçlar temiz çıktı. Belki ufak sorunlar vardı çekim esnasında temizlendi bilemiyorum. Belki onu çektirmesem de olacaktı.

32. tontis76
33. cgdmkrks kizlar siz kullandiniz sanirim bu ay.adet gunlerinde daha adet gelmedi boylemi oluyor daha mi silik oluyor normalde
Canım benim bildiğim o hormon hep olduğu için silik çıkıyor. Sabah akşam yaparak koyulaşmasını izleyebilirsin. Ben hiç düzenli yapamadım testi. Yumurtladığın gün kopkoyu oluyor

Günaydın kızlar, bat 17 ekim di , battan 5 gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Şuan kahverengi leke var ama geçen ayda böyle olmuştu, biraz da stresli bi aydı bu ay, ondan gecikti diye düşünüp bekliyorum, sevgiler:)

Maasallah canim Allah nazarlardan korusun saglikla kucaginiza almak nasip etsin.

inşallah canım çok güzel bir anı gerçekten Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…