- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Yaa cok guzelmis buu insallah en kisa zamanda olacak kuzumm Rabbim hayırlı evlatlar nasip edicekEki Görüntüle 1899921
Hamile gibi göbeğim var ya canlar ne zaman giymek nasip olacak acaba bunu ve ne zaman zayiflayabilicem bilmiyorum bir ay cok umutluydm bunu giyip ailelere öyle soylicektm bir heves aldım giymek nasip olmadı sağlık olsun napalım zamani gelince doya doya giyicem ve biz mutlu olucaz tisortte yazdigi gibi bebegimde mutlu olucak annesi babasi mutlu olunca
Tamam canim testler temizse muhtemelen ovulasyon gunleri herzaman nokta atisi olamamistir duzensizlikten.internette vok uygun al kullan derim bu ayEvet eşime de test yaptırdık.Onunda bi sıkıntısı yok.Kendimi bildim bileli adetlerim düzensiztüm testler yapıldı herşey normal çıkıyor ama düzeni bilmediğim için ovülasyon tarihlerini takvimden ve belirtilerden takip ediyorum.. Henüz bir yıl olmadı bu ay 6.ayımız.
Ben kullanmistim canim bikere.onda yan etki hissetmeden catlatma igmesi oldum.o igneden sonra asiri sancilarim oldu halsizligim oldu.adim atamiycak kadar batiyordu kasiklarim.adette cok agrili oldu malesefslm arkadaşlar aranızda hiç serephone diye bi ilaç kullanan varmı ben ilk defa bu ay kullandım ve yan etkileri çok fazla oldu bende
32.Kizlar bu yaptigim ovu. Testi..17 ekimdi bat.normal mi rengi ilk defa aliyrm boylemi cikoyor adet donemine yakin Eki Görüntüle 1899917
benim bu ay tedavi ilk olduğu için henüz iğne kullanmadık ama çok fazla belirti yaşıyorum göğüs uçlarıma dokunamıyorum sızlıyo resmen midem bulanıo bunların hepsi ilacın yan etkisiymiş meğerBen kullanmistim canim bikere.onda yan etki hissetmeden catlatma igmesi oldum.o igneden sonra asiri sancilarim oldu halsizligim oldu.adim atamiycak kadar batiyordu kasiklarim.adette cok agrili oldu malesef
Bendede ilk ay di ama ignede vermisti. Ikinci ayda sadece igne verdi.sadece ignede hic okadar siddetli belirtilerim olmadi.ama o ilac ve igne ayni anda olunca bende goguslerime dokunamiyordum durdugu yerde aciyordu.basim donuyordu halsizlik bicak gibi batmalar..sadece igneyle sikinti yasamadigima gore demekki benimde ondanmisbenim bu ay tedavi ilk olduğu için henüz iğne kullanmadık ama çok fazla belirti yaşıyorum göğüs uçlarıma dokunamıyorum sızlıyo resmen midem bulanıo bunların hepsi ilacın yan etkisiymiş meğer
ben araştırdım biraz kasık agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti bir sürü yan etkisi var bende seviniyodum belirtiler başlayınca galiba bu ay oldu dedim aman Allah ım birde ne göreyim hepsi ilaçtanmış meğer hayaller suya düştü gerçi şuan hala beklemedyim bakalımBendede ilk ay di ama ignede vermisti. Ikinci ayda sadece igne verdi.sadece ignede hic okadar siddetli belirtilerim olmadi.ama o ilac ve igne ayni anda olunca bende goguslerime dokunamiyordum durdugu yerde aciyordu.basim donuyordu halsizlik bicak gibi batmalar..sadece igneyle sikinti yasamadigima gore demekki benimde ondanmis
Bende cok heveslenmistim.beni oyle gorunce esimde.adetim gecikince dr a gittik tahlile negatf cikti.dr bazen gec cikiyor 2 gun sonra bidaha bakalim dedi.gitmeme bikac saat kala hastalandm malesefben araştırdım biraz kasık agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti bir sürü yan etkisi var bende seviniyodum belirtiler başlayınca galiba bu ay oldu dedim aman Allah ım birde ne göreyim hepsi ilaçtanmış meğer hayaller suya düştü gerçi şuan hala beklemedyim bakalım
Amin inşallahBende cok heveslenmistim.beni oyle gorunce esimde.adetim gecikince dr a gittik tahlile negatf cikti.dr bazen gec cikiyor 2 gun sonra bidaha bakalim dedi.gitmeme bikac saat kala hastalandm malesefinsallah senin devamida gelir canim hamileliktendir
Sende varmi canim gelen gidenKeşke cnm ya sen hala test yapmadnmi:)
Tamm canim dualarjm sizinle insallar allah isteyen herkese nasip ederCanim 26 ekim yaklastikca bizimle birlikte test yapacak arkadaslar artar hep birlikte ayni saatte yapariz cok heyecanlii:) sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim nasilsa 26 ekime var daha düşün katilmak istersen biz burdayiz:)
insaAllah canım benim umut hep varYaa cok guzelmis buu insallah en kisa zamanda olacak kuzumm Rabbim hayırlı evlatlar nasip edicek
Doğru söylüyorsun canım. Ben çektirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim.Test negatif adette yok tabiki gerilirsin noluyo diyor insan ama hersey olacagina variyo. Her farkli yapilan sey bi umut oluyo insana.. HSG den sonraki 3 ay onemli diyo dr lar. Bu 3 ay hamilelik ihtimali artiyo. Bu ay olmadiysa bile nasilsa hsg cekilicem diye getir aklina hadi yüzün gülsün tatlım..
Canım hoşgeldin öncelikle. Ben hsg çektirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim. Sonuçlar temiz çıktı. Belki ufak sorunlar vardı çekim esnasında temizlendi bilemiyorum. Belki onu çektirmesem de olacaktı.Merhaba
Bende 6 aylık evliyim ilk günden bu yana istiyoruz ama hala sonuç yok
Doktora gittik adetlerim düzensiz olduğu için testler yapıp herşey normal bi hsg çekelim dedi.O sıra da eşimle biraz aramız bozuldu ve oluruna bıraktık,hsg'yi çektirmedik.Duyduğuma göre hsg çekiminden sonra hamile kalan çok oluyormuş,sizce ben ne yapsam?
Canım benim bildiğim o hormon hep olduğu için silik çıkıyor. Sabah akşam yaparak koyulaşmasını izleyebilirsin. Ben hiç düzenli yapamadım testi. Yumurtladığın gün kopkoyu oluyor
Maasallah canim Allah nazarlardan korusun saglikla kucaginiza almak nasip etsin.kızlar eşime verdim yıldönümu hediyesi olarak testi cok şaşırdı sevindi hemen kan testine gittik sonuç ondada pozitif. o ilk korunmadigimiz ay olduğu için beklemiyordu ama bana hediye olarak 2 küçük ayak olan bi kolye almis ilk o verdi hediyesini inşallah bi bebeğimiz olursa takarsın dedi hissetmiş gibi sonra ben testi verince şok oldu tabi
inşallah canım çok güzel bir anı gerçekten Allah herkese nasip etsinBaska bi doktora git canim butun aklindakileri sor. Bazen oluyo oyle doktorlar bende daha tam anlamiyla icime sinen doktora denk gelemedim.
Hey allahim uygulicam bunu
Canimm gercekten unutulmicak bi ani olmus.. Cok guzel 10 gun sonrada benim esimin dogum gunu keske bu ay olsada bende ona hediye olarak test verebilsem..
ediyorum canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHadi hayırlı olsun canım. Kucağına almakta nasip olsun inşallah. Ne güzel fazla beklemeden nasip oldu. Bizler içinde dua et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?