sanırım öyle ama beklemiyordu genede şaşırdıMasallah canim ne mutlu sana o guzel hediyeyi en guzel sekilde esine vermisin onunda kalbinemi dogmus
ondada vardır bir hayır canim olur inşallah hiç kendini sıkma allah en doğru zamanı bilirYaaaa bu ne kadar güzel bir hikâyeeeeSizin adınıza çok sevindim canım. Allah her konuda şansını böyle güzel etsin inşallah ya maşallah size biz evlilikte 7.yıla girdik ama olmuyor. Bize de dua et canım :)
canım günaydın sevindim seninde temiz çıktığına, inşallah bu ay dolar göbüşlerimizAynen bnde korunmayi.bırakınca gitmiştim cok.şükür temiz cikti.folik asit verdi okadar. Hamile kalinca görüşürüz dedi hala gorusemedikadete kadar hergun degil Kizz dayanamam.bnde ona su 3,4gun akintim varken hergun yapalım sonra adete kadar gunasiri yapalım diyorum. Ben burda ayni gun 3,4kere bile yapan gördüm millette enerji var valla biz bitmisiz
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaç çıktı? Testlerin koyuydu yüksek çıkmıştırsanırım öyle ama beklemiyordu genede şaşırdı
canım çok sevindim sabah sabah hamiş haberi almak süpermiş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahgünaydın arkadaşlar dün kan verdim ve bhcg değerim 363 çıktı :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
günaydın arkadaşlar dün kan verdim ve bhcg değerim 363 çıktı :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
oldu canım dediğim gibi hersey normalZamani var canim hepimiz o zamani bekliyoruz cok sabirsiziz. Peki rahim filmi ya da histeroskopi oldun mu?
gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsingünaydın arkadaşlar dün kan verdim ve bhcg değerim 363 çıktı :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
ayyy bizimde aynı:) daha var canım klomene başladım yarın bitiyo klomen. bes gün sonra doktora gitcem tekrar. işte çatlatma iğnesi progestan. progestan resmen uyutuyo beni baş dönmesi yapıyo iş yerinde ayağa zor kalkıyorum ama değer tabiki herşeye. eşimde çok kızıyo artık bu kadar üzüldüğüm için Allahtan yanımızdalar bu konuyla alakalı. ama şeyi çok okudum canım ya bu ay takmadım hamile kaldım, tam düşünmeyi bıraktım hamile kaldım bakalım bizde nasıl olcak:)hahahozaman hoşgeldin aramıza. bi işle uğraşın aklınıza gelmez diyorlar birde,bizde tam tersi anlaşılan, benim eşimde aynen gece uyandırıyo bu gece olması lazım günaşırı demiştin diyo hayırlısı canım artık bizimde böyle olsun bat yakınmı canım
hoşgeldin canım aramıza, inşallah Allah gönlüne gore versin bende beklemedeyim benimde bat 22 ekim ama bugün kasık ağrılarım var olcakmışım gibi duruyor bakalım
yok hepimiz aynı durumdayız canım emin ol benim geçen ay 2 gün gecikmişti, o iki günde göğüslerim mi şişmedi, kasıklarım mı ağrımadı, midem mi bulanmadı, hepsini yaşadım ama sonuç yine negatif:)) psikolojik olarak kendimizi hamile moduna sokuyoruz
Gozunaydingünaydın arkadaşlar dün kan verdim ve bhcg değerim 363 çıktı :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım bende çok şaşırıyorum nasıl kolay hamile kalıyorlar, bizde aynı 2,5 yıllık evliyiz bu 4. ayımız deneme,doktora gittim sıkıntıda yok çok şükürAllahım hepimizin yüzünü güldürsünnya , öyle yada böyle olacağnı bilsem ben 5 saat de yatarım sıkıntı yok hergün mü dedin canım sen hamile kalırsın sonunda ama eşin bitkinlikten ölmüş olablr
Beklicez canim ben 3 aydir arisutu kullaniyorum kurtajdan sonra bu ay biraktik korunmayi. 3 defa tup bebek yaptiran arkadasim 3.de arisutu kullandigini ve 9 yumurtasinin 9 ununda 5.gune gittigini soyledi. Bu tuptende hamile kaldi. Onceki 2 tup bebekte 5.gune 1 yumurtasi gidebilmis sadece. Ben de kaliteli yum acisindan kullaniyorum.oldu canım dediğim gibi hersey normal
Canim insallah gebeliktendir. Peki idrari damlatir damlatmaz mi cikti silik cizgi? Fotografini atsana canim bakalim.Günaydın kızlar saba test yaptım çok silinik çıktı ikinci test. daha önce de böyle olmuştu gebelik yoktubu kadar kişide silik dahi olsa gebelik çıktı kan testinde acaba olabilir mi ? cuma saat 4 e randevum var dr da
ayyy ben silik çizgi görüp o heyecanı bile yaşayamadım:)) aylardır hep tek çizgi hepp. inşallah sen hamişsindr canım. burdan okuyunca bile nası mutlu oluyorum:)Canim insallah gebeliktendir. Peki idrari damlatir damlatmaz mi cikti silik cizgi? Fotografini atsana canim bakalim.
anladım canım. bilmiyorum ya hakkımızda herşeyin hayırlısı. biz 2 yıl istememiştik. gerçi keşke demekte cok yanlışmış. yani bunda bile bi hayır var demek. bu ay tekrar başladım ama inan hiç olacak gibi hissetmiyorum ya o kadar alışmışım ki her ayBeklicez canim ben 3 aydir arisutu kullaniyorum kurtajdan sonra bu ay biraktik korunmayi. 3 defa tup bebek yaptiran arkadasim 3.de arisutu kullandigini ve 9 yumurtasinin 9 ununda 5.gune gittigini soyledi. Bu tuptende hamile kaldi. Onceki 2 tup bebekte 5.gune 1 yumurtasi gidebilmis sadece. Ben de kaliteli yum acisindan kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?