2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ondada vardır bir hayır canim olur inşallah hiç kendini sıkma allah en doğru zamanı bilir

canım günaydın sevindim seninde temiz çıktığına, inşallah bu ay dolar göbüşlerimiz ya ben hergün deyince sen eyvah dedim yani gerçekten yaşlanmaya başlamışız demekki günde 3 4 nedir yayaptığın mantıklı canım buaralar hergün olabilir ozaman, benimde bata 2 var hayırlısı bakalım

ayyy bizimde aynı:) daha var canım klomene başladım yarın bitiyo klomen. bes gün sonra doktora gitcem tekrar. işte çatlatma iğnesi progestan. progestan resmen uyutuyo beni baş dönmesi yapıyo iş yerinde ayağa zor kalkıyorum ama değer tabiki herşeye. eşimde çok kızıyo artık bu kadar üzüldüğüm için Allahtan yanımızdalar bu konuyla alakalı. ama şeyi çok okudum canım ya bu ay takmadım hamile kaldım, tam düşünmeyi bıraktım hamile kaldım bakalım bizde nasıl olcak:)

aybkmst Black87 kızlar siz yine iyi haldesiniz yumurtlamadan sonra isyerinde aklima estikce lavaboya gidip göğüslerimi yokluyorum.. durum vahim:)
yok hepimiz aynı durumdayız canım emin ol benim geçen ay 2 gün gecikmişti, o iki günde göğüslerim mi şişmedi, kasıklarım mı ağrımadı, midem mi bulanmadı, hepsini yaşadım ama sonuç yine negatif:)) psikolojik olarak kendimizi hamile moduna sokuyoruz

kesinlikle , gerçi onlar için sıkıntı yok. ama her gün yapmayın dedi doktor bana gün aşırı yapın spermlerin kalitesi azalır o zaman dedi:))

Günaydın kızlar saba test yaptım çok silinik çıktı ikinci test. daha önce de böyle olmuştu gebelik yoktu bu kadar kişide silik dahi olsa gebelik çıktı kan testinde acaba olabilir mi ? cuma saat 4 e randevum var dr da

oldu canım dediğim gibi hersey normal
Beklicez canim ben 3 aydir arisutu kullaniyorum kurtajdan sonra bu ay biraktik korunmayi. 3 defa tup bebek yaptiran arkadasim 3.de arisutu kullandigini ve 9 yumurtasinin 9 ununda 5.gune gittigini soyledi. Bu tuptende hamile kaldi. Onceki 2 tup bebekte 5.gune 1 yumurtasi gidebilmis sadece. Ben de kaliteli yum acisindan kullaniyorum.

Canim insallah gebeliktendir. Peki idrari damlatir damlatmaz mi cikti silik cizgi? Fotografini atsana canim bakalim.

anladım canım. bilmiyorum ya hakkımızda herşeyin hayırlısı. biz 2 yıl istememiştik. gerçi keşke demekte cok yanlışmış. yani bunda bile bi hayır var demek. bu ay tekrar başladım ama inan hiç olacak gibi hissetmiyorum ya o kadar alışmışım ki her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…