- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 35
hiç bir belirtim yok adetim geçti ve adet belirtimde yoktuGozunaydinsenkoyadimi belirtilerin nelerdi?
Canim onemli olan gebe kalmak degil Allahin izniyle sonunun gelmesi... 4 gebelik yasadim benim de elim boş hic cift cizgi goremeyeninde boş.. Ve inan olup kaybetmek bekleyipte olmamaktan daha zor. Yuregimizi ferah tutalim canim inaniyorum olacak insallah. Elimden geldigince her duydugumu yapmaya calisiyorum vesilemiz ne olacak bilmiyoruz.ayyy ben silik çizgi görüp o heyecanı bile yaşayamadım:)) aylardır hep tek çizgi hepp. inşallah sen hamişsindr canım. burdan okuyunca bile nası mutlu oluyorum:)
Göguslerinde de hic agrı sızı yok mu?hiç bir belirtim yok adetim geçti ve adet belirtimde yoktu
yok canım ne göğsümde ne kasıklarımda hiç ağrı sızı yokGöguslerinde de hic agrı sızı yok mu?
Her gebelik kendine has diyolar ya dogru canim. Gözünaydin tekrardan.yok canım ne göğsümde ne kasıklarımda hiç ağrı sızı yok
Canim 15 ekimde koyulasmis gibi ama istenilen koyulukta degil. Fotograflari testi bekleterek degil testi yaptiktan 10 dk sonra her gun cek. Cunku bekleyen testin rengi koyulugu gercegi yansitmiyo. Ve testi her gun ayni saatte yapmaya calis testi yapmadan 2 saat once hic sıvı tüketme günün ilk idrariyla yapma. Adet döngün kac gun ve bugun kacinci gunun?Günaydın kızlaaarr,
Lütfennn şu ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz(((( ilk defa deniyorum testleri ve pek bir şey anlamadım. yorumlarınızı bekliyorumm <3
canımm günaydınn, sağol cevapların için <3 yaa maalesef öyle hemen testten sonra çekmedim resim, bugün adetimin 21. günü 30 günde 1 adet olurum, düzenlidir adetlerim canımm. Adetimin 7. günü doktora gittiğimde ise yumurtamın 22mm ye ulaştığını 4gün üst üste ilişkiye girmemi söylemişti, çünkü 4 gün içinde bekliyordu yumurtanın çatlamasını..Canim 15 ekimde koyulasmis gibi ama istenilen koyulukta degil. Fotograflari testi bekleterek degil testi yaptiktan 10 dk sonra her gun cek. Cunku bekleyen testin rengi koyulugu gercegi yansitmiyo. Ve testi her gun ayni saatte yapmaya calis testi yapmadan 2 saat once hic sıvı tüketme günün ilk idrariyla yapma. Adet döngün kac gun ve bugun kacinci gunun?
Dogrudur canim bende bikere basladim ramazandi.1 hafta kullandim devam ettiremedim
Sifa olsun insallah canim. Ben 4 kayip yasadim. 4.kayiptan sonra sperm dna hasar testi diye bisey varmis o testi yaptirdi esim hasar cikti. Uroloji Dr.na gore kayiplarimin sebebi bu. 2 ay tedaviyle bin şükür tedaviye cevap verdi eşim. Tedavinin ardindan bu ay korunmayi biraktik. Insallah 5. Bebegim sagligiyla gelir ve hep benimle kalir.
Merhaba canım :)
Yani önceden basit kist vardı, ilaçla kistten kurtulmuştu. Sonra da bir daha baktırmamıştı yumurtalıklarına. 8 ay hamile kalamamıştı. Belki de kist vardı bilmiyoruz, ya da idrar yollarında enfeksiyon vardı. Soğna kürünü duymuştu bir yerden :) o ay yaptı ve hamile kaldı :) Ama benim de duyduğum soğan kürü resmen rahmi ve idrar yollarını temizliyormuş. Eğer gerçekten hamile kalamaman için sebep bunlarsa, Allah'ın iziniyle inşallah faydasını görürsün canım :)
Canım lcw den aldım. Belinde lastik ve düğme oluyor. Lastşkte delikler var sıkıp düğmeliyorsun beline göreo nasıl oluyor ki hiç görmedim ben nerden aldın aceba
Gunaydin canim. Bu yazdiklarina gore testi adetinin 15.gunu yapmaya baslamissin ve dr randevuna gore 15.gune kadar sen zaten coktan yumurtlamis olmalisin. Neden hala test yapmaya devam ediyosun? Bu ay gebelik yoksa ki insallah vardir kasim ayinda 8.gun basla testi yapmaya.canımm günaydınn, sağol cevapların için <3 yaa maalesef öyle hemen testten sonra çekmedim resim, bugün adetimin 21. günü 30 günde 1 adet olurum, düzenlidir adetlerim canımm. Adetimin 7. günü doktora gittiğimde ise yumurtamın 22mm ye ulaştığını 4gün üst üste ilişkiye girmemi söylemişti, çünkü 4 gün içinde bekliyordu yumurtanın çatlamasını..friendlyfriendly
idrarı damlatır damlatmaz hemen cıktı önce biraz koyuydu 20 dk sonra baktığımda açılmış rengiCanim insallah gebeliktendir. Peki idrari damlatir damlatmaz mi cikti silik cizgi? Fotografini atsana canim bakalim.
Canım ne yaptın test yapın mı?Resim yok cnm
Canim insallah vardir bu defa gebelik. Cumayi bekle dr.a gittiginde hcg ye de baktirirsin. Testinin markasi ne?idrarı damlatır damlatmaz hemen cıktı önce biraz koyuydu 20 dk sonra baktığımda açılmış rengifoto da yükleyemedim hata veriyor
çünkü vücut ısım ve akıntıma göre 15. güne kadar yumurtladığımı düşünmemiştim canım, o yüzden test yaptım, bu durumda 15.ekimdeki koyuluğun bir anlamı yok mu?Gunaydin canim. Bu yazdiklarina gore testi adetinin 15.gunu yapmaya baslamissin ve dr randevuna gore 15.gune kadar sen zaten coktan yumurtlamis olmalisin. Neden hala test yapmaya devam ediyosun? Bu ay gebelik yoksa ki insallah vardir kasim ayinda 8.gun basla testi yapmaya.
Canım resmi ekran görüntüsü alıp ya da düzenleden kırparak yükle. Boyutu büyüktür.idrarı damlatır damlatmaz hemen cıktı önce biraz koyuydu 20 dk sonra baktığımda açılmış rengifoto da yükleyemedim hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?