2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ayyy ben silik çizgi görüp o heyecanı bile yaşayamadım:)) aylardır hep tek çizgi hepp. inşallah sen hamişsindr canım. burdan okuyunca bile nası mutlu oluyorum:)
Canim onemli olan gebe kalmak degil Allahin izniyle sonunun gelmesi... 4 gebelik yasadim benim de elim boş hic cift cizgi goremeyeninde boş.. Ve inan olup kaybetmek bekleyipte olmamaktan daha zor. Yuregimizi ferah tutalim canim inaniyorum olacak insallah. Elimden geldigince her duydugumu yapmaya calisiyorum vesilemiz ne olacak bilmiyoruz.

Günaydın kızlaaarr,

Lütfennn şu ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz (((( ilk defa deniyorum testleri ve pek bir şey anlamadım. yorumlarınızı bekliyorumm <3

Eklentiler

• 237.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın kızlaaarr,

Lütfennn şu ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz (((( ilk defa deniyorum testleri ve pek bir şey anlamadım. yorumlarınızı bekliyorumm <3
Canim 15 ekimde koyulasmis gibi ama istenilen koyulukta degil. Fotograflari testi bekleterek degil testi yaptiktan 10 dk sonra her gun cek. Cunku bekleyen testin rengi koyulugu gercegi yansitmiyo. Ve testi her gun ayni saatte yapmaya calis testi yapmadan 2 saat once hic sıvı tüketme günün ilk idrariyla yapma. Adet döngün kac gun ve bugun kacinci gunun?

canımm günaydınn, sağol cevapların için <3 yaa maalesef öyle hemen testten sonra çekmedim resim, bugün adetimin 21. günü 30 günde 1 adet olurum, düzenlidir adetlerim canımm. Adetimin 7. günü doktora gittiğimde ise yumurtamın 22mm ye ulaştığını 4gün üst üste ilişkiye girmemi söylemişti, çünkü 4 gün içinde bekliyordu yumurtanın çatlamasını.. friendlyfriendly

aminn aminn inşallah dua edelim birbirimize

inşallah rabbim benim vesilemide bu yapar :)

Gunaydin canim. Bu yazdiklarina gore testi adetinin 15.gunu yapmaya baslamissin ve dr randevuna gore 15.gune kadar sen zaten coktan yumurtlamis olmalisin. Neden hala test yapmaya devam ediyosun? Bu ay gebelik yoksa ki insallah vardir kasim ayinda 8.gun basla testi yapmaya.

çünkü vücut ısım ve akıntıma göre 15. güne kadar yumurtladığımı düşünmemiştim canım, o yüzden test yaptım, bu durumda 15.ekimdeki koyuluğun bir anlamı yok mu?

idrarı damlatır damlatmaz hemen cıktı önce biraz koyuydu 20 dk sonra baktığımda açılmış rengi foto da yükleyemedim hata veriyor
Canım resmi ekran görüntüsü alıp ya da düzenleden kırparak yükle. Boyutu büyüktür.
Hayırlısı inşallah hadi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…