- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım var çizgi Miratech mi bu?ay sonundaaa bi bakın
Canim bence net konusacak kadar bi koyuluk yok. Bu ay bence test yapma artik. Kasim ayinda atesi falan bosver sadece kit lerle takip et tabi yinede sen bilirsin.çünkü vücut ısım ve akıntıma göre 15. güne kadar yumurtladığımı düşünmemiştim canım, o yüzden test yaptım, bu durumda 15.ekimdeki koyuluğun bir anlamı yok mu?
Yaptm cnm tek cizik baska bisey yokCanım ne yaptın test yapın mı?
Canim teste gore gebelik var ama bunu diyebilmek icin testi tekrarlaman gerek. Ben hep labqick markayla 4 5 gun onceden silik cizgiyle ogrendim gebeliklerimi laboquick in dogruluguna guveniyorum. Ama senin testin labquick degil o yuzden emin konusamiyorum.ay sonundaaa bi bakın
Başlarda ben de pozitif olmaya çalıştım. Ama ben iki ameliyat oldum, eşim bir ameliyat oldu. üç kez klomen tadavisi, 2 aşılama negatif çıkınca artık insanın psikolojisi kaldırmıyor canım
Canim bence net konusacak kadar bi koyuluk yok. Bu ay bence test yapma artik. Kasim ayinda atesi falan bosver sadece kit lerle takip et tabi yinede sen bilirsin.
Canim ben seni etkilemek istemem icinden nasil geliyosa oyle yap. Sadece yazdiklarini bildiklerim kadariyla yorum yaptim. Allah buyuk sen iliskiye devam et adet olana kadar umut var.anlıyorum canım, bırakayım testleri o zaman. inşallah bu ay gebelik olmuştur o zaman
S Sarisinbebek neden moralin bozuluyo bana bak 4 kayip yasadim 5.icin hevesle aranizdayim. Boyle seylere moralini bozma her halimize sükür yumurtamiz olusuyo spermimiz var ki deneyebiliyoruz aylarca hormon alip 1 tane yumurtasi olusmayanlar var. Deneyebilmek bile Allahin bi lütfu bence. Tuttumu tutmadimi heyecanini yasamak bile inan mucize.moralim bozulduu, bu işleri hiç anlamıyorum
canim adete 2 gün var şuan . sonuç 490,12 acildeku doktor bişey demedi değer için pozitif dedi kadin doğuma danışın dedi anlamıyordur belki ama bende anlamıyorum değerden ondan korkuyorum birazCanım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaç çıktı? Testlerin koyuydu yüksek çıkmıştır
Sizin bat kaç kiCanim biz @Busra ozsoy34 ile 26 Ekim sabahi haftaya carsamba test yapicaz sen de bizimle birlikte test yapsana kalabalik olalim:)
Sizin bat kaç ki
Hadi hayırlısı valla inşallah vardır güzel haberleri verin benim bat 2 kasım daha çok varPariskizim benim bat 31 ekim ama 26 ekim evlilik yildonumumuz oldugundan bi umut test yapicam:) ben 4 gebelik yasadim 4ünüde 5 gün onceden idrar testiyle ogrendim.
Super canim gayet net yakalamissin ovulasyonu. Koyu ciktigi gun ve diger silindigi gün mutlaka iliski olmali.Bu testlerde benim ilk defa kullandım dinde calistik kasiklarim agriyo 4 gundur
Insallah canim sizin su an calisma zamanlari sanirim art arda guzel haberleri verelimHadi hayırlısı valla inşallah vardır güzel haberleri verin benim bat 2 kasım daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?