2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

çünkü vücut ısım ve akıntıma göre 15. güne kadar yumurtladığımı düşünmemiştim canım, o yüzden test yaptım, bu durumda 15.ekimdeki koyuluğun bir anlamı yok mu?
Canim bence net konusacak kadar bi koyuluk yok. Bu ay bence test yapma artik. Kasim ayinda atesi falan bosver sadece kit lerle takip et tabi yinede sen bilirsin.

Başlarda ben de pozitif olmaya çalıştım. Ama ben iki ameliyat oldum, eşim bir ameliyat oldu. üç kez klomen tadavisi, 2 aşılama negatif çıkınca artık insanın psikolojisi kaldırmıyor canım

tahmin edebiliyorum canım tabiki insan çok yıpranıyor bende 2,5 senedir uğraşıyorum her ay hüsran benimde bir ay klomen tedavisi oldu belki düzenli olarak doktaragitseydim benimde aşılama ve tüp bebek işlemlerim olurdu ama ben kendimi bitkisel kürlere verdim o yüzden seni çok iyi anlıyorum çok yıpratıcı bir süreç benim kullandığım hormone hapları yüzünden hala sinirlerim alt üst durumda ama dua et sürekli Rabbimin elinde olan birşey umudunu kaybetme kuzum olacak hepimiz inşallah bebişlerimize kavuşacağız

moralim bozulduu, bu işleri hiç anlamıyorum
S Sarisinbebek neden moralin bozuluyo bana bak 4 kayip yasadim 5.icin hevesle aranizdayim. Boyle seylere moralini bozma her halimize sükür yumurtamiz olusuyo spermimiz var ki deneyebiliyoruz aylarca hormon alip 1 tane yumurtasi olusmayanlar var. Deneyebilmek bile Allahin bi lütfu bence. Tuttumu tutmadimi heyecanini yasamak bile inan mucize.

Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bir gün arayla deniyor musunuz ben hiç ov hesaplaması yapmadim adetim bittikten sonra bir gün arayla denedim çok denemek daha çok şans unutmayin

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaç çıktı? Testlerin koyuydu yüksek çıkmıştır
canim adete 2 gün var şuan . sonuç 490,12 acildeku doktor bişey demedi değer için pozitif dedi kadin doğuma danışın dedi anlamıyordur belki ama bende anlamıyorum değerden ondan korkuyorum biraz

Bu testlerde benim ilk defa kullandım dinde calistik kasiklarim agriyo 4 gundur

Eklentiler

• IMG_20161017_210334_752.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar gunaydin bender bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum ne zaman başlıyoruz onu kullanmaya bide önerebileceginiz bi marka var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…