- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
canim adete 2 gün var şuan . sonuç 490,12 acildeku doktor bişey demedi değer için pozitif dedi kadin doğuma danışın dedi anlamıyordur belki ama bende anlamıyorum değerden ondan korkuyorum biraz
Gunaydin canim ben laboqick markanin ovulasyon ve gebelik testini oneriyorum. Her defasinda cok net yakaladim ovulasyonu. Gebelik testinde de 5 gun onceden gosterdi. Ben daha yeni internetten siparis ettim. Kasimda tekrar ovu testiyle denemeye devam edicem.Kızlar gunaydin bender bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum ne zaman başlıyoruz onu kullanmaya bide önerebileceginiz bi marka var mı
Canım artık isyan etme durumuna geldimtahmin edebiliyorum canım tabiki insan çok yıpranıyor bende 2,5 senedir uğraşıyorum her ay hüsran benimde bir ay klomen tedavisi oldu belki düzenli olarak doktaragitseydim benimde aşılama ve tüp bebek işlemlerim olurdu ama ben kendimi bitkisel kürlere verdim o yüzden seni çok iyi anlıyorum çok yıpratıcı bir süreç benim kullandığım hormone hapları yüzünden hala sinirlerim alt üst durumda ama dua et sürekli Rabbimin elinde olan birşey umudunu kaybetme kuzum olacak hepimiz inşallah bebişlerimize kavuşacağız
Aynen bizim çalışma dönemi yeni başladıInsallah canim sizin su an calisma zamanlari sanirim art arda guzel haberleri verelimPariskizim
Canim inan ilk deneyende, benim gibi 32.deneyende hepimiz sabırsızız ben de ilk gunden beri hemen olsun istiyordum ama henuz zamami gelmemis. Allah hayirli zamanda verecek ve iyiki simdi olmus diyecegiz. Keske daha sabirli olabilsek ama elde olan bisey degil..Aynen bizim çalışma dönemi yeni başladıpazartesi dr a gittim bugünü çarşamba ve cumayı değerlendir dedi bakalım inşallah olur yeni denemem ama hemen olsun istiyorum tabiki.
Canim inan ilk deneyende, benim gibi 32.deneyende hepimiz sabırsızız ben de ilk gunden beri hemen olsun istiyordum ama henuz zamani gelmemis. Allah hayirli zamanda verecek ve iyiki simdi olmus diyecegiz. Keske daha sabirli olabilsek ama elde olan bisey degil..Aynen bizim çalışma dönemi yeni başladıpazartesi dr a gittim bugünü çarşamba ve cumayı değerlendir dedi bakalım inşallah olur yeni denemem ama hemen olsun istiyorum tabiki.
Canım var çizgi Miratech mi bu?
Eğer oysa burada yanılan arkadaşlarımız oldu bu testle..
Sen bşr pedictor falan al yap içimiz rahat etsin..
Canım ben dört yıl çocuk istemedim. Her şey yolundaydı. Üç yıldır da olmuyor çünkü doktor PKO dedi. Ama hiçbir belirtim yok. Evlilikte 7. yıla girdik. Boşuna bu kadar zaman kaybettim. Sana tavsiyem doktora düzensizlik durumunu anlat, reglinin 3. ve 21. günleri hormon tahlillerini yaptır. Klomen kullanıp çok hamile kalan var. Doktor verirse kullan. Yumurtaların gelişmesini sağlayan bir hap.Yumurta takibi yaptırmadım açıkçası
Anladim canim saolCanım benim bildiğim o hormon hep olduğu için silik çıkıyor. Sabah akşam yaparak koyulaşmasını izleyebilirsin. Ben hiç düzenli yapamadım testi. Yumurtladığın gün kopkoyu oluyor
Çok güzel yazmışsın gerçekten öyle hayırlısı ne zamansa ozaman olsun Vardır elbet zamanı. Hayat telaşı koşturmaca iş kariyer derken bebeği erteledik e şimdi yaşda geçiyor 32 oldum o yüzden acelem yoksa Allah nezaman verirse tabikiCanim inan ilk deneyende, benim gibi 32.deneyende hepimiz sabırsızız ben de ilk gunden beri hemen olsun istiyordum ama henuz zamani gelmemis. Allah hayirli zamanda verecek ve iyiki simdi olmus diyecegiz. Keske daha sabirli olabilsek ama elde olan bisey degil..
Yani 1 hafta kullandim diyemi bilmiyrumda bende oyle akinti falan olmadi hic canim hamilede kalmadim halafaydası olmadımı size peki
Canım değerin bayağı yüksek. Benim 28 di. 2 gün sonra tekrar kan verdirdi doktorum. Belki sana tekrarlatmaz. İstersen sen kendin de kontrol edebilirsin. 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyormuşcanim adete 2 gün var şuan . sonuç 490,12 acildeku doktor bişey demedi değer için pozitif dedi kadin doğuma danışın dedi anlamıyordur belki ama bende anlamıyorum değerden ondan korkuyorum biraz
Ben de yasi cok takiyorum 31e giricem. Ilk cocuk istedigimde 27 yasindaydim. Dr yasa hic takilma fsh degerin gayet iyi 40a kadar yolu var emin ol dedi. Keske bu tesellileri yüregimize de anlatabilsek..Çok güzel yazmışsın gerçekten öyle hayırlısı ne zamansa ozaman olsun Vardır elbet zamanı. Hayat telaşı koşturmaca iş kariyer derken bebeği erteledik e şimdi yaşda geçiyor 32 oldum o yüzden acelem yoksa Allah nezaman verirse tabiki
Ben aslında yaşımdan dolayı olmaz die değil artık yapalım die takılıyorum. Hiç yaşına takılma benim arkadaşım 43 yaşında hamile kaldı hemde kendiliğinden.daha birsürü örneklerim var benim çevrem hep geç evlendi ve geç çocuk yaptılar o yüzden hiç merak etme Allah ne yazdıysa o yaşanır.zaten 26 sında güzel haberi vereceksin inşallahBen de yasi cok takiyorum 31e giricem. Ilk cocuk istedigimde 27 yasindaydim. Dr yasa hic takilma fsh degerin gayet iyi 40a kadar yolu var emin ol dedi. Keske bu tesellileri yüregimize de anlatabilsek..
Gec yasta anne olanlara ornek cok canim ama iste bi yandan icim icimi yiyor. Insallah bu sayfada guzel haberi tek tek vericez sayfa cok bereketli maaşallah:)Ben aslında yaşımdan dolayı olmaz die değil artık yapalım die takılıyorum. Hiç yaşına takılma benim arkadaşım 43 yaşında hamile kaldı hemde kendiliğinden.daha birsürü örneklerim var benim çevrem hep geç evlendi ve geç çocuk yaptılar o yüzden hiç merak etme Allah ne yazdıysa o yaşanır.zaten 26 sında güzel haberi vereceksin inşallah
Teşekkürler canım bu markayı duymuştum ama hiç denemedigim için emin olamamistim sağolasın bende bundan alayım bariGunaydin canim ben laboqick markanin ovulasyon ve gebelik testini oneriyorum. Her defasinda cok net yakaladim ovulasyonu. Gebelik testinde de 5 gun onceden gosterdi. Ben daha yeni internetten siparis ettim. Kasimda tekrar ovu testiyle denemeye devam edicem.
Testi yapmaya baslama süren adet dongune gore degisir ama su an henuz vucudunu tanimadigindan 8.gun baslayabilirsin yapmaya. Ben 30 gunde oluyorum ve 10.gun yapmaya basliyorum. Bazi ay 12.gun bazen 14.gun bazende 16.gun yakaladim cift cizgiyi. Aydan aya yum zamani degisebiliyor.
Eki Görüntüle 1900016 Eki Görüntüle 1900017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?