- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Canim onemli olan gebe kalmak degil Allahin izniyle sonunun gelmesi... 4 gebelik yasadim benim de elim boş hic cift cizgi goremeyeninde boş.. Ve inan olup kaybetmek bekleyipte olmamaktan daha zor. Yuregimizi ferah tutalim canim inaniyorum olacak insallah. Elimden geldigince her duydugumu yapmaya calisiyorum vesilemiz ne olacak bilmiyoruz.[/QU
canım benim ya amin inşallah ne güzel düşüncelerin
Yok cnm ama olurum bugn yarnSende varmi canim gelen giden
Kızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Peki neden hala adet olmadım ben bu ay kafama da takmamıştımki bu kadarda gecikmem olmamıştı doktorada gitmiştim ondada bişey yok dedi ben napayım şimdi gelde düşünme nasıl düşünmem bu gecikme olmasaydı bu kadar kötü olmazdım
en son ilişkim 8 ekimde oldu 10 gün geçti bu durumda geç döllenme olasılığım da yok sanırım
Gözyaşlarım dinmiyor duygularımı ifade edemiyorum
Ayni bende oyleYok cnm ama olurum bugn yarn
Hadi yaBende cok heveslenmistim.beni oyle gorunce esimde.adetim gecikince dr a gittik tahlile negatf cikti.dr bazen gec cikiyor 2 gun sonra bidaha bakalim dedi.gitmeme bikac saat kala hastalandm malesefinsallah senin devamida gelir canim hamileliktendir
Canim simdi olmadi bu olay.ilk doktora gittigimde olmustu 3 4 ay once. Gerci buayda beklemiyrm artikdaHadi yaseninde belirtin vardı umitlenmistim bnde senden ama üzülme nolur bi dha ki aya beraber bekleriz gene pes etmek yok o bebişler buraya gelecek
canımmm üzülme ya, lütfen seninle aynı duyguları paylaşan insanları düşün olacak senin kısa sürede benim içime öyle doğyor.Kızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Peki neden hala adet olmadım ben bu ay kafama da takmamıştımki bu kadarda gecikmem olmamıştı doktorada gitmiştim ondada bişey yok dedi ben napayım şimdi gelde düşünme nasıl düşünmem bu gecikme olmasaydı bu kadar kötü olmazdım
en son ilişkim 8 ekimde oldu 10 gün geçti bu durumda geç döllenme olasılığım da yok sanırım
Aaa tmm ozmn ama bu ay niye beklemiyon ben dün test yaptm yine negatf adet olmayı bekliyorm malesefCanim simdi olmadi bu olay.ilk doktora gittigimde olmustu 3 4 ay once. Gerci buayda beklemiyrm artikda
ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. geçen ay bende öyle oldum progestan kullandıysan o gecikme yaparmış. benimde ilk defa gecikmişti o kadar heveslendim ki sana anlatamam eşimde öyle. 2 gün geçmişti halbuki acaba mı düşünces, bile mutlu ediyodu. tam hastaneye test için gittim adet oldum yine de yaptırdım testi doktoru aradım 3 saat sonra gebelik yok negatif dedi zaten biliyodum ama öyle bi ağladım ki iş yerinde kimseye belli de edemiyorum. lavabodan cıkamadım. aksam eve vardım öyle kötü oldum kKızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Bende ayni.yaptim negatf. Olsa cikardi..oyuzden bekliyrm zaten gifuslerim deli gibi sizliyor gece gunduz.kasiklarmdada agri var.dun gece titremekten uyuyamadim kaloriferler acik olmasina ramen..bugun bekliyrm oyuzdenAaa tmm ozmn ama bu ay niye beklemiyon ben dün test yaptm yine negatf adet olmayı bekliyorm malesef
canımmm üzülme ya, lütfen seninle aynı duyguları paylaşan insanları düşün olacak senin kısa sürede benim içime öyle doğyor.
keşke canim anlamadığım için yüksek mi bilmiyorum hayırlısı artıkCanım selam. Adete 2 gün kala 490 gayet yüksek, iyi bir oran. Bu arada çoğul gebelik olabilir sende bence. Sadece his benimki. Herhangi bir bilgim yok :)
Kızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Canim yuksek olmasi kotu bisey deil.anormal sicramalar yapmadigi surece...2 gun sonra yine baktrrsin ama gayet normal duruyor hayirli olsun insallahkeşke canim anlamadığım için yüksek mi bilmiyorum hayırlısı artık
Benim bat 30 ekim canımSizin bat kaç ki
TüH ya bu ayda hüsranBende ayni.yaptim negatf. Olsa cikardi..oyuzden bekliyrm zaten gifuslerim deli gibi sizliyor gece gunduz.kasiklarmdada agri var.dun gece titremekten uyuyamadim kaloriferler acik olmasina ramen..bugun bekliyrm oyuzden
ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. geçen ay bende öyle oldum progestan kullandıysan o gecikme yaparmış. benimde ilk defa gecikmişti o kadar heveslendim ki sana anlatamam eşimde öyle. 2 gün geçmişti halbuki acaba mı düşünces, bile mutlu ediyodu. tam hastaneye test için gittim adet oldum yine de yaptırdım testi doktoru aradım 3 saat sonra gebelik yok negatif dedi zaten biliyodum ama öyle bi ağladım ki iş yerinde kimseye belli de edemiyorum. lavabodan cıkamadım. aksam eve vardım öyle kötü oldum k(
Mavi Boncugumm canım yapma ama lutfen her halimize şükretmeliyiz. Şöyle düsün inan bana olup kaybetmek daha zor. 4 defa ameliyat elbisesini giyip buz gibi ameliyathaneye alinip hickiriklarla aglayarak narkozdan uyanma acısının tarifi yok. Yazarken bile icime acı çöküyo.
Sonra diyorumki dogurup kucağına almış büyütmüş evlatlarını yitiren annelerin yanında benimki dert mi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?