2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Peki neden hala adet olmadım ben bu ay kafama da takmamıştımki bu kadarda gecikmem olmamıştı doktorada gitmiştim ondada bişey yok dedi ben napayım şimdi gelde düşünme nasıl düşünmem bu gecikme olmasaydı bu kadar kötü olmazdım
en son ilişkim 8 ekimde oldu 10 gün geçti bu durumda geç döllenme olasılığım da yok sanırım
Gözyaşlarım dinmiyor duygularımı ifade edemiyorum

Bende cok heveslenmistim.beni oyle gorunce esimde.adetim gecikince dr a gittik tahlile negatf cikti.dr bazen gec cikiyor 2 gun sonra bidaha bakalim dedi.gitmeme bikac saat kala hastalandm malesef insallah senin devamida gelir canim hamileliktendir
Hadi ya seninde belirtin vardı umitlenmistim bnde senden ama üzülme nolur bi dha ki aya beraber bekleriz gene pes etmek yok o bebişler buraya gelecek

canımmm üzülme ya, lütfen seninle aynı duyguları paylaşan insanları düşün olacak senin kısa sürede benim içime öyle doğyor.

ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. geçen ay bende öyle oldum progestan kullandıysan o gecikme yaparmış. benimde ilk defa gecikmişti o kadar heveslendim ki sana anlatamam eşimde öyle. 2 gün geçmişti halbuki acaba mı düşünces, bile mutlu ediyodu. tam hastaneye test için gittim adet oldum yine de yaptırdım testi doktoru aradım 3 saat sonra gebelik yok negatif dedi zaten biliyodum ama öyle bi ağladım ki iş yerinde kimseye belli de edemiyorum. lavabodan cıkamadım. aksam eve vardım öyle kötü oldum k(

Aaa tmm ozmn ama bu ay niye beklemiyon ben dün test yaptm yine negatf adet olmayı bekliyorm malesef
Bende ayni.yaptim negatf. Olsa cikardi..oyuzden bekliyrm zaten gifuslerim deli gibi sizliyor gece gunduz.kasiklarmdada agri var.dun gece titremekten uyuyamadim kaloriferler acik olmasina ramen..bugun bekliyrm oyuzden

Mavi Boncugumm canım yapma ama lutfen her halimize şükretmeliyiz. Şöyle düsün inan bana olup kaybetmek daha zor. 4 defa ameliyat elbisesini giyip buz gibi ameliyathaneye alinip hickiriklarla aglayarak narkozdan uyanma acısının tarifi yok. Yazarken bile icime acı çöküyo.

Sonra diyorumki dogurup kucağına almış büyütmüş evlatlarını yitiren annelerin yanında benimki dert mi!

Bende ayni.yaptim negatf. Olsa cikardi..oyuzden bekliyrm zaten gifuslerim deli gibi sizliyor gece gunduz.kasiklarmdada agri var.dun gece titremekten uyuyamadim kaloriferler acik olmasina ramen..bugun bekliyrm oyuzden
TüH ya bu ayda hüsran benm göğsüm agrmiyo dokununca yanları aciyo suratım sivilce doldu ağrım da yok ama adet olcam işte

Progestan kullanmadım hiç ilaç kullanmıyorum canım
adetim 2 gün gecikse hiç takmazdım zaten ben 35 güne kadar takmadım ama şimdi 41 gün oldu bu yüzden iyice umutlandım yoksada gelsin istedim inan adet görmek bu durumu yaşamaktan bin kat daha iyi
Gözlerim sızlıyor göbeğim ağrıyor ALLAH ım sen büyüksün

Çok çok haklısın canım senin yaşadıkların çok ağır elbette
ALLAH yüreğini ferahlatsın ve tekrar aynı durumu yaşatmasın kimseyede...
herzaman için halime şükrediyorum zaten sadece bazen gönül coşuyor engel olamıyor insan
Rabbim bilir herşeyin en iyisini en doğrusunu... hiçbirzaman ümit de kesmem O'ndan hâşâ... ben ümitsizlikten ağlamıyorum sadece içim boşaldı... şu 1 senedir böyle ağlamamıştım zaten. içim çok dolmuş demekki .. şu gecikmeler olmasa çok daha iyiyim zaten adet görmek de çok önemli İnşaAllah tez zamanda görürüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…