yaa o kadar olumlu yazıyosun ki canımm gercekten sükretmeliyiz halimize. bende geçen ay cok kötü durumdaydım. ama mantıklı düşününce bu kadar kendimizi yıpratmak hiç doğru değil.Mavi Boncugumm canım yapma ama lutfen her halimize şükretmeliyiz. Şöyle düsün inan bana olup kaybetmek daha zor. 4 defa ameliyat elbisesini giyip buz gibi ameliyathaneye alinip hickiriklarla aglayarak narkozdan uyanma acısının tarifi yok. Yazarken bile icime acı çöküyo.
Sonra diyorumki dogurup kucağına almış büyütmüş evlatlarını yitiren annelerin yanında benimki dert mi!
Tatlım benim de başıma gelmişti. 2 ay adet görememiştim. Araştırdım ki bunu doktorum da onayladı, adet günü yaklaştıkça biz kendimizi çok fazla dinliyoruz ya beyin de bize oyun oynamaya başlıyor ve ( yanlışsam düzeltin) progesteron hormonu salgılamıyormuş. Ve doğal olarak da adet olamıyormuşuz. Bu kadar çok isterken kendini dinlememek çok çok zor. Düşünmüyorum dese de insan bi anda olsa aklından geçiriyor. Allah'ımın izniyle tüm sıkıntılarınızdan kurtulup hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız. Ben yürekten inanıyorum ve istiyorum.Çok çok haklısın canım senin yaşadıkların çok ağır elbette
ALLAH yüreğini ferahlatsın ve tekrar aynı durumu yaşatmasın kimseyede...
herzaman için halime şükrediyorum zaten sadece bazen gönül coşuyor engel olamıyor insan
Rabbim bilir herşeyin en iyisini en doğrusunu... hiçbirzaman ümit de kesmem O'ndan hâşâ... ben ümitsizlikten ağlamıyorum sadece içim boşaldı... şu 1 senedir böyle ağlamamıştım zaten. içim çok dolmuş demekki .. şu gecikmeler olmasa çok daha iyiyim zaten adet görmek de çok önemli İnşaAllah tez zamanda görürüm bende
O zaman yeter bu kadar gözyaşı diyosun ve toparlaniyosun insallah yakinda adet olucaksin duyuyoruz bicok kisinin bazen gecikebiliyo boyle. Aglama artik hepimiz ayni amac icin burdayiz ve goreceksin Allahin izniyle bir bir hepimiz hamile kalicaz, becerebilirsek eger biraz sabirÇok çok haklısın canım senin yaşadıkların çok ağır elbette
ALLAH yüreğini ferahlatsın ve tekrar aynı durumu yaşatmasın kimseyede...
herzaman için halime şükrediyorum zaten sadece bazen gönül coşuyor engel olamıyor insan
Rabbim bilir herşeyin en iyisini en doğrusunu... hiçbirzaman ümit de kesmem O'ndan hâşâ... ben ümitsizlikten ağlamıyorum sadece içim boşaldı... şu 1 senedir böyle ağlamamıştım zaten. içim çok dolmuş demekki .. şu gecikmeler olmasa çok daha iyiyim zaten adet görmek de çok önemli İnşaAllah tez zamanda görürüm bende
Cok üzgünüm allah en kisa sürede nasip etsin cnm..zordur seni cok iyi anlıyorum beklenti icinde olunca hekedaha da zor allah yardimcin olsun ins en kisa surede olacaktir sabir ileProgestan kullanmadım hiç ilaç kullanmıyorum canım
adetim 2 gün gecikse hiç takmazdım zaten ben 35 güne kadar takmadım ama şimdi 41 gün oldu bu yüzden iyice umutlandım yoksada gelsin istedim inan adet görmek bu durumu yaşamaktan bin kat daha iyi
Gözlerim sızlıyor göbeğim ağrıyor ALLAH ım sen büyüksün
Günaydın canım. Hiç test yaptın mı?
Canım artık isyan etme durumuna geldimÜç yıl bitmek üzere. Bir insan daha ne kadar sabredebilir ki
canımm bat ne zaman, kırmızıları görene kadar ümit kaybetmek yok <3TüH ya bu ayda hüsranbenm göğsüm agrmiyo dokununca yanları aciyo suratım sivilce doldu ağrım da yok ama adet olcam işte
Yani 1 hafta kullandim diyemi bilmiyrumda bende oyle akinti falan olmadi hic canim hamilede kalmadim hala
Canım seninle aynı durumdayız. İnsan çoğu kişide olan belirtileri kendinde göremeyince üzülüyor ama belli olmaz herkeste aynı şeyleri yaşamıyor ki. Ümidini kaybetme. :)TüH ya bu ayda hüsranbenm göğsüm agrmiyo dokununca yanları aciyo suratım sivilce doldu ağrım da yok ama adet olcam işte
Ben olacagina inaniyorum canim hepimiz burda er ya da geç tek tek hamileyimmm yazicaz insallah uzulmek yok son gaz moralle devamm:)yaa o kadar olumlu yazıyosun ki canımm gercekten sükretmeliyiz halimize. bende geçen ay cok kötü durumdaydım. ama mantıklı düşününce bu kadar kendimizi yıpratmak hiç doğru değil.
Aaa deli mi bunlar yaa. Keşke pozitif çıktı deseydinYa saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya
O zaman yeter bu kadar gözyaşı diyosun ve toparlaniyosun insallah yakinda adet olucaksin duyuyoruz bicok kisinin bazen gecikebiliyo boyle. Aglama artik hepimiz ayni amac icin burdayiz ve goreceksin Allahin izniyle bir bir hepimiz hamile kalicaz, becerebilirsek eger biraz sabir
Cok üzgünüm allah en kisa sürede nasip etsin cnm..zordur seni cok iyi anlıyorum beklenti icinde olunca hekedaha da zor allah yardimcin olsun ins en kisa surede olacaktir sabir ile
Kızlar merhaba, bat 20 ekimdi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün sabah da adetim bir gün erkenden geldi zatenBu ay doktora gideceğim adetin 3. Günü ancak çalıştığım için sabah saatlerinde gidemem. Doktor tahlil isteyecektir. Bu tahlillerin aç karnına yapılması gibi bir zorunluluk var mı? Bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim
Mavi Boncugumm canm uzuldm ne diyebilirm ki insallah olck uzme kendini lutfen bnde yarin kan vercm blyrm negatif ama yinede verimde kurtulim cok bnaldm senin kac gun gecmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?