2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yaa o kadar olumlu yazıyosun ki canımm gercekten sükretmeliyiz halimize. bende geçen ay cok kötü durumdaydım. ama mantıklı düşününce bu kadar kendimizi yıpratmak hiç doğru değil.

Tatlım benim de başıma gelmişti. 2 ay adet görememiştim. Araştırdım ki bunu doktorum da onayladı, adet günü yaklaştıkça biz kendimizi çok fazla dinliyoruz ya beyin de bize oyun oynamaya başlıyor ve ( yanlışsam düzeltin) progesteron hormonu salgılamıyormuş. Ve doğal olarak da adet olamıyormuşuz. Bu kadar çok isterken kendini dinlememek çok çok zor. Düşünmüyorum dese de insan bi anda olsa aklından geçiriyor. Allah'ımın izniyle tüm sıkıntılarınızdan kurtulup hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız. Ben yürekten inanıyorum ve istiyorum.

O zaman yeter bu kadar gözyaşı diyosun ve toparlaniyosun insallah yakinda adet olucaksin duyuyoruz bicok kisinin bazen gecikebiliyo boyle. Aglama artik hepimiz ayni amac icin burdayiz ve goreceksin Allahin izniyle bir bir hepimiz hamile kalicaz, becerebilirsek eger biraz sabir

Cok üzgünüm allah en kisa sürede nasip etsin cnm..zordur seni cok iyi anlıyorum beklenti icinde olunca hekedaha da zor allah yardimcin olsun ins en kisa surede olacaktir sabir ile

Günaydın canım. Hiç test yaptın mı?

günaydın canım, yok yapmadım ben gecşkse bile test yapamıyorum cesaretim sıfır o konuda daha once hep hüsrana uğradığım için once bir belirti bekliyorum hamileliğe dair bakalım bir geçsin günümde ona gore yaparım canım

Selam kızlar dünki tatsız muhabbet yüzünden 24 saatlik bi uyarı aldım neyse artık çokta önemli değil herşeyin heryerde söylenemeyeceğini görmüş oldum.
Artık şu saatten sonra yardımcı olmak istediğim arkadaşlarıma yardımcı olmaktan başka bi muhabbetim olamaz. Kimseninde benimle ağız dalaşına girmemesini rica ederim.
Msjlar birikmiş takip edemedim
Hepimiz için hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum
Bu arada bat 5, merak gitgide artıyor

TüH ya bu ayda hüsran benm göğsüm agrmiyo dokununca yanları aciyo suratım sivilce doldu ağrım da yok ama adet olcam işte
Canım seninle aynı durumdayız. İnsan çoğu kişide olan belirtileri kendinde göremeyince üzülüyor ama belli olmaz herkeste aynı şeyleri yaşamıyor ki. Ümidini kaybetme. :)

yaa o kadar olumlu yazıyosun ki canımm gercekten sükretmeliyiz halimize. bende geçen ay cok kötü durumdaydım. ama mantıklı düşününce bu kadar kendimizi yıpratmak hiç doğru değil.
Ben olacagina inaniyorum canim hepimiz burda er ya da geç tek tek hamileyimmm yazicaz insallah uzulmek yok son gaz moralle devamm:)

Kızlar merhaba, bat 20 ekimdi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün sabah da adetim bir gün erkenden geldi zaten Bu ay doktora gideceğim adetin 3. Günü ancak çalıştığım için sabah saatlerinde gidemem. Doktor tahlil isteyecektir. Bu tahlillerin aç karnına yapılması gibi bir zorunluluk var mı? Bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim

ALLAH razı olsun canımmm aminnn...

kkk91 dr adetin 3.gunu hormon tahlili ister bunun icinde ac olmana gerek yok ama bunun yaninda baska testlerde isterse bilmiyorum. Kasim ayinda bebegin gelir insallah canim

Son düzenleme:
Mavi Boncugumm canm uzuldm ne diyebilirm ki insallah olck uzme kendini lutfen bnde yarin kan vercm blyrm negatif ama yinede verimde kurtulim cok bnaldm senin kac gun gecmisti

Sağolasın kuzum inşaAllah seninkinde çıkar
Ben 10.günde yaptırdım testi
bugün 11.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…