Canım cevabın için teşekkür ederim :) Allah sana da hepimize en yakın Zamanda nasip etsin inşallahkkk91 dr adetin 3.gunu hormon tahlili ister bunun icinde ac olmana gerek yok ama bunun yaninda baska testlerde isterse bilmiyorum. Kasim ayinda bebegin gelir insallah canim
Tatlım benim de başıma gelmişti. 2 ay adet görememiştim. Araştırdım ki bunu doktorum da onayladı, adet günü yaklaştıkça biz kendimizi çok fazla dinliyoruz ya beyin de bize oyun oynamaya başlıyor ve ( yanlışsam düzeltin) progesteron hormonu salgılamıyormuş. Ve doğal olarak da adet olamıyormuşuz. Bu kadar çok isterken kendini dinlememek çok çok zor. Düşünmüyorum dese de insan bi anda olsa aklından geçiriyor. Allah'ımın izniyle tüm sıkıntılarınızdan kurtulup hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız. Ben yürekten inanıyorum ve istiyorum.
merhaba ben de yaşadım aynı şeyi belirtilerim varken kan testi yapmadılarYa saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya
Ya saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya
Olabilir canım ne kadar doğal da olsa etkilemiştir belki de. Benim böyle olduğu ay vakit kaybetmeden Tarlusal içiyorum 5 gün sabah akşam. 1 hafta içinde adet oluyorum. Sen de bir doktora danış istersen kullanmaya başla. Vakit geçtikçe daha da gerileceksinAminnnn inşaAllah canım
Doğrudur tabi stres çok etkiliyor ama ben zaten adetimin 35.gününe kadar stres yapmadımki gebelik yoksa bile adetimin gelmesi gerekirdi
Hani böyle nedenini bulamadan beklemek insanı sinir ediyor
hadi mevsiminden dolayı desem ki bugüne kadar hiç bu kadar uzamazdı hadi ondan diyelim ama adet öncesi gelen belirtilerim de yok...
Bide diyorumki mesela diyelimki bu ay yumurtlamadım ama bu ay geçmiş aylara göre daha çok akıntılı geçti o uzayan akıntıları çok gördüm
bu ay bide bal çörekotu tarçın kürkü yapmıştım 12 gün boyunca
acaba hata mı ettim bilmiyorum
bari şu adet gelsede bir an önce şu hsg'yi çektirsem ..doktor istemişti ama adet gelmeden çektiremiyorum işte
Amin canımmCanım cevabın için teşekkür ederim :) Allah sana da hepimize en yakın Zamanda nasip etsin inşallah
Olabilir canım ne kadar doğal da olsa etkilemiştir belki de. Benim böyle olduğu ay vakit kaybetmeden Tarlusal içiyorum 5 gün sabah akşam. 1 hafta içinde adet oluyorum. Sen de bir doktora danış istersen kullanmaya başla. Vakit geçtikçe daha da gerileceksin
2 gün önceydi ama test yaptm ikinci çizgi sılik bile çıkmadı:-( oyuzden ümidim kalmadı cnm senin ne zmncanımm bat ne zaman, kırmızıları görene kadar ümit kaybetmek yok <3
Kızlar gün geçtikce ben daha cok stres yapıyorum. kan pıhtılaşması oldugu için ya bu ay yaptırdgım çatlatma iğnesi falan işe yaramazsa. normalde gebe kalıyorum 2 kimyasal gebelik yaşadım genetik testte kan pıhtılaşması çıktı hafif eğilimin var hamile kalınca cleaxene iğne kullanacaksın dediler hamile oldugumu öğrendiğimde bebeklerim düşüyor. acaba ne yapmam lazım yaşayan var mı böyle birşey((
Haklısın cnm da benm iki yılı geçti kist amelytı oldm haziran ayında 6 ay içinde hamile kalamazsam tekrr tüp bebek yaptırcam 4 ay geçti bile :-(Canım seninle aynı durumdayız. İnsan çoğu kişide olan belirtileri kendinde göremeyince üzülüyor ama belli olmaz herkeste aynı şeyleri yaşamıyor ki. Ümidini kaybetme. :)
benim daha çok var canımm 29 ekim, normalde de adetlerin gecikir mi2 gün önceydi ama test yaptm ikinci çizgi sılik bile çıkmadı:-( oyuzden ümidim kalmadı cnm senin ne zmn
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberleri alırsın bize de verirsin buradan. Bende bu ay soğan kürü denedim biraz onun umudu var. Bakalım nasip artık. :)Haklısın cnm da benm iki yılı geçti kist amelytı oldm haziran ayında 6 ay içinde hamile kalamazsam tekrr tüp bebek yaptırcam 4 ay geçti bile :-(
Canım çok üzüldüm sende üzüldün farkındayım. Demek ki vakti değilmiş canım. Üzme kendini demekle olmaz biliyorum ama insaalah gönlüne ferahlık gelir. Doktora git mutlaka kaç gün gecikme oldu bilmiyorum ama doktorum on güne kadar normal kabul ediyoruz demişti bende üç kez gittim birinde 8 birine 9 diğerinde 11gün gecikme olmuştu. Ay içindeki farklı durumlar yapabiliyor demişti öyle hastalık olarak algılamamak lazım diyeKızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Peki neden hala adet olmadım ben bu ay kafama da takmamıştımki bu kadarda gecikmem olmamıştı doktorada gitmiştim ondada bişey yok dedi ben napayım şimdi gelde düşünme nasıl düşünmem bu gecikme olmasaydı bu kadar kötü olmazdım
en son ilişkim 8 ekimde oldu 10 gün geçti bu durumda geç döllenme olasılığım da yok sanırım
Gözyaşlarım dinmiyor duygularımı ifade edemiyorum
En kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı yürekten diliyorum.Mavi Boncugumm canım yapma ama lutfen her halimize şükretmeliyiz. Şöyle düsün inan bana olup kaybetmek daha zor. 4 defa ameliyat elbisesini giyip buz gibi ameliyathaneye alinip hickiriklarla aglayarak narkozdan uyanma acısının tarifi yok. Yazarken bile icime acı çöküyo.
Sonra diyorumki dogurup kucağına almış büyütmüş evlatlarını yitiren annelerin yanında benimki dert mi!
( kan tahlili verdim 0,100 malesefff
moralini bozma canım olacak inşallah çalışmalara tam gaz devam et öbür ay inşallah hayırlı haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?