2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kkk91 dr adetin 3.gunu hormon tahlili ister bunun icinde ac olmana gerek yok ama bunun yaninda baska testlerde isterse bilmiyorum. Kasim ayinda bebegin gelir insallah canim
Canım cevabın için teşekkür ederim :) Allah sana da hepimize en yakın Zamanda nasip etsin inşallah

Aminnnn inşaAllah canım
Doğrudur tabi stres çok etkiliyor ama ben zaten adetimin 35.gününe kadar stres yapmadımki gebelik yoksa bile adetimin gelmesi gerekirdi
Hani böyle nedenini bulamadan beklemek insanı sinir ediyor
hadi mevsiminden dolayı desem ki bugüne kadar hiç bu kadar uzamazdı hadi ondan diyelim ama adet öncesi gelen belirtilerim de yok...
Bide diyorumki mesela diyelimki bu ay yumurtlamadım ama bu ay geçmiş aylara göre daha çok akıntılı geçti o uzayan akıntıları çok gördüm
bu ay bide bal çörekotu tarçın kürkü yapmıştım 12 gün boyunca
acaba hata mı ettim bilmiyorum
bari şu adet gelsede bir an önce şu hsg'yi çektirsem ..doktor istemişti ama adet gelmeden çektiremiyorum işte

Ya saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya

Onu diyen kim hemşire mi?
Saçmalamışlar hakkaten
idrar testleri çok mu güvenliymiş sanki herzaman doğruyu da göstermiyor geç döllenmeleri zaten hiç göstermez
senin adetin zaten gecikmiş onun öyle deme hakkı yok karşı çık bence
o kim oluyomuş

Olabilir canım ne kadar doğal da olsa etkilemiştir belki de. Benim böyle olduğu ay vakit kaybetmeden Tarlusal içiyorum 5 gün sabah akşam. 1 hafta içinde adet oluyorum. Sen de bir doktora danış istersen kullanmaya başla. Vakit geçtikçe daha da gerileceksin

Kızlar gün geçtikce ben daha cok stres yapıyorum. kan pıhtılaşması oldugu için ya bu ay yaptırdgım çatlatma iğnesi falan işe yaramazsa. normalde gebe kalıyorum 2 kimyasal gebelik yaşadım genetik testte kan pıhtılaşması çıktı hafif eğilimin var hamile kalınca cleaxene iğne kullanacaksın dediler hamile oldugumu öğrendiğimde bebeklerim düşüyor. acaba ne yapmam lazım yaşayan var mı böyle birşey ((

Hepinize merhaba kızlar. Ben de kasım ya da aralık ayında 2016 bitmeden hamile kalmayı isteyenlerdenim. Mart ayında bir düşük yaşadım ve atlatmak zor oldu. Artık kendimi hazır hissediyorum. Rabbim hepimize ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Birkaç gün daha olmazsam evet öyle yapıcam

Canım pıhtılaşma sorunu için ibrahim saraçoğlu 'nun dediği bişeyi duymuştum limonlu su kan sulandırıyomuş
İnternetten yaz saraçoğlu hocanın dediğine... çok bilgili bir hoca onun kürlerine çok güveniyorum

Canım seninle aynı durumdayız. İnsan çoğu kişide olan belirtileri kendinde göremeyince üzülüyor ama belli olmaz herkeste aynı şeyleri yaşamıyor ki. Ümidini kaybetme. :)
Haklısın cnm da benm iki yılı geçti kist amelytı oldm haziran ayında 6 ay içinde hamile kalamazsam tekrr tüp bebek yaptırcam 4 ay geçti bile :-(

Haklısın cnm da benm iki yılı geçti kist amelytı oldm haziran ayında 6 ay içinde hamile kalamazsam tekrr tüp bebek yaptırcam 4 ay geçti bile :-(
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberleri alırsın bize de verirsin buradan. Bende bu ay soğan kürü denedim biraz onun umudu var. Bakalım nasip artık. :)

Canım çok üzüldüm sende üzüldün farkındayım. Demek ki vakti değilmiş canım. Üzme kendini demekle olmaz biliyorum ama insaalah gönlüne ferahlık gelir. Doktora git mutlaka kaç gün gecikme oldu bilmiyorum ama doktorum on güne kadar normal kabul ediyoruz demişti bende üç kez gittim birinde 8 birine 9 diğerinde 11gün gecikme olmuştu. Ay içindeki farklı durumlar yapabiliyor demişti öyle hastalık olarak algılamamak lazım diye

En kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı yürekten diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…