2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Herkese merhabaa benim bu ayin 15 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadim 5gunum geciyor gunlerim hic sasmazdi ama olmadim hala evde iki test yaptim negatif ciktii randevu aldim kendime yarin gidip kan testi yapicamm ne cikicak hic bilmiyorumm
İnsaalah gönlünden geçen cevabı alırsın canım hadi hayırlısı

Herkese merhabaa benim bu ayin 15 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadim 5gunum geciyor gunlerim hic sasmazdi ama olmadim hala evde iki test yaptim negatif ciktii randevu aldim kendime yarin gidip kan testi yapicamm ne cikicak hic bilmiyorumm

canım inşallah hamişsindir ama gene de çok ümitlenme her sonuca hazırla kendini mevsimden kaynaklıyor sanırım birçok adeti geciken oldu inşallah seninki hamileliktendir

bi hayal kırıklığı daha üzülüyorum artık .

üzülme dicem ama insanın elinde değil yıkılıyo ben de çok yaşadım ama moralini yüksek tutmaya çalış düşünmemeye çalış ve inan bu ay olacak de kendi kendine banada nasip edecek Allah ım de ve sürekli dua et inşallah bizede nasip olacak sadece Rabbim bizler için hayırlı zamanı bekliyor pozitif düşün ki beynin pozitif sinyal göndersin kuzucum

10 aydır aynı şeyler olunca içimden gelmiyor artık sabah eşim de çok sevinmişti şimdi ise yıkıldı

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberleri alırsın bize de verirsin buradan. Bende bu ay soğan kürü denedim biraz onun umudu var. Bakalım nasip artık. :)
Sagol cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende adet olunca soğan kürüne başlıcam bide çörek otu bal tarcin kurunu yapıcam aynanda

olur inşallah. sürekli düşününce de stresten olmuyor. düşünmemek elde değil biliyorum ama rahat olursan olacak bence başka bir problem yoksa. bir tanıdığım işinde çok stresliydi mesela işinden ayrıldı ertesi ay hamile kaldı. Tabii ki her sey nasip ama olumlu düşün ve dua et canım. ben bebeğimi kaybettim hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra

geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah gönlüne gore versin tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…