İnsaalah gönlünden geçen cevabı alırsın canım hadi hayırlısıHerkese merhabaa benim bu ayin 15 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadim 5gunum geciyor gunlerim hic sasmazdi ama olmadim hala evde iki test yaptim negatif ciktii randevu aldim kendime yarin gidip kan testi yapicamm ne cikicak hic bilmiyorumm
Herkese merhabaa benim bu ayin 15 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadim 5gunum geciyor gunlerim hic sasmazdi ama olmadim hala evde iki test yaptim negatif ciktii randevu aldim kendime yarin gidip kan testi yapicamm ne cikicak hic bilmiyorumm
ne kadar süredir hamilelik için uğraşıyorsunuz canım?bi hayal kırıklığı daha üzülüyorum artık .
Burda kızların dedigi miratech markada yalancı cizgi oluyomus. Insallah kasimda anneligi müjdeler rabbim sana.( kan tahlili verdim 0,100 malesefff
bi hayal kırıklığı daha üzülüyorum artık .
inşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına almak nasip olur.canım inşallah hamişsindir ama gene de çok ümitlenme her sonuca hazırla kendini mevsimden kaynaklıyor sanırım birçok adeti geciken oldu inşallah seninki hamileliktendir
Gecikmez hiç ama idrar testi yaptm dün negatf yani olsa silik çıkardı herldebenim daha çok var canımm 29 ekim, normalde de adetlerin gecikir mi
10 aydır aynı şeyler olunca içimden gelmiyor artık sabah eşim de çok sevinmişti şimdi ise yıkıldıüzülme dicem ama insanın elinde değil yıkılıyo ben de çok yaşadım ama moralini yüksek tutmaya çalış düşünmemeye çalış ve inan bu ay olacak de kendi kendine banada nasip edecek Allah ım de ve sürekli dua et inşallah bizede nasip olacak sadece Rabbim bizler için hayırlı zamanı bekliyor pozitif düşün ki beynin pozitif sinyal göndersin kuzucum
amin inşallahhBurda kızların dedigi miratech markada yalancı cizgi oluyomus. Insallah kasimda anneligi müjdeler rabbim sana.
Sagol cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende adet olunca soğan kürüne başlıcam bide çörek otu bal tarcin kurunu yapıcam aynandaÇok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberleri alırsın bize de verirsin buradan. Bende bu ay soğan kürü denedim biraz onun umudu var. Bakalım nasip artık. :)
Hafif hafif mide bulantilarida cekiyorumm acaba psikolojik olarakmidir?
Üzülme cnm ya benm iki yılı geçti hala sabırla bekliyorum10 aydır aynı şeyler olunca içimden gelmiyor artık sabah eşim de çok sevinmişti şimdi ise yıkıldı
olur inşallah. sürekli düşününce de stresten olmuyor. düşünmemek elde değil biliyorum ama rahat olursan olacak bence başka bir problem yoksa. bir tanıdığım işinde çok stresliydi mesela işinden ayrıldı ertesi ay hamile kaldı. Tabii ki her sey nasip ama olumlu düşün ve dua et canım. ben bebeğimi kaybettim hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra
burada okuduklarım kadarıyla çıkmayabiliyor kuşum bence biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptır fikrimceGecikmez hiç ama idrar testi yaptm dün negatf yani olsa silik çıkardı herlde
Canim senin 22 ekimdi bat dmi?canım test yaptın mı hiç?
Hepinize merhaba kızlar. Ben de kasım ya da aralık ayında 2016 bitmeden hamile kalmayı isteyenlerdenim. Mart ayında bir düşük yaşadım ve atlatmak zor oldu. Artık kendimi hazır hissediyorum. Rabbim hepimize ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canim senin 22 ekimdi bat dmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?