2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya

canım devlet hastanesinin aciline git ama başım çok ağrıyor bulantım var de adetim gecikti de onlar kendileri bcg yaptırıyorlar direk hamilelik test yaptırcam deme hastaymış gibi git yani

canım hormone testi isterse tok da gidebilirsin hiç sorun olmaz ama insulin direncine bakılacaksa aç gitmen gerekli.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah gönlüne gore versin tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Ne yapalım nasip değilmiş. Aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum ama elden bir şey gelmiyor. Çok istiyorum rüyamda hep bebeğim olmuş görüyorum bana gülümsüyor görüyorum. bazen emziriyor görüyorum. İnşallah rabbim nasip eder rüyalarım gerçek olur.

Evet canim dun birisiyle ayni gundu bat izlemeye almistim hatta da emin olamadim.
Regl e dair bi belirtim yok ama hamilelige dairde bi belirti yok. Sen ne durumdasin?

canım beni izlemeye almıştın dün konuştuk ya şeker hatta bende seni izlemeye aldım valla bende öyle mal gibi bekliyorum arada kasık ağrılarım oluyor geçiyor ama göğüslerim çok fena yürürken sancıyor resmen 1 beden büyüdü ve uçları çok kötü dokunamıyorum kabızlık problemim vardı ve iyice kötü oldu çatlıcam resmen bakalım kısmet canım sen test yaptın mı?

inşallah kuzum bende çok hamile gördüm kendimi emzirirken gördüm. ben kimyasal gebelik bile geçirmedim yani o duyguyu hiç tadamadım daha insan çok üzülüyor ama ben pozitif bakmaya başladım pozitif düşünüyorum her sonuca kendimi hazırlıyorum ki yıkıntım büyük olmasın diye Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

doğrusunu yapıyorsun. Her şey olacağına varıyor zaten. Düşük çok zor bir şey Rabbim uzak tutsun. Hayal kırıklığını asıl o zaman yaşıyor insan çünkü ben öğrendiğimde mutluluktan ağlamıştım 10 gün sonra da düşürünce çok ağladım. Eşimden bile uzaklaştım. Psikolojim bozuldu ama tek avuntum çok ilerlememişti kalp atışlarını duymamıştım daha. Ama atlatmak da çok çok zordu. Dediğin gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve o acıyı kimseye yaşatmasın.

doğrusunu yapıyorsun. Her şey olacağına varıyor zaten. Düşük çok zor bir şey Rabbim uzak tutsun. Hayal kırıklığını asıl o zaman yaşıyor insan çünkü ben öğrendiğimde mutluluktan ağlamıştım 10 gün sonra da düşürünce çok ağladım. Eşimden bile uzaklaştım. Psikolojim bozuldu ama tek avuntum çok ilerlememişti kalp atışlarını duymamıştım daha. Ama atlatmak da çok çok zordu. Dediğin gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve o acıyı kimseye yaşatmasın.

amin canım benim amin

@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
E Esra rimederdgn 11 Ekim
bulut29 12 Ekim
B Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
E Eldenkubra 12 Ekim
manzana_verde 12 Ekim
Cennetim13 12 Ekim
Y yarenhfhf 13 Ekim
yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
melekistiyorum 15 Ekim
sensiz__asla123 15 Ekim
F feyzaecem 15 Ekim
F Finnuk 15 Ekim
N ndemir 16 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
Melissaihsn06 16 Ekim
B BenanAsiye 16 Ekim
Mangetsu 16 Ekim
B bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim
Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
elmol 18 Ekim
balbademlinuga 18 Ekim
Canlar ne bir ses ne de haber yok sizlerden güzel haberler verin bize ya da yeni batlari alalim yeni umutlar unutmayın bizi beni haberlerinizi bekliyorum

Not:Yazanlar durumunu bildiklerim var ama komple kopyaladigim için ayiramadim tek tek bildirmeyenler üstüne alınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…