Ya saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya
Kızlar merhaba, bat 20 ekimdi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün sabah da adetim bir gün erkenden geldi zatenBu ay doktora gideceğim adetin 3. Günü ancak çalıştığım için sabah saatlerinde gidemem. Doktor tahlil isteyecektir. Bu tahlillerin aç karnına yapılması gibi bir zorunluluk var mı? Bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim
Evet canim dun birisiyle ayni gundu bat izlemeye almistim hatta da emin olamadim.evet canım 22 ekim bat seninde mi 22 ekim varmı belirtin?
Amin canım inşallahEn kısa zamanda hayırlısıyla anne olmanızı yürekten diliyorum.
Amin inşallah. Ne yapalım nasip değilmiş. Aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum ama elden bir şey gelmiyor. Çok istiyorum rüyamda hep bebeğim olmuş görüyorum bana gülümsüyor görüyorum. bazen emziriyor görüyorum. İnşallah rabbim nasip eder rüyalarım gerçek olur.geçmiş olsun canım çok üzüldümAllah gönlüne gore versin tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah
Evet canim dun birisiyle ayni gundu bat izlemeye almistim hatta da emin olamadim.
Regl e dair bi belirtim yok ama hamilelige dairde bi belirti yok. Sen ne durumdasin?
Bekliyorum cnm ama adet olurum bugn yarn eminm eğer olmazsam çok büyük sürpriz olurburada okuduklarım kadarıyla çıkmayabiliyor kuşum bence biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptır fikrimce
Amin inşallah. Ne yapalım nasip değilmiş. Aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum ama elden bir şey gelmiyor. Çok istiyorum rüyamda hep bebeğim olmuş görüyorum bana gülümsüyor görüyorum. bazen emziriyor görüyorum. İnşallah rabbim nasip eder rüyalarım gerçek olur.
inşallah kuzum bende çok hamile gördüm kendimi emzirirken gördüm. ben kimyasal gebelik bile geçirmedim yani o duyguyu hiç tadamadım daha insan çok üzülüyor ama ben pozitif bakmaya başladım pozitif düşünüyorum her sonuca kendimi hazırlıyorum ki yıkıntım büyük olmasın diye Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
doğrusunu yapıyorsun. Her şey olacağına varıyor zaten. Düşük çok zor bir şey Rabbim uzak tutsun. Hayal kırıklığını asıl o zaman yaşıyor insan çünkü ben öğrendiğimde mutluluktan ağlamıştım 10 gün sonra da düşürünce çok ağladım. Eşimden bile uzaklaştım. Psikolojim bozuldu ama tek avuntum çok ilerlememişti kalp atışlarını duymamıştım daha. Ama atlatmak da çok çok zordu. Dediğin gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve o acıyı kimseye yaşatmasın.inşallah kuzum bende çok hamile gördüm kendimi emzirirken gördüm. ben kimyasal gebelik bile geçirmedim yani o duyguyu hiç tadamadım daha insan çok üzülüyor ama ben pozitif bakmaya başladım pozitif düşünüyorum her sonuca kendimi hazırlıyorum ki yıkıntım büyük olmasın diye Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
doğrusunu yapıyorsun. Her şey olacağına varıyor zaten. Düşük çok zor bir şey Rabbim uzak tutsun. Hayal kırıklığını asıl o zaman yaşıyor insan çünkü ben öğrendiğimde mutluluktan ağlamıştım 10 gün sonra da düşürünce çok ağladım. Eşimden bile uzaklaştım. Psikolojim bozuldu ama tek avuntum çok ilerlememişti kalp atışlarını duymamıştım daha. Ama atlatmak da çok çok zordu. Dediğin gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve o acıyı kimseye yaşatmasın.
Sağol Canımcanım hormone testi isterse tok da gidebilirsin hiç sorun olmaz ama insulin direncine bakılacaksa aç gitmen gerekli.
Sağol Canımzaten şu an önemli olan hormon testi benim için insülin daha önce baktırmıştım yine lazım olursa ona ayrıca baktırırım
kızlar aranızda hiç preseed kullanan var mı?
bana da fiyatı çok pahalı geldi ama bir dahaki ay alsam mı diye düşünüyorum.7ben kullanmadım ama duydum o jeli araştırdım da ama fiyatı pahalı geldi biraz canım.
Evet evde 2kere test yaptim negatif cikti yarin kan testi yapicamcanım test yaptın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?