2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nasılsınız canlarım beni sorarsanız ıyıyim hamd olsun kafam rahat umutla bekliyorum rastgele iliskiler var bizde gelicekse zaten gelir modu süpermis sıfır stres bunu basarabildigime inanamiyorum 11 aydır boşuna yiprattim kendimi diyorum

Yok tatlim yapmadim ama datanamiyorum. Sen yaptinmi?

aynen canım bende o moddayım hani insan düşünüyor tabi düşünmüyor değil ama strese sokmuyorum kendimi hiç hayırlısı olsun inşallah

Yok tatlim yapmadim ama datanamiyorum. Sen yaptinmi?

yok bende yapmadım canım abaklım adetim geciçek mi diye bekliyorum geçen ay 2 gün erken gelmişti o yüzden bekliyorum bakalım arada kasık ağrılarım oluyo galiba olucam ama pozitif düşünüyorum inşallah sonuç pozitif olur

Insallah canim valla bende bekliyorum ama nasil dayandigimi ben biliyorum test yapmamak icin. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun..

Mavi Boncugumm sıkma canını tatlim yaa,ahh bu geciken ve gelmeyen adetler bizi iyice strese sokuyor yaa..uzme kndini ins hayırlı zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza alip onun.mis kokusunu icimize cekicez,,bi sınav belki de bu yaşadıklarımız, Rabbim sabrımızı siniyor belkide..biz dualarimizi eksik etmeden.hayırlı ve saglikli evlatlar istemeye devam edelim,ins.dualarimiz kabul olacak canim,icini.ferah tut

Canım kardeşim ALLAH razı olsun bugün böyle oldum içim boşaldı ilk defa bu kadar çok ağladım
İnşaaAllah kötü bi sebebi yoktur bende öyle diliyorum benimde bugün gecikmemin 11.günü
15 güne kadar bekliyeyim diyorum ama hastanelerden randevu almakda zor şimdi nerden baksan en erken 7-8 güne veriyorlar bilemiyorum bakalım durum neyi gösterecek
Bebeği geçtim şimdi adet göreyim yeterki o önemli sağlık herşeyden önce gelir.... senin durumun nasıl şuanda adet döngün kaç? Ve ne kadardır istiyorsun?

Aminnn canımın içi aminnn sağolasın
Ben sana aslında sabah yazacaktım whatsaptan ama çalıştığın için olmaz şimdi dedim akşam yazarım diye düşündüm

Insallah canim valla bende bekliyorum ama nasil dayandigimi ben biliyorum test yapmamak icin. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun..

aynen canım herşeyin hayırlısı olsun ben o konuda dayanıklıyım hatta bir keresinde eşim sürükleyerek zorla test yaptırmıştı düşün cesaretim hiç yok o konuda sabırsızlanmıyorum da test yapıyım diye öyle bekliyom

ben de 10 ay önce 1 tane kaybettim 10 aydır korunmuyoruz o yüzden çok istiyoruz

Canım seninle aynı durumdayız. İnsan çoğu kişide olan belirtileri kendinde göremeyince üzülüyor ama belli olmaz herkeste aynı şeyleri yaşamıyor ki. Ümidini kaybetme. :)
Yani bencede belirti dedigimiz seyler supheli olarak geciyor kesin deilki.bende birsyry belirti var ama bebek yok..bat 17 ekimdi hala hastalanmadim.akintim kesilmesi gerekirken giderek artiyor hele bugun iyice islatmaya basladi hasta oldu saniyorum yok...e gebelikte yok

Ya saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya
Saf mi onlar ya idrarda kesinlesmisse keyfine mi kan vercen.ne sacma insanlar var yaa

Hergun bi aspirin ic canim.gebelik icin deil herzaman ic.kan sulandirma etkisi var.ki normal insanlarin bile icmesi gerekiyor aslinda

merhaba benim adet tarihim 28 ekim. 1 haftadır kasık ağrım var acaba diyorum? bir de mide ekşimem var? olma ihtimali nedir acaba çoook merak ediyorum. erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…