bana da fiyatı çok pahalı geldi ama bir dahaki ay alsam mı diye düşünüyorum.7
Yok tatlim yapmadim ama datanamiyorum. Sen yaptinmi?canım beni izlemeye almıştın dün konuştuk ya şekerhatta bende seni izlemeye aldım valla bende öyle mal gibi bekliyorum arada kasık ağrılarım oluyor geçiyor ama göğüslerim çok fena yürürken sancıyor resmen 1 beden büyüdü ve uçları çok kötü dokunamıyorum kabızlık problemim vardı ve iyice kötü oldu çatlıcam resmen bakalım kısmet canım sen test yaptın mı?
Evet evde 2kere test yaptim negatif cikti yarin kan testi yapicam
Nasılsınız canlarım beni sorarsanız ıyıyim hamd olsun kafam rahat umutla bekliyorum rastgele iliskiler var bizde gelicekse zaten gelir modu süpermis sıfır stres bunu basarabildigime inanamiyorum 11 aydır boşuna yiprattim kendimi diyorum
Yok tatlim yapmadim ama datanamiyorum. Sen yaptinmi?
Insallah canim valla bende bekliyorum ama nasil dayandigimi ben biliyorum test yapmamak icin. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun..yok bende yapmadım canım abaklım adetim geciçek mi diye bekliyorum geçen ay 2 gün erken gelmişti o yüzden bekliyorum bakalım arada kasık ağrılarım oluyo galiba olucam ama pozitif düşünüyorum inşallah sonuç pozitif olur
Canım çok üzüldüm sende üzüldün farkındayım. Demek ki vakti değilmiş canım. Üzme kendini demekle olmaz biliyorum ama insaalah gönlüne ferahlık gelir. Doktora git mutlaka kaç gün gecikme oldu bilmiyorum ama doktorum on güne kadar normal kabul ediyoruz demişti bende üç kez gittim birinde 8 birine 9 diğerinde 11gün gecikme olmuştu. Ay içindeki farklı durumlar yapabiliyor demişti öyle hastalık olarak algılamamak lazım diye
Mavi Boncugumm sıkma canını tatlim yaa,ahh bu geciken ve gelmeyen adetler bizi iyice strese sokuyor yaa..uzme kndini ins hayırlı zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza alip onun.mis kokusunu icimize cekicez,,bi sınav belki de bu yaşadıklarımız, Rabbim sabrımızı siniyor belkide..biz dualarimizi eksik etmeden.hayırlı ve saglikli evlatlar istemeye devam edelim,ins.dualarimiz kabul olacak canim,icini.ferah tut
Maalesef tüm belirtilere rağmen bu sabah geldikkk91 Canım yeni bat kaci insaAllah gelmez bebisin gelir
Insallah canim valla bende bekliyorum ama nasil dayandigimi ben biliyorum test yapmamak icin. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun..
( kan tahlili verdim 0,100 malesefff
olur inşallah. sürekli düşününce de stresten olmuyor. düşünmemek elde değil biliyorum ama rahat olursan olacak bence başka bir problem yoksa. bir tanıdığım işinde çok stresliydi mesela işinden ayrıldı ertesi ay hamile kaldı. Tabii ki her sey nasip ama olumlu düşün ve dua et canım. ben bebeğimi kaybettim hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra
insanın zoruma da gidiyor yaa düşünmemek istiyorum ama olmuyor Allah yardımcımız olsunBenimkinde 0.13 çıktı kardeşim
bu kadar gecikmeden sonra fena patladım ... hayırlısı inşaAllah iyi olmaya çalışmalıyız senin gecikmen çok oldu mu?
ilk gebeliklerde düşük olabiliyor. Nasip canım inşallah rabbim ikimize de ve isteyen herkese de nasip etsin.ben de 10 ay önce 1 tane kaybettim10 aydır korunmuyoruz o yüzden çok istiyoruz
Yani bencede belirti dedigimiz seyler supheli olarak geciyor kesin deilki.bende birsyry belirti var ama bebek yok..bat 17 ekimdi hala hastalanmadim.akintim kesilmesi gerekirken giderek artiyor hele bugun iyice islatmaya basladi hasta oldu saniyorum yok...e gebelikte yokCanım seninle aynı durumdayız. İnsan çoğu kişide olan belirtileri kendinde göremeyince üzülüyor ama belli olmaz herkeste aynı şeyleri yaşamıyor ki. Ümidini kaybetme. :)
Saf mi onlar ya idrarda kesinlesmisse keyfine mi kan vercen.ne sacma insanlar var yaaYa saglik ocagina gittim kan vermeye bna dedigi lafa bak idrarda netlesmeden kan yapmiyruz emin degilsen gebe oldguna idrarda emin olunca gel boyle sacmalik olurmu ya
Hergun bi aspirin ic canim.gebelik icin deil herzaman ic.kan sulandirma etkisi var.ki normal insanlarin bile icmesi gerekiyor aslindaKızlar gün geçtikce ben daha cok stres yapıyorum. kan pıhtılaşması oldugu için ya bu ay yaptırdgım çatlatma iğnesi falan işe yaramazsa. normalde gebe kalıyorum 2 kimyasal gebelik yaşadım genetik testte kan pıhtılaşması çıktı hafif eğilimin var hamile kalınca cleaxene iğne kullanacaksın dediler hamile oldugumu öğrendiğimde bebeklerim düşüyor. acaba ne yapmam lazım yaşayan var mı böyle birşey((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?