- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Aminnn canımın içi aminnn sağolasın
Ben sana aslında sabah yazacaktım whatsaptan ama çalıştığın için olmaz şimdi dedim akşam yazarım diye düşündüm
Beklemedeyim...adet oldum saniyrm akintim geliyor yumurtlama donemi gibi . Ama testlerde biseycikkler yok@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@Mangetsu 16 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@balbademlinuga 18 Ekim
Canlar ne bir ses ne de haber yok sizlerden güzel haberler verin bize ya da yeni batlari alalim yeni umutlar unutmayın bizi beni haberlerinizi bekliyorum
Not:Yazanlar durumunu bildiklerim var ama komple kopyaladigim için ayiramadim tek tek bildirmeyenler üstüne alınsın
Allah yardimcin olsun canim.muhtemelne bende aynı yollardan gececem.hangi şehirde yaptiracaksniz?Kızlar doktor bu ay dinlen, regl olunca gel, tüp bebek yapalım demişti. Ben de bu ay son şansım diye 11.gün doktora gittim, 25mm yumurtam vardı, şansı artırmak için çatlatma iğnesi verdi. Yine olmadı galiba. Uçuk pembe renk akıntım var. Eşimle bu akşam oturduk plan yaptık ve tüp bebeğe karar verdik. Zor bir yola giriyoruz, bilmiyorum ne olacak
Maalesef tüm belirtilere rağmen bu sabah geldiyeni bat 21 kasım Canım
Geç yumurtluyor olmayasın? Adet düzensizliği var demiştin değil mi?Yani bencede belirti dedigimiz seyler supheli olarak geciyor kesin deilki.bende birsyry belirti var ama bebek yok..bat 17 ekimdi hala hastalanmadim.akintim kesilmesi gerekirken giderek artiyor hele bugun iyice islatmaya basladi hasta oldu saniyorum yok...e gebelikte yok
Ama 15 gun oncede uzayan akintim oldu goguslerim kasiklarim ozamandan beri agriyor.sivilce falan butun yumurtlama belirtilerini yasamistim yani ozaman canim.Geç yumurtluyor olmayasın? Adet düzensizliği var demiştin değil mi?
predictor early 5 gün olması lazım canım yine de alırken sor eczaneye , adet gecikmesinden 5 gün önce mi ne diyordu orada 1 gün fark ediyor o yüzden(gecikme diyebilmek için 1 gün geçmesi gerektiği için) ..ben de ilk denememde gün değil neredeyse saat hesabı yaptığım için belirtiyim bu ayrıntıya dikkat et yaparkenBi sey sorabilirmiyim erken gebelik testi kaç gün önce belli ediyor
F fatmaelifnur ben erken gebelik degil ama labquick normal gebelik testiyle 5 gün onceden ogrenmistim ki o gun kan degerim 39duBi sey sorabilirmiyim erken gebelik testi kaç gün önce belli ediyor
Normalde adet öncesi akıntım hiç olmazdı ama bu ay beyaz uzatan akıntım son ana kadar gelmeye devam etti, aşırı uyku hali, ne yesem midem bulanıyordu, kasıklarımda belimde yumurtlamadan beri daha önce hiç yaşamadığım türden sızlamalar vardı vs. ama tüm bunların yanında sivilce, göğüs ağrısı gibi adet belirtileri de vardıBelirtilerin neydi canimb
2.kere yumurtluyor olabilirsin belki de. Yada yumurtanın çatlaması uzun sürmüştür. Acaba değerlendirsen mi? Benim yumurtlama haftam 24-30 eylül arasıydı. Değerlendirmiştik. Sonra ki hafta 3-9 ekim arası 1-2 kere ilişki oldu. Değer de düşüktü ya benim geç döllenme oldu herhalde diyorum. Belki senin de öyledirAma 15 gun oncede uzayan akintim oldu goguslerim kasiklarim ozamandan beri agriyor.sivilce falan butun yumurtlama belirtilerini yasamistim yani ozaman canim.
Ayni belirtiler bendede var bu ay ve testlerde negatif gunum gecmesine ramen.demekki olabiliyor bendede yokNormalde adet öncesi akıntım hiç olmazdı ama bu ay beyaz uzatan akıntım son ana kadar gelmeye devam etti, aşırı uyku hali, ne yesem midem bulanıyordu, kasıklarımda belimde yumurtlamadan beri daha önce hiç yaşamadığım türden sızlamalar vardı vs. ama tüm bunların yanında sivilce, göğüs ağrısı gibi adet belirtileri de vardıhepsi psikolojikmiş bir gün erken adet oldum tek fark şu normalde çok ağrılı olurum bu ay çok az Ağrı'm var ve adetim normalden biraz daha açık renk
Degrrlendriyoruz zaten hep oluyor iliski canim sık sık..bakalim artik nasip2.kere yumurtluyor olabilirsin belki de. Yada yumurtanın çatlaması uzun sürmüştür. Acaba değerlendirsen mi? Benim yumurtlama haftam 24-30 eylül arasıydı. Değerlendirmiştik. Sonra ki hafta 3-9 ekim arası 1-2 kere ilişki oldu. Değer de düşüktü ya benim geç döllenme oldu herhalde diyorum. Belki senin de öyledir
İnşallah tutar Rabbim aratmadan verir inşallahDegrrlendriyoruz zaten hep oluyor iliski canim sık sık..bakalim artik nasip
Amin insallah canim yaaİnşallah tutar Rabbim aratmadan verir inşallah
Bende erken gebelik testi yaptım dün tabiki negatif çıktı bugün de adet oldum işte yarın doktora gidicem adetin 2. günü başka bir Dr pko var demişti ama hiçbir belirti taşımıyorum bende anlamdım bu sefer ayrıntılı bir şekilde incelenmesini istiyorum en azından varsa tedavi olayım. Tabi sonrasında yine denemeye devam Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Ayni belirtiler bendede var bu ay ve testlerde negatif gunum gecmesine ramen.demekki olabiliyor bendede yok
Gozunaydin M Mina sevde belirtilerin nelerdi? Bat gecti mi? Maasallah canimKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
tebriklerrKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?