2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Beklemedeyim...adet oldum saniyrm akintim geliyor yumurtlama donemi gibi . Ama testlerde biseycikkler yok

Allah yardimcin olsun canim.muhtemelne bende aynı yollardan gececem.hangi şehirde yaptiracaksniz?

Geç yumurtluyor olmayasın? Adet düzensizliği var demiştin değil mi?

Bi sey sorabilirmiyim erken gebelik testi kaç gün önce belli ediyor
predictor early 5 gün olması lazım canım yine de alırken sor eczaneye , adet gecikmesinden 5 gün önce mi ne diyordu orada 1 gün fark ediyor o yüzden(gecikme diyebilmek için 1 gün geçmesi gerektiği için) ..ben de ilk denememde gün değil neredeyse saat hesabı yaptığım için belirtiyim bu ayrıntıya dikkat et yaparken

Kızlar ıkı gundur yapışkan sıvı bır akıntım var sizce geldi mi yumurtlama donemım?

Belirtilerin neydi canimb
Normalde adet öncesi akıntım hiç olmazdı ama bu ay beyaz uzatan akıntım son ana kadar gelmeye devam etti, aşırı uyku hali, ne yesem midem bulanıyordu, kasıklarımda belimde yumurtlamadan beri daha önce hiç yaşamadığım türden sızlamalar vardı vs. ama tüm bunların yanında sivilce, göğüs ağrısı gibi adet belirtileri de vardı hepsi psikolojikmiş bir gün erken adet oldum tek fark şu normalde çok ağrılı olurum bu ay çok az Ağrı'm var ve adetim normalden biraz daha açık renk

Ama 15 gun oncede uzayan akintim oldu goguslerim kasiklarim ozamandan beri agriyor.sivilce falan butun yumurtlama belirtilerini yasamistim yani ozaman canim.
2.kere yumurtluyor olabilirsin belki de. Yada yumurtanın çatlaması uzun sürmüştür. Acaba değerlendirsen mi? Benim yumurtlama haftam 24-30 eylül arasıydı. Değerlendirmiştik. Sonra ki hafta 3-9 ekim arası 1-2 kere ilişki oldu. Değer de düşüktü ya benim geç döllenme oldu herhalde diyorum. Belki senin de öyledir

Ayni belirtiler bendede var bu ay ve testlerde negatif gunum gecmesine ramen.demekki olabiliyor bendede yok

Degrrlendriyoruz zaten hep oluyor iliski canim sık sık..bakalim artik nasip

Ayni belirtiler bendede var bu ay ve testlerde negatif gunum gecmesine ramen.demekki olabiliyor bendede yok
Bende erken gebelik testi yaptım dün tabiki negatif çıktı bugün de adet oldum işte yarın doktora gidicem adetin 2. günü başka bir Dr pko var demişti ama hiçbir belirti taşımıyorum bende anlamdım bu sefer ayrıntılı bir şekilde incelenmesini istiyorum en azından varsa tedavi olayım. Tabi sonrasında yine denemeye devam Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…