Bende ibrahim saraçoğlu nun sitesinden bulmuştum. Özetle şöyle aktarayım yaptığımı. 7-8 ortalama incir i önce yıkadım başlarını kestim ikiye böldüm 2buçuk bardak su geceden ağzı açık su bırakmıştım ortaya. Öyle klorsuz oluyormuş başka yerde okudum. Kaynamaya suyu koydum kaynayınca incir attim üstünü kapattım 20 dakika kaynattım ılıdıktan sonra 2öğün yemeklerden 15 dakika önce içtim. Tam altı açık da bıraktım dibi tuttu tam kıstım kıvam olmadı beğenmedim orta kısık ateşte bıraktım canım. Elimden geldiğince böyle yaptım şükür ise yaradı. Sana da nasip olur insaalahcanım hep farklı tarifler var rica etsem nasıl uyguladığını anlatabilir mısın.
Amin canım inşallahİnşallah bu sonbaharda hepimiz hamile kalırız ya en çok istediğimdi sonbaharda olması çünkü yazın doğmuş olur en azından
ayazda soğukta zor olur
Allah hayırlısını nasip etsin
Evet alttan muayene şart malesefarkadaşlar genel kontrol için illa alttan muane olmak şartmı adetimin üçüncü günü doktora giditmek istiyorum bugün birinci günü lütfen cevap verirmisiniz.
çok teşekkür ederim canım çok katı olduğu konusunda şikayetler okudum ben de 7-8 ölçü kullanarak yapacam. normalde eşimle sabah akşam bal çörek otu karışımı yiyorduk birer tatlı kaşığı incir kürünün yanında ona da devam etsek bı sıkıntı olur mu acabaBende ibrahim saraçoğlu nun sitesinden bulmuştum. Özetle şöyle aktarayım yaptığımı. 7-8 ortalama incir i önce yıkadım başlarını kestim ikiye böldüm 2buçuk bardak su geceden ağzı açık su bırakmıştım ortaya. Öyle klorsuz oluyormuş başka yerde okudum. Kaynamaya suyu koydum kaynayınca incir attim üstünü kapattım 20 dakika kaynattım ılıdıktan sonra 2öğün yemeklerden 15 dakika önce içtim. Tam altı açık da bıraktım dibi tuttu tam kıstım kıvam olmadı beğenmedim orta kısık ateşte bıraktım canım. Elimden geldiğince böyle yaptım şükür ise yaradı. Sana da nasip olur insaalah
İnşallah bekleyişin mutlu haber getirir canım. Sağ ol günün aydın olsun senin de herkes gibi insalah hepimizeGüzellikler hepinize günaydın
Pastırma sıcakları geliyormuş, kış gelmeden son son güneşin keyfini güzelce çıkarırız inşallah
Modunuzu yüksek tutmaya çalışın, karamsarlıklara kapılmayın, her daim yüzünüz gülsün neşeniz hiç eksilmesin inşallah
Bakın bana, evim nasılda güzel pisama ben bat bekliyorum bebiş varsa yanlış hareket etmiş olmıyim diye yan gelip yatıyorum ev kaçmıyoya olurda bat gelirse temizlerim nasıl olsa amaaaaannn benden bebişimden kıymetlimi ? Yooo tabiki hayır
Gününüz güpgüzeeeelll geçsin
Benim bildiğim iki kür aynı anda uygulanmıyor canım. Bence ara ver incir yapacaksan ama yine de araştır tabi. Ben öyle duymuştumçok teşekkür ederim canım çok katı olduğu konusunda şikayetler okudum ben de 7-8 ölçü kullanarak yapacam. normalde eşimle sabah akşam bal çörek otu karışımı yiyorduk birer tatlı kaşığı incir kürünün yanında ona da devam etsek bı sıkıntı olur mu acaba
Canim ben 5 6 kere doktora gittim hic biri alttan muayene etmedi.. tahliller ve karindan ultrason oldu sadece...en son ben yumurtlama takibi istedim duzensiz oluyorum diye oyle olunca alttan muayene etmisti adet bittkten sonra.sağol canım ben de gidecem inşallah şimdi doktor araştırıyorum.
ben de tahlil ve ultrasyon isteyecem sadece alttan muayene yüzünden sürekli erteliyorum eşimde sürekli gidelim diyo sürekli erteliyordum artık ertelemeyecem.Canim ben 5 6 kere doktora gittim hic biri alttan muayene etmedi.. tahliller ve karindan ultrason oldu sadece...en son ben yumurtlama takibi istedim duzensiz oluyorum diye oyle olunca alttan muayene etmisti adet bittkten sonra.
Bir de şu var canım. Markette satılan kuru incir var ya istiflenmiş gibi. Ondan birkaç ay önce yaptım bir gelişme olmadı. Programda doğal ortamda kurumuş ağzı açık incir demişti ağzından duymuştum ibrahim saraçoğlu 'nun aktar dan aldım böyle kendinden geçmiş gibi görünen oluyor ya bozuk gibi almam dediğimiz türden oğlumda onu almıştım sonrasında marketten aldığım netice vermedi belki bana öyle oldu bilmiyorum da söylemek istedimçok teşekkür ederim canım çok katı olduğu konusunda şikayetler okudum ben de 7-8 ölçü kullanarak yapacam. normalde eşimle sabah akşam bal çörek otu karışımı yiyorduk birer tatlı kaşığı incir kürünün yanında ona da devam etsek bı sıkıntı olur mu acaba
Canim adetliyken karinda anormal bisey cikmadikca bakmak zorunda deil zaten istemezsin bakmaz...zorla bakamaz yaniben de tahlil ve ultrasyon isteyecem sadece alttan muayene yüzünden sürekli erteliyorum eşimde sürekli gidelim diyo sürekli erteliyordum artık ertelemeyecem.
canım çok geçmiş olsun atlatmışsın gerçi çok şükür, inşallah tez zamanda ikinci yavrunuda alırsın kucağına, ben 2,5 senelik evliyim 4 aydır istiyoruz yani sıfır tecrübe, geçen ay doktora gittim herşeyim normal görünüyo Allahım inşallah bu ay banada nasip eder canım birbirmize dua edelim.Gittim canimm benim rahmimde yogun iltihap ve yara varmis 1 sene denedim olmadi sonra doktor ameliyat dedi oldum agustosta ikiciyi istiyorum canim 6 yasinda oglum var denedim iste ikinci olmadi ilki hemen tutmustu ama simdi durum farkli hayilirsi insallah canim sen ne zamandir istiyosun
Canım eczaneden reçetesiz alabilirsin. Doktor konusunda sana katılıyorum hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'da isen Anadolu yakasında doktor önerebilirim
Yarin yapcm cnm olmadi yoksada doktora gidicm artk goguslerim catlick cok agryo belkide adet olcm olamiyorum sikinti oluyo dua et bna cnm
Canım herkes 1 tanemi okuyacak
Ben okurum sana
Canım ben özel Göztepe hastanesine gidiyorum. Gülşen Barçınlı doktorumun adı. Kadın çok iyi işini çok severek yapıyor ve en önemlisi moral bozmuyor. Abla gibi yani. Whatsupp tan yazışıyoruz o kadar ilgili cevapsız bırakmıyor. Muayene ücretini bilemiyorum çünkü ben özel sağlık sigortası ile muayene oluyorum. Diğer hastanelerle ilgili bilgim yok ama bu doktor ne yaptığını biliyor o yüzden güveniyorum. İnternetten de araştırabilirsinEvet canım anadolu yakasındayım makbule geçer ya bide bana yakın olan yerlerden şu hastaneler hakkındaki doktorlar hakkında bilgin varmı? Birazda ücreti düşünüyorum maddi durumum çok iyi değil şuan o yüzden bunlar da özel gerçi ama....
Sultanbeyli ersoy hastanesi
Sultanbeyli saygı hastanesi
Küçükbakkalköy eren hastanesi
Küçükbakkalköy avicenna hastanesi
Tamam olur okuyabildiğim kadar okurum.gün bellimi nezamana kadar okumak lazımCanım nekadar okuyabilirsen farketmez.
Çok sağol.
Erteleme canım ne olduğunu bildiğin zaman kafan daha rahat oluyo.bende sürekli erteledim geçen ay gittim eşimde bede tahlil verdik çok şükür bişe çıkmadı.artık kafamız daha rahat yapıyoruz herşeyi:))ben de tahlil ve ultrasyon isteyecem sadece alttan muayene yüzünden sürekli erteliyorum eşimde sürekli gidelim diyo sürekli erteliyordum artık ertelemeyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?