2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım hep farklı tarifler var rica etsem nasıl uyguladığını anlatabilir mısın.
Bende ibrahim saraçoğlu nun sitesinden bulmuştum. Özetle şöyle aktarayım yaptığımı. 7-8 ortalama incir i önce yıkadım başlarını kestim ikiye böldüm 2buçuk bardak su geceden ağzı açık su bırakmıştım ortaya. Öyle klorsuz oluyormuş başka yerde okudum. Kaynamaya suyu koydum kaynayınca incir attim üstünü kapattım 20 dakika kaynattım ılıdıktan sonra 2öğün yemeklerden 15 dakika önce içtim. Tam altı açık da bıraktım dibi tuttu tam kıstım kıvam olmadı beğenmedim orta kısık ateşte bıraktım canım. Elimden geldiğince böyle yaptım şükür ise yaradı. Sana da nasip olur insaalah

Güzellikler hepinize günaydın
Pastırma sıcakları geliyormuş, kış gelmeden son son güneşin keyfini güzelce çıkarırız inşallah
Modunuzu yüksek tutmaya çalışın, karamsarlıklara kapılmayın, her daim yüzünüz gülsün neşeniz hiç eksilmesin inşallah
Bakın bana, evim nasılda güzel pis ama ben bat bekliyorum bebiş varsa yanlış hareket etmiş olmıyim diye yan gelip yatıyorum ev kaçmıyoya olurda bat gelirse temizlerim nasıl olsa amaaaaannn benden bebişimden kıymetlimi ? Yooo tabiki hayır
Gününüz güpgüzeeeelll geçsin

B bebegim-gel 17 ekim citasini kirmissjn canim gecmis olsun.bizde pesinden gelsekte raht rahat yeni aya hazirlanabilsek ya yine kiste cevirdi galiba benim.ilk korunmayi birakincada 4 ay boyle olmustum.birsuru belirti oluyordu ne adet geliyordu ne bebek..yine oyle oldum anlasilan yaa emin ol olmak bile sevindirmeli insani boyle aylarca bekliyorsun ama busefer sokturucu kullanicam pazartesiye kadar olmazsa

çok teşekkür ederim canım çok katı olduğu konusunda şikayetler okudum ben de 7-8 ölçü kullanarak yapacam. normalde eşimle sabah akşam bal çörek otu karışımı yiyorduk birer tatlı kaşığı incir kürünün yanında ona da devam etsek bı sıkıntı olur mu acaba

İnşallah bekleyişin mutlu haber getirir canım. Sağ ol günün aydın olsun senin de herkes gibi insalah hepimize

Benim bildiğim iki kür aynı anda uygulanmıyor canım. Bence ara ver incir yapacaksan ama yine de araştır tabi. Ben öyle duymuştum

sağol canım ben de gidecem inşallah şimdi doktor araştırıyorum.
Canim ben 5 6 kere doktora gittim hic biri alttan muayene etmedi.. tahliller ve karindan ultrason oldu sadece...en son ben yumurtlama takibi istedim duzensiz oluyorum diye oyle olunca alttan muayene etmisti adet bittkten sonra.

Canim ben 5 6 kere doktora gittim hic biri alttan muayene etmedi.. tahliller ve karindan ultrason oldu sadece...en son ben yumurtlama takibi istedim duzensiz oluyorum diye oyle olunca alttan muayene etmisti adet bittkten sonra.
ben de tahlil ve ultrasyon isteyecem sadece alttan muayene yüzünden sürekli erteliyorum eşimde sürekli gidelim diyo sürekli erteliyordum artık ertelemeyecem.

Bir de şu var canım. Markette satılan kuru incir var ya istiflenmiş gibi. Ondan birkaç ay önce yaptım bir gelişme olmadı. Programda doğal ortamda kurumuş ağzı açık incir demişti ağzından duymuştum ibrahim saraçoğlu 'nun aktar dan aldım böyle kendinden geçmiş gibi görünen oluyor ya bozuk gibi almam dediğimiz türden oğlumda onu almıştım sonrasında marketten aldığım netice vermedi belki bana öyle oldu bilmiyorum da söylemek istedim

canım çok geçmiş olsun atlatmışsın gerçi çok şükür, inşallah tez zamanda ikinci yavrunuda alırsın kucağına, ben 2,5 senelik evliyim 4 aydır istiyoruz yani sıfır tecrübe, geçen ay doktora gittim herşeyim normal görünüyo Allahım inşallah bu ay banada nasip eder canım birbirmize dua edelim.

Canım eczaneden reçetesiz alabilirsin. Doktor konusunda sana katılıyorum hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'da isen Anadolu yakasında doktor önerebilirim

Evet canım anadolu yakasındayım makbule geçer ya bide bana yakın olan yerlerden şu hastaneler hakkındaki doktorlar hakkında bilgin varmı? Birazda ücreti düşünüyorum maddi durumum çok iyi değil şuan o yüzden bunlar da özel gerçi ama....
Sultanbeyli ersoy hastanesi
Sultanbeyli saygı hastanesi
Küçükbakkalköy eren hastanesi
Küçükbakkalköy avicenna hastanesi

Canım ben özel Göztepe hastanesine gidiyorum. Gülşen Barçınlı doktorumun adı. Kadın çok iyi işini çok severek yapıyor ve en önemlisi moral bozmuyor. Abla gibi yani. Whatsupp tan yazışıyoruz o kadar ilgili cevapsız bırakmıyor. Muayene ücretini bilemiyorum çünkü ben özel sağlık sigortası ile muayene oluyorum. Diğer hastanelerle ilgili bilgim yok ama bu doktor ne yaptığını biliyor o yüzden güveniyorum. İnternetten de araştırabilirsin

ben de tahlil ve ultrasyon isteyecem sadece alttan muayene yüzünden sürekli erteliyorum eşimde sürekli gidelim diyo sürekli erteliyordum artık ertelemeyecem.
Erteleme canım ne olduğunu bildiğin zaman kafan daha rahat oluyo.bende sürekli erteledim geçen ay gittim eşimde bede tahlil verdik çok şükür bişe çıkmadı.artık kafamız daha rahat yapıyoruz herşeyi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…