2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba canm geçmiş olsun ve Allah bağışlasın oğlunu... Birkaç bişey soracaktım cevaplarsan sevinirim
İltihap olduğunu doktor smear testiyle mi anladı? Sende ne gibi belirtileri vardı peki adet gecikmesi de yapıyor mu? Bide hani hastanede ücretli yaptıkları için sağlık ocağındada ücretsiz yapıyolarmış oraya gitsem sence olurmu?

Araştırcam teşekkür ederim canım
Tam benlikmiş desene..... ama eğer sadece özel sağlık sigortası geçerliyse normal fiyatı pahalıdır gibi geliyor:-(
Arayıp sorsam söylerlermi fiyatı?
Bide nasıl gidebilirim oranın önünden hangi otobüsler geçiyor canım?

Bat 28 Ekim
28 eki

Son düzenleme:
Sskda geçiyor hastanede. Fiyat verirler yalnız çok kalabalık oluyor doktor 1 hafta önceden al randevunu. SSK hastanesinin arka tarafında kalıyor. Çok yakın yürüme mesafesinde. Orda herkes bilir eski bir hastane

Evet canim smear testi yapti benm doktorum nisantasinda bende nisantasi hastanesn de ameliyat oldum canim adet gecikmesi en buyuk sikayetim di ama senelerdir ilk cocugumun dogumundan bu yana adetim duzensizdi son 1 sene hic olmadi hapla oldu en son donemse hapla bile olmadi ama artik duzeldi ve adetim cok guzel oluyo

Sskda geçiyor hastanede. Fiyat verirler yalnız çok kalabalık oluyor doktor 1 hafta önceden al randevunu. SSK hastanesinin arka tarafında kalıyor. Çok yakın yürüme mesafesinde. Orda herkes bilir eski bir hastane

Ssk hastanesinin derken göztepe eğitim ve araştırma hastanesinin mi arkasında? ben bakayım internetten adrese en iyisi oraları hiç bilmiyorum
tekrar sağol canım... inşallah ayrımcılık yapan ve yarımyamalak konuşup başından savan doktorlardan değildir

Ben saglik ocagina gittim yapmiolardi canim devlette de yapmadilar ozele gittim mecburan 4 bin tl civari sirf ameliyata odedim ama doktorm pahali bi yerde iste nisantasi oldigu icinde boyle eger yakinsan oneririm bu doktoru

Anladım canım peki illa kasıklarda ağrı yaparmı o bide akıntın nasıldı?
Benimde şuan adetim 12 gün gecikti gebelik testim 10.günde negatif çıktı huzursuzum olamadım bi türlü genelde düzenli olurdum yani gecikse bile bu kadar gecikmezdi
Geçen ay da doktora gitmiştim alttan baktı bişey görünmüyo dedi bişey olsaydı görünürdü dimi?
Birkaç ay önce hormon tahlilimde normal çıkmıştı bu durumda aklıma iltihap geliyor bilemiyorum

Göztepe eğitim ve araştırma hastanesi nin arkası. Şöyle söyleyeyim Seda Sayan ın doktor versiyonu diyenler var. Herkesle sohbet eder. Hastaneye gelmişken bi selam vereyim diyen gördüm.

Ben saglik ocagina gittim yapmiolardi canim devlette de yapmadilar ozele gittim mecburan 4 bin tl civari sirf ameliyata odedim ama doktorm pahali bi yerde iste nisantasi oldigu icinde boyle eger yakinsan oneririm bu doktoru

Ooooo çok para gitmiş ya tekrar geçmiş olsun...nişantaşı bana uzak ben anadolu yakasındayım canım ama zaten oranın muayenesi bile pahalıdır o yüzden gidemem acaba özelde smear testi için kaç para alıyolar onuda bilmiyorum

Göztepe eğitim ve araştırma hastanesi nin arkası. Şöyle söyleyeyim Seda Sayan ın doktor versiyonu diyenler var. Herkesle sohbet eder. Hastaneye gelmişken bi selam vereyim diyen gördüm.

İyiymiş o zaman aklıma yattı bide fiyatı cazip gelirse gideyim bende

paketlenmiş ürünlerde muhtemelen koruyucu vardır zaten canım.
iş yerime yakın aktar var ordan alırım.

İnşallah fiyatı da uygundur. Cumartesileri de çalışıyor haberin olsun

alttan muane yapmadı dimi canım seni

Kızlar bat 31 ekim daha 10 gun var ama sol kasığım hep seyiriyo hafif hafif pıtpıt atıyo onceki gebeliklerimde hic boyle olmamisti goguslerimde hic degisiklik yok

Kızlar hiç hakaret içerikli birşey yazmayıp hamile olanları istemeyen bir arkadaşa tepkinde destek verdiğim için bamlandım bir daha kimseyi savunmayacağım iki gündür giremiyorum morelim çok bozuldu neyse geri geldim herkese iyi günler. Şöyle bir baktım hamiş yok heralde varsada hayırlı olsun. Benim de bata son 7 gün belirtim biraz öksürürken resmen yumurtalıklarımı hissediyorum ikincise gögüs ağrım yok fazla inş bu ay hepimiz gğzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…