inşallahhcanım en azından belirsizlikten kurtuldun gecikince insan çok stres oluyor umarım kasımda bebişlerimiz gelir
Beybısıler nasılsınız
Kızlar hiç hakaret içerikli birşey yazmayıp hamile olanları istemeyen bir arkadaşa tepkinde destek verdiğim için bamlandım bir daha kimseyi savunmayacağım iki gündür giremiyorummorelim çok bozuldu neyse geri geldim herkese iyi günler. Şöyle bir baktım hamiş yok heralde varsada hayırlı olsun. Benim de bata son 7 gün belirtim biraz öksürürken resmen yumurtalıklarımı hissediyorum ikincise gögüs ağrım yok fazla inş bu ay hepimiz gğzel haberler alırız
Hayırlısı canım hakkında.. Dediğim gibi bebişin çok küçükmüş sen biraz ona bak yazık sana çok ihtiyacı var..Yeniden selamm bugun kan vermeye gidicektim rehl olmusum gitmekten vazgectim ilk defa bu kadar gecikmem oldu tam alti gun ama degilmisim.
Benim de günüm 8 gün geçmişti dr agittim gebelik yokama çatlayamamış yumurta kisti var dedi bunun için tarlusal verdi. kullandım ve ilac bitti 8.gün yani bugün geldi. bi dr git derim . erken tedavi herzaman iyidir
Canım seninle alakası yok aslında ama ben hiç kötü birşey yazmadan bamlandım o yüzden çok üzüldüm.İyiyiz canım sen nasılsın?
Canım kıyamam ya benden dolayı üzgünüm :-(
Gözün aydın bacım olmuşsun en azından sağlık en önemlisi zaten yumurta kistini alttan bakıpda mı anladı? Karından baksalar görünürmü acabaa uff yaa yine mi doktora gidicem
canımm benim 29 ekim, tek belirtim göğüs ağrısı (şiddetli) bir de karnım çok ağrıyorKızlar Batdaşlar 27 Ekim de regl olacak var mı varsa belirtisi olan var mı ?
Canim tesekkur ederim. Insaallah hepimize olsunmoral bozmak yok canım çalışmalara tam gaz devam inşallah öbür ay yüzün güler
Canım benimde zaten bariz bir belirtim yok zaten ben bu ay cok şiddetli bir grip geçirdimcanımm benim 29 ekim, tek belirtim göğüs ağrısı (şiddetli) bir de karnım çok ağrıyorama sanırım bunlar adet belirtileri
yaaa canımmm, acaba bu yumurtalık ağrıları ve göğüsler adet belirtisi mi hamilelik belirtisi miiCanım benimde zaten bariz bir belirtim yok zaten ben bu ay cok şiddetli bir grip geçirdimve ilaç kullanamadım ya hamileysem diye kuru bir öksürük kaldı. Öksürdüğümde yumurtalıklarıma bir ağrı giriyor birde gögslerime dokunduğumda bir acı hissi yaşıyorum. Akıntı gögüs ucu koyuluğu falan da takip ettim ama onlarda bir değişiklik olmadı
yaaaa canım bir test yapsanaa.Battan bigün önce gelen sarı akıntı ve kahverengi değişik leke de mi pskolojik bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?