2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@Musteha Merhaba canım evet bende sağlık ocağında görmüştümde o yüzden aklıma takıldı ama rahim kanseri riski için diye yazıyo yani acaba sadece onu tespit etmek içinmi yapıyolar iltihap ve yara falan ortaya çıkmıyormu bilmiyorum daha 2 gün önce gitmiştim aile hekimime sormayı unuttum tühh

Beybısıler nasılsınız

İyiyiz canım sen nasılsın?

Canım kıyamam ya benden dolayı üzgünüm :-(

Yeniden selamm bugun kan vermeye gidicektim rehl olmusum gitmekten vazgectim ilk defa bu kadar gecikmem oldu tam alti gun ama degilmisim.
Hayırlısı canım hakkında.. Dediğim gibi bebişin çok küçükmüş sen biraz ona bak yazık sana çok ihtiyacı var..
Doğum sonrası yeni bir adet düzenin olacak eskiyi sil at artık herşeye baştan başlıyorsun

Benim de günüm 8 gün geçmişti dr agittim gebelik yokama çatlayamamış yumurta kisti var dedi bunun için tarlusal verdi. kullandım ve ilac bitti 8.gün yani bugün geldi. bi dr git derim . erken tedavi herzaman iyidir

Gözün aydın bacım olmuşsun en azından sağlık en önemlisi zaten yumurta kistini alttan bakıpda mı anladı? Karından baksalar görünürmü acabaa uff yaa yine mi doktora gidicem

İyiyiz canım sen nasılsın?

Canım kıyamam ya benden dolayı üzgünüm :-(
Canım seninle alakası yok aslında ama ben hiç kötü birşey yazmadan bamlandım o yüzden çok üzüldüm. Bundan sonra daha dikkat edeceğim. Ben hala senin ve bu gruptaki hamile arkadaşlarımızın yanındayım. Sonuçta biz bu gruba beraber başladık ve kimseninde gitmesine istemem sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var bizim belki ben de bu ay hamile olabilirim bende mi gideyim yani tabi ki hamile sayfalarına katılırım ama burda tanıdığım insanlara da yazmak paylaşmak yardımcı olmak isterim bildiklerimi gibi, her neyse olan oldu canım artık burdayım bundan sonra bu tarz olaylarda görmezden geleceğim demektir. Ders oldu bana da

uzun zamandır yoktum bamlandım bende saolsun küfürlü bir içerik hakaret olmamasına ragmen neyse yeni hamişler var mı kimler hamile inşallah vardır olmayanlarda tez vakitte olur inşallah kuzucuklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla

canımm benim 29 ekim, tek belirtim göğüs ağrısı (şiddetli) bir de karnım çok ağrıyor ama sanırım bunlar adet belirtileri
Canım benimde zaten bariz bir belirtim yok zaten ben bu ay cok şiddetli bir grip geçirdim ve ilaç kullanamadım ya hamileysem diye kuru bir öksürük kaldı. Öksürdüğümde yumurtalıklarıma bir ağrı giriyor birde gögslerime dokunduğumda bir acı hissi yaşıyorum. Akıntı gögüs ucu koyuluğu falan da takip ettim ama onlarda bir değişiklik olmadı

yaaa canımmm, acaba bu yumurtalık ağrıları ve göğüsler adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…