2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yaaa canımmm, acaba bu yumurtalık ağrıları ve göğüsler adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mii
Canım benim adet başladığı zaman kasık ağrım olur. Göğüslerim de bir gün önceden falan başlar bu kadar erken de hamilelik belirtisi yaşayacağımı düşünmüyorum daha 7 gün var ama inş hamişizdir

Kizlar merhaba.. Okuyamadim butun sayfalari yeni hamislerimiz varsa tebrik ediyorumm.. Benim bata 2 gun kaldi test aldim dayanamayip. Acaba bugun yapsammi sabahimi beklesem bat gununumu beklesem bilemedim hic sizce napiyim?

Sağol cnm ağrım oluyo benmde zor daynyrm ya sende hamile değilsen bir an önce adet olursun cnm inşallah kist olmamıştır ya ben çok çektim kistlerden amlyttan snra 1.5 cm kist varmış bnde de bi türlü kurtulamıyorum:-(

arkadaşlar genel kontrol için illa alttan muane olmak şartmı adetimin üçüncü günü doktora giditmek istiyorum bugün birinci günü lütfen cevap verirmisiniz.
Canm bugün benim adetimin 2. günü daha önce alttan muayene olmuştum ama adetli değildim o Zaman bu sefer alttan bakar mı bakmaz mı bilmiyorum 2 saate randevum var akşama sana bu sorunun cevabını verebilirim :)

Ay cok heycanlı:) patlat gitsin :)
Sonu husran olursa diye umutlarimi zirvede tutmak adina bekle diyo bi yanim akintim var bolca.. Ama regle dair ne bel agrisi ne baska bisey yok kalcalarima vuran bi sanci vardi dun aksam boyle bosluklarima bosluklarima ufff hevesim kacti bu isten artik testi alana kadar cok heycanliydim kendimi hamile saniyodum smdi negatif gorcegme eminim nedense

Canım ben adet olcam sandım. Karnım ağrıdı hala da ağrıyor. Adetten farklı sadece başım çok ağrıdı bir de yüzümde sivilce çıktı.
canımmm sağol bilgi için, benim yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve son birkaç gündür de göğsüm. inşallah psikolojik değildir

Gecen cumartsi kan testi yaptım 0.1 cıktı obsesif89 S Sarisinbebek

ama hala adet olmadın istersen tekrarla testi nerdeyse bir hafta olmuş olmadı doktora git canım belki yumurtan çatlamamıştır ondan adet olamıyorsundur. ama sanırım mevsim değişikliği hersein ki gecikiyor çünkü bilemedim şimdi

Canım ben adet olcam sandım. Karnım ağrıdı hala da ağrıyor. Adetten farklı sadece başım çok ağrıdı bir de yüzümde sivilce çıktı.
Benimde basim cok agriyor ya aceba varmi ki ? Yarins abah test yapicam bende insallah rabbim isteyen herkese versin siradada bizlere

kuzum benim olumsuz düşünme benimde 2 gündür kasıklarım ağrıyor geçiyor bende tam oldum diyorum bakıyorum yok kırmızı kart yemedikçe ümit kesilmez

obsesif89 canim sende varmi regl belirtisi veya hamis belirtisi.. Son 2 kaldi.. Ben dayanamadim test aldim ama yapmaya korkuyorum. Sabah mi yapsam batimi beklesem kafamda deli sorular.

Kizlar size birsey danismak istiyorum bilgisi olan lutfen cevap yazsin ben suan adetin 7 gunundeyim bugun doktora gitim yumurta olusmamis daha erken dedi sizce bu gunden sonra yumrta olusurmu

kuzum benim olumsuz düşünme benimde 2 gündür kasıklarım ağrıyor geçiyor bende tam oldum diyorum bakıyorum yok kırmızı kart yemedikçe ümit kesilmez
Ya belim yada kasiklarimda bi agrim olsa anlicam olup olmicagmi. Regl agrimi hissederim cnku.. Eger hamile degilsem kendimi dinleye dinleye agrilarimi dindirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…