Battan bigün önce gelen sarı akıntı ve kahverengi değişik leke de mi pskolojik bee
Canım benim adet başladığı zaman kasık ağrım olur. Göğüslerim de bir gün önceden falan başlar bu kadar erken de hamilelik belirtisi yaşayacağımı düşünmüyorum daha 7 gün var ama inş hamişizdiryaaa canımmm, acaba bu yumurtalık ağrıları ve göğüsler adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mii
Kizlar merhaba.. Okuyamadim butun sayfalari yeni hamislerimiz varsa tebrik ediyorumm.. Benim bata 2 gun kaldi test aldim dayanamayip. Acaba bugun yapsammi sabahimi beklesem bat gununumu beklesem bilemedim hic sizce napiyim?
Evet aynen öyle. Hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olurpaketlenmiş ürünlerde muhtemelen koruyucu vardır zaten canım.
iş yerime yakın aktar var ordan alırım.
Sağol cnm ağrım oluyo benmde zor daynyrm ya sende hamile değilsen bir an önce adet olursun cnm inşallah kist olmamıştır ya ben çok çektim kistlerden amlyttan snra 1.5 cm kist varmış bnde de bi türlü kurtulamıyorum:-(B bebegim-gel 17 ekim citasini kirmissjn canim gecmis olsun.bizde pesinden gelsekte raht rahat yeni aya hazirlanabilsek ya yine kiste cevirdi galiba benim.ilk korunmayi birakincada 4 ay boyle olmustum.birsuru belirti oluyordu ne adet geliyordu ne bebek..yine oyle oldum anlasilan yaaemin ol olmak bile sevindirmeli insani boyle aylarca bekliyorsun ama busefer sokturucu kullanicam pazartesiye kadar olmazsa
Canm bugün benim adetimin 2. günü daha önce alttan muayene olmuştum ama adetli değildim o Zaman bu sefer alttan bakar mı bakmaz mı bilmiyorum 2 saate randevum var akşama sana bu sorunun cevabını verebilirim :)arkadaşlar genel kontrol için illa alttan muane olmak şartmı adetimin üçüncü günü doktora giditmek istiyorum bugün birinci günü lütfen cevap verirmisiniz.
Canım ben adet olcam sandım. Karnım ağrıdı hala da ağrıyor. Adetten farklı sadece başım çok ağrıdı bir de yüzümde sivilce çıktı.yaaa canımmm, acaba bu yumurtalık ağrıları ve göğüsler adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mii
Valla canim bende sadece adet olamdim o belirti vardi bide cok kilo almistim iliski sirsinda agrim oluyofu bide ama o yaradan kaynakliymisElmaasuyu bu iltihap adet gecikmesi dışında başka belirti veriyomuydu? Yazmıştım ama unuttun galiba canım
Hani akıntı ve kasık ağrısı da varmıydı?
Amin inşallah ya dualrnz içn Allah razı olsn hepimiz mutlu haberler verelm inşEn hayırlı zamanda gelicek inşallah sana da
Sonu husran olursa diye umutlarimi zirvede tutmak adina bekle diyo bi yanim akintim var bolca.. Ama regle dair ne bel agrisi ne baska bisey yok kalcalarima vuran bi sanci vardi dun aksam boyle bosluklarima bosluklarimaAy cok heycanlı:) patlat gitsin :)
canımmm sağol bilgi için, benim yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve son birkaç gündür de göğsüm. inşallah psikolojik değildirCanım ben adet olcam sandım. Karnım ağrıdı hala da ağrıyor. Adetten farklı sadece başım çok ağrıdı bir de yüzümde sivilce çıktı.
Benimde basim cok agriyor ya aceba varmi ki ? Yarins abah test yapicam bende insallah rabbim isteyen herkese versin siradada bizlereCanım ben adet olcam sandım. Karnım ağrıdı hala da ağrıyor. Adetten farklı sadece başım çok ağrıdı bir de yüzümde sivilce çıktı.
Sonu husran olursa diye umutlarimi zirvede tutmak adina bekle diyo bi yanim akintim var bolca.. Ama regle dair ne bel agrisi ne baska bisey yok kalcalarima vuran bi sanci vardi dun aksam boyle bosluklarima bosluklarimaufff hevesim kacti bu isten artik testi alana kadar cok heycanliydim kendimi hamile saniyodum smdi negatif gorcegme eminim nedense
AAAA Benimde yüzümde 1 haftadır hayatımda çıkarmadığım kadar sivilce çıktığı ne yani ?Canım ben adet olcam sandım. Karnım ağrıdı hala da ağrıyor. Adetten farklı sadece başım çok ağrıdı bir de yüzümde sivilce çıktı.
Ya belim yada kasiklarimda bi agrim olsa anlicam olup olmicagmi. Regl agrimi hissederim cnku.. Eger hamile degilsem kendimi dinleye dinleye agrilarimi dindirdimkuzum benim olumsuz düşünme benimde 2 gündür kasıklarım ağrıyor geçiyor bende tam oldum diyorum bakıyorum yok kırmızı kart yemedikçe ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?