2017 Anneleri ve Anne Adayları❤



Yarın adet olcam. Nası bi beynim var ya:) kahverengi leke sarı akıntı vs. bile getirtebiliyorum :)
 
Kizlar merhaba.. Okuyamadim butun sayfalari yeni hamislerimiz varsa tebrik ediyorumm.. Benim bata 2 gun kaldi test aldim dayanamayip. Acaba bugun yapsammi sabahimi beklesem bat gununumu beklesem bilemedim hic sizce napiyim?
benim de 2 gün var ben 15 ekimde gittim bhcg 0 idi bende umutlansam mı bilemedim. kanda bile bu kadar günde 0 ise bir hafta geçerse adet tarihini o zaman yap.her ay negatifi görmüş olarak tavsiyem bu.

Kizlar size birsey danismak istiyorum bilgisi olan lutfen cevap yazsin ben suan adetin 7 gunundeyim bugun doktora gitim yumurta olusmamis daha erken dedi sizce bu gunden sonra yumrta olusurmu
bi hafta daha var demek adetten sonra 14. günü baktır.
 
Oooo benim regl 1 hafta gecikirse dayanamam ki ben cok sabirsiz bi insanim
 
Ozel doktorumuda aradim sordum dedim devlete gitim yum olmamis bu saaten sonra olusurmu dedim oda adetin 11 gunu fln gel bakalim dedi merak etigim boyle olan varmi ben saniyorumki artik olusmaz
 
obsesif89 canim sende varmi regl belirtisi veya hamis belirtisi.. Son 2 kaldi.. Ben dayanamadim test aldim ama yapmaya korkuyorum. Sabah mi yapsam batimi beklesem kafamda deli sorular.

ayyy kuzum sorma bende testi alıp almamak konusunda çok kararsızım sen en azından almışsın valla göğüslerim çok kötü eğer hamilelik belirtisi olarak sayılırsa ama ben ona yormuyorum hatta çantamda ne olur olmaz ped taşıyorum 2 gündür kasıklarım ağrıyor geçiyor öksürürken kasıklarıma kramp giriyor bilmiyorum ne belirtisi bunlar ve beyaz akıntım var krem gibi sanki adet olcakmışım gibi ama pozitif düşünmeye çalışıyorum offff bilmiyorum kuzum yaa kafam çok karışık
 
Oooo benim regl 1 hafta gecikirse dayanamam ki ben cok sabirsiz bi insanim
böyle de strese girer zora sokarsın valla ne kadar çabuk bakıp düşük gördükçe insan hay merakımı diyor.ben geçtim bu yollardanda iyicene uyuz oldum bakmakta acele etmicem inadına.
Ozel doktorumuda aradim sordum dedim devlete gitim yum olmamis bu saaten sonra olusurmu dedim oda adetin 11 gunu fln gel bakalim dedi merak etigim boyle olan varmi ben saniyorumki artik olusmaz
yok sakın öyle bişey düşünme.
 
Sagol canim Allah buyuk bakalim artik o ne derse o olur
 
ben öyle şeyler yaşadığımda adetim kesin geldi. eğer içini ferahlatmak için dedim.krem akıntı adet öncesi yoğun geliyor.hamişlerde de geliyordur ama bu akıntı eğer kokuyorsa kurumuş kan balgam gibi bi koku olursa adet oluyorsun.sonra akıntıya kahverengi ipliksi lekeler sonra kırmızılar geliyor.
 
Can'ım ben Yen'i öğrendim hamile olduğumu.Benim göğüslerimden yumurtlamadan 4 gün sonra cok agrıyorlardı..halada hiç geçmedi Şen'inde belirti olabilir ki inşallah öyledir. Benim de ani bi harekette kasığıma kramp giriyordu.hepinize duacıyım.
 
Evet aynen öyle. Hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur
inşallah canım ne tuhaf hisler bunlar insan vesveseleniyo. bir yandan da diyorum ki hiçbirşeyi değiştirme rutin hayatına devam et rabbin nasip etmişse olacak zaten böyle karışım o bu araştırınca daha çok gerildiğimi hissediyorum.
 
Canm bugün benim adetimin 2. günü daha önce alttan muayene olmuştum ama adetli değildim o Zaman bu sefer alttan bakar mı bakmaz mı bilmiyorum 2 saate randevum var akşama sana bu sorunun cevabını verebilirim :)
uygun randevu bulamadım gerçi ama bekliyorum cevabını canım:)
 
Hadi sende test al sabah beraber yapalim kurtulalim bu meraktan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…