2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benim 28 aralık kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var sabahta midem bulandı. kasık ağrılarım bacağıma vuruyor
28 aralık mı? kıyamam heyecandan kafan karıştı sanırımbacak ağrısı benimde oluyor bazen ama cok fazlabelirti aramayalım bence canım. Psikolojik yaamayalım bu durumu 27 ekimde hep beraber test yaparız olmazsa sabah

Ben bi karar verdm artk yumurtlama günlerimi takip etmicem adetim 1 hafta gecikmeden test yapmicam belirti aramıcam dua edip oluruna bırakcam ama ben ameliyat olmuştum yumurtalk kalitem yükselsin diye çörekotu bal tarçın yicem bide soğan kürü yapcm okadr

soğan kürü iltihap sökücü olduğu için bebeğin tutunmasında problem olmazmı zatan

Insallah canim ya gecmis olsun sanada.hamile deilsem bian once olayim.Bendede pko var iste.boyle duzenli olamayincada kiste ceviriyor.aylarca olamiyrm.

anormal birşey derken nasıl birşey olabilir mesela canım
Yani kistik bi yapi falan canim.ki onda bike bende kist olmasina ramen alttan bakmadida.farkli yakinmalarin olursa akinti falan yara kontrolu icin bakabilir iste anormalden kastim bunlar

Arkadaşlar 5gundur kasiklarim da batma var akşam karnım sisti hamile gibi olduğum yere uyuyorum bata daha çok var 12 guN var kasiklarim niye agriyo akintimda sarilasmaya basladi

soğan kürü iltihap sökücü olduğu için bebeğin tutunmasında problem olmazmı zatan
Adetimin ikinci günü başlıcam 14 gün içcem cnm sonra ara vercem bişey olacağını sanmıyorum 2 seneyi geçti ztn olmadı belkı soğan kürü ise yarar dua ederm herzamnki gbi Rabbim ol desin yeterki:-(

Yani kistik bi yapi falan canim.ki onda bike bende kist olmasina ramen alttan bakmadida.farkli yakinmalarin olursa akinti falan yara kontrolu icin bakabilir iste anormalden kastim bunlar
farklı bir sıkıntım yok gibi arada yanma oluyo acaba diyorum iltihap mı var

oyyy canım benim çok sağol Allah dualarını Kabul etsin inşallah ben yinede ne olur olmaz kendimi her sonuca hazırlıyorum çünkü çok ümitlenince çok yıkılıyorum inşallah dediğin gibidir kuzum pozitif düşünmeye çalışıyorum bende senin hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin kaç haftalık hamilesin canım?

Psikolijik demek hayali demek deilki canim.kendi psikolojik stresimizden dengemizin bozulmasi demek.ve buda hormonlara yansidigi icin geciken batlar erken gelen batlar ara lekelenmeler olusan kistler ....birsuru seye sebep oluyor
Battan bigün önce gelen sarı akıntı ve kahverengi değişik leke de mi pskolojik bee

Hadi sende test al sabah beraber yapalim kurtulalim bu meraktan

valla aslında bugün aklımdan geçiyordu ama eşimde diyorki bir adetin geçsin bekle dedi Sabah yapmam mümkün değil çalışıyorum Sabah 7 evden çıkıyorum kuzum bir de bu hafta düğün var bizim yarın avcılara geçicem cumartesi düğün bakalım hayırlısı artık sen yap müjdeli haber ver bize

Benim agrim çok dokturami gidiyim ovealasyon testi pazarı gosteriyo du kasiklarim agriyo akşamda karnım sisti folik asit yapar mı kullanıyorum olduğum yere uyuyorum

Ayyy canım ya Rabbim bize de nasip etsn inş en belirgin belirtin nelerdi pekii .?
Canım ben adetim düzenli olsun diye Progestan kullanıyordum. Bittiği günün ertesi günü adet olmam gerekirdi olmadım. Bikaç gün daha olmayınca doktorum kan testi istedi. Diğer belirtiler adete çok benziyor. Baş ağrısı sürekli oluyordu. Akıntı hiç olmadı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…