28 aralık mı?benim 28 aralık kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var sabahta midem bulandı. kasık ağrılarım bacağıma vuruyor
HahahahahhBende normalde çıkmaz da dudağımın kenarında Tülin Şahin inki gibi büyük sivilce çıktı. Çıban yaa bildiğin
Hamileyim canım. Adetim geçtikten 4 gün sonra öğrendimHahahahahhHamile misin peki canım sen değilsen bat ne zaman ? Benim de sağ yanağımda kocaman iki tane cıktı
soğan kürü iltihap sökücü olduğu için bebeğin tutunmasında problem olmazmı zatanBen bi karar verdm artk yumurtlama günlerimi takip etmicem adetim 1 hafta gecikmeden test yapmicam belirti aramıcam dua edip oluruna bırakcam ama ben ameliyat olmuştum yumurtalk kalitem yükselsin diye çörekotu bal tarçın yicem bide soğan kürü yapcm okadr
Ayyy canım ya Rabbim bize de nasip etsn inş en belirgin belirtin nelerdi pekii .?Hamileyim canım. Adetim geçtikten 4 gün sonra öğrendim
Canım bende göğüslerime dokunduğum zaman bir ağrı oluyor birde griptim öksürük kaldı öksürdüm zaman resmen yumurtalıklarımı hissediyorum acıyor.En belirgin bunlar var.Burcu251 kusura bakma 28 ekim yazacaktım :) senin belirtin var mı?
Insallah canim ya gecmis olsun sanada.hamile deilsem bian once olayim.Bendede pko var iste.boyle duzenli olamayincada kiste ceviriyor.aylarca olamiyrm.Sağol cnm ağrım oluyo benmde zor daynyrm ya sende hamile değilsen bir an önce adet olursun cnm inşallah kist olmamıştır ya ben çok çektim kistlerden amlyttan snra 1.5 cm kist varmış bnde de bi türlü kurtulamıyorum:-(
Yani kistik bi yapi falan canim.ki onda bike bende kist olmasina ramen alttan bakmadida.farkli yakinmalarin olursa akinti falan yara kontrolu icin bakabilir iste anormalden kastim bunlaranormal birşey derken nasıl birşey olabilir mesela canım
Adetimin ikinci günü başlıcam 14 gün içcem cnm sonra ara vercem bişey olacağını sanmıyorum 2 seneyi geçti ztn olmadı belkı soğan kürü ise yarar dua ederm herzamnki gbi Rabbim ol desin yeterki:-(soğan kürü iltihap sökücü olduğu için bebeğin tutunmasında problem olmazmı zatan
farklı bir sıkıntım yok gibi arada yanma oluyo acaba diyorum iltihap mı varYani kistik bi yapi falan canim.ki onda bike bende kist olmasina ramen alttan bakmadida.farkli yakinmalarin olursa akinti falan yara kontrolu icin bakabilir iste anormalden kastim bunlar
Can'ım ben Yen'i öğrendim hamile olduğumu.Benim göğüslerimden yumurtlamadan 4 gün sonra cok agrıyorlardı..halada hiç geçmedi Şen'inde belirti olabilir ki inşallah öyledir. Benim de ani bi harekette kasığıma kramp giriyordu.hepinize duacıyım.
Battan bigün önce gelen sarı akıntı ve kahverengi değişik leke de mi pskolojik bee
inşallah canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimizeAdetimin ikinci günü başlıcam 14 gün içcem cnm sonra ara vercem bişey olacağını sanmıyorum 2 seneyi geçti ztn olmadı belkı soğan kürü ise yarar dua ederm herzamnki gbi Rabbim ol desin yeterki:-(
Idrar yaparken mi yoksa vajende mi yanma var.enfeksiyon vardir yanma varsa.normal durumda kendi ph imiz yakmaz vunku canimfarklı bir sıkıntım yok gibi arada yanma oluyo acaba diyorum iltihap mı var
Hadi sende test al sabah beraber yapalim kurtulalim bu meraktan
Canım ben adetim düzenli olsun diye Progestan kullanıyordum. Bittiği günün ertesi günü adet olmam gerekirdi olmadım. Bikaç gün daha olmayınca doktorum kan testi istedi. Diğer belirtiler adete çok benziyor. Baş ağrısı sürekli oluyordu. Akıntı hiç olmadı diyebilirimAyyy canım ya Rabbim bize de nasip etsn inş en belirgin belirtin nelerdi pekii .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?