Ruh halime gore sabah belki yapicam canim.. Bugunde belirti bekliyim bakalm.. Hepimiz mujdeli haberlerle gelelim insallah canim artik..valla aslında bugün aklımdan geçiyordu ama eşimde diyorki bir adetin geçsin bekle dedi Sabah yapmam mümkün değil çalışıyorum Sabah 7 evden çıkıyorum kuzum bir de bu hafta düğün var bizim yarın avcılara geçicem cumartesi düğün bakalım hayırlısı artık sen yap müjdeli haber ver bize
Birde şuan meselaşuan tuvalete gittim idrarımı yaparken yumurtalıklarım şiş gibi azıcık ağrıyor hissediyorum kasık ağrısı değil ama bir değişikHamileyim canım. Adetim geçtikten 4 gün sonra öğrendim
Bende de akıntı yok canım hiç yok hatta gün boyu cok az cok cok acık sarı gibi o kadar oda bir damlaCanım ben adetim düzenli olsun diye Progestan kullanıyordum. Bittiği günün ertesi günü adet olmam gerekirdi olmadım. Bikaç gün daha olmayınca doktorum kan testi istedi. Diğer belirtiler adete çok benziyor. Baş ağrısı sürekli oluyordu. Akıntı hiç olmadı diyebilirim
bazen vajina da yanmam oluyo gibi havuza gittiğim dönemlerde daha çok oluyordu havuza gitmeyi bıraktımIdrar yaparken mi yoksa vajende mi yanma var.enfeksiyon vardir yanma varsa.normal durumda kendi ph imiz yakmaz vunku canim
Aşağı doğru baskı yapıyordu. O sancılar girmeye devam ediyorBirde şuan meselaşuan tuvalete gittim idrarımı yaparken yumurtalıklarım şiş gibi azıcık ağrıyor hissediyorum kasık ağrısı değil ama bir değişiksen böyle birşey hissettin mi canım ?
Bes haftalık Can'ım cok saol allah razı olsunoyyy canım benim çok sağol Allah dualarını Kabul etsin inşallah ben yinede ne olur olmaz kendimi her sonuca hazırlıyorum çünkü çok ümitlenince çok yıkılıyorum inşallah dediğin gibidir kuzum pozitif düşünmeye çalışıyorum bendesenin hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin kaç haftalık hamilesin canım?
Allah allah evet aynenn sen daha iyi tanımladın baskı gibi aşağıya doğru hadi bakalım hayırlısı olur canım 7 günüm var daha 27 ekimde test yapacağım ilk idrarla.Aşağı doğru baskı yapıyordu. O sancılar girmeye devam ediyor
Bu arada sen kaç haftalık oldun canım ?Aşağı doğru baskı yapıyordu. O sancılar girmeye devam ediyor
Gününün geçmesini bekle bence. Her zaman dua ediyorum isteyen herkes için. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallahAllah allah evet aynenn sen daha iyi tanımladın baskı gibi aşağıya doğru hadi bakalım hayırlısı olur canım 7 günüm var daha 27 ekimde test yapacağım ilk idrarla.Dua et canım çok istiyoruz senin duan daha çabuk kabul olur
5 haftalık herhalde daha doktora gitmedim. Haftaya çağırdı doktorBu arada sen kaç haftalık oldun canım ?
Tabi ki katılırım canım neden olmasın bir gün önceden birşey olmaz zaten benim gaza ihtiyacım varBurcu251 canim biz @Busra ozsoy34 ile 26 ekim sabahı test yapicaz sen de bize katil istersen
Bu arada bende sol kasık batması dısında hic belirti yok
Canım inş sağlıkla kucağına alırsın seninde yeniymiş daha bizede haber et oldu mu?5 haftalık herhalde daha doktora gitmedim. Haftaya çağırdı doktor
Ruh halime gore sabah belki yapicam canim.. Bugunde belirti bekliyim bakalm.. Hepimiz mujdeli haberlerle gelelim insallah canim artik..
canımm benim 29 ekim, tek belirtim göğüs ağrısı (şiddetli) bir de karnım çok ağrıyorama sanırım bunlar adet belirtileri[/QUOTE
O zaman test yapacak 3 kisi olduk canim ben 7.30da evden cikiyorum sabah 7de yaparim testi cok heyecanlıııııı insallah iyi haberi vermek nasip olurTabi ki katılırım canım neden olmasın bir gün önceden birşey olmaz zaten benim gaza ihtiyacım varCanım kenidini korkutup stres yapma benim de öyle çok belirtimyok göğüs ve yumurtalıklarım sanki aşağıya baskı yapıyor bu kadar benimde ben öyle belirtide pek aramak istemiyorum ama sanki bu ay var gibi bizim bu 2. denememiz senin canım?
Canim biz 3 kisi 26 ekim sabahi test yapicaz test yapmak istersen carsamba sabah hep birlikte yaparizBenim de 28 ekim tatlım düşündüğüm ilk ayım ne bilim onun etkisiyle hamilelik belirtisi olmasa da öyle sanıyorum . Geçen hafta dört gün süren mide yanmam oldu şimdi de midem kazınıyor sürekli ve dün gece aşırı adet sancım oldu bakalım hayırlısı Hamişler bana tavsiyede bulunursa çok sevinirim aynı belirtileri yaşayan var mı?
İnş canım ben de 8:40 gibi evden çıkıyorum. 8:00 gibi haber ederimO zaman test yapacak 3 kisi olduk canim ben 7.30da evden cikiyorum sabah 7de yaparim testi cok heyecanlıııııı insallah iyi haberi vermek nasip olur
Buralardayım sizi takip ediyorumCanım inş sağlıkla kucağına alırsın seninde yeniymiş daha bizede haber et oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?