2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ruh halime gore sabah belki yapicam canim.. Bugunde belirti bekliyim bakalm.. Hepimiz mujdeli haberlerle gelelim insallah canim artik..

Bende de akıntı yok canım hiç yok hatta gün boyu cok az cok cok acık sarı gibi o kadar oda bir damla

Bes haftalık Can'ım cok saol allah razı olsun

Aşağı doğru baskı yapıyordu. O sancılar girmeye devam ediyor
Allah allah evet aynenn sen daha iyi tanımladın baskı gibi aşağıya doğru hadi bakalım hayırlısı olur canım 7 günüm var daha 27 ekimde test yapacağım ilk idrarla. Dua et canım çok istiyoruz senin duan daha çabuk kabul olur

Gününün geçmesini bekle bence. Her zaman dua ediyorum isteyen herkes için. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah

Burcu251 canim biz @Busra ozsoy34 ile 26 ekim sabahı test yapicaz sen de bize katil istersen

Bu arada bende sol kasık batması dısında hic belirti yok
Tabi ki katılırım canım neden olmasın bir gün önceden birşey olmaz zaten benim gaza ihtiyacım var Canım kenidini korkutup stres yapma benim de öyle çok belirtimyok göğüs ve yumurtalıklarım sanki aşağıya baskı yapıyor bu kadar benimde ben öyle belirtide pek aramak istemiyorum ama sanki bu ay var gibi bizim bu 2. denememiz senin canım?

Benim de 28 ekim tatlım düşündüğüm ilk ayım ne bilim onun etkisiyle hamilelik belirtisi olmasa da öyle sanıyorum . Geçen hafta dört gün süren mide yanmam oldu şimdi de midem kazınıyor sürekli ve dün gece aşırı adet sancım oldu bakalım hayırlısı Hamişler bana tavsiyede bulunursa çok sevinirim aynı belirtileri yaşayan var mı?
canımm benim 29 ekim, tek belirtim göğüs ağrısı (şiddetli) bir de karnım çok ağrıyor ama sanırım bunlar adet belirtileri[/QUOTE

merhaba kızlar bende 1 kasımı beklıyorum heycan la . buarada ilk hamileliğimden tecrübelerimi size söylıyeyım adet gecıkmesi olmadan belirti olmuyır . ıncesındeki tüm belirtiler adetle ayni diyebiliriz. bide adet günüm ınanılmaz akıntı olmus adet oldum sanmıstım .adet sonrasındaki belirtilerde kişiden kişiye değişiyor. sürekli uyku hali oluyor. bulantılar 7 haftadan sonra basladıgından zaten öncesinde öğrenmiş oluyorsunuz :) bırde iştahsız biriiseniz iştahınız da artıs oluyor :)

O zaman test yapacak 3 kisi olduk canim ben 7.30da evden cikiyorum sabah 7de yaparim testi cok heyecanlıııııı insallah iyi haberi vermek nasip olur

Canim biz 3 kisi 26 ekim sabahi test yapicaz test yapmak istersen carsamba sabah hep birlikte yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…