Canım benim için erken 28 ekimden sonra ben ancak test yaparım ama sizin sonuçlarınızı merakla bekliyor olacağım hayırlısı olur inşallahCanim biz 3 kisi 26 ekim sabahi test yapicaz test yapmak istersen carsamba sabah hep birlikte yapariz
Merhaba tatlım hayırlı olsun şimdiden Mide yanması ve mide kazınması oldu mu ilk haftalarda ?Buralardayım sizi takip ediyorumhaber veririm. İnşallah sizlerden de güzel haber alırız.
Aminnnnnn canım benim ya Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallahoyyyy kuzum benimağzın bal yesin Rabbim dualarını Kabul etsin inşallah ne demek bende senin yaşadığın durumu çok yaşadım 2,5 senedir bebek için uğraşıyorum bende her ay hüsran her ay üzüntü hele sana anlattığım olayda yıkıldım dedim ki istemiyorum ben çocuk falan zaten Allah bana çocuk vermez çok istiyorum ya neler söyledim tövbe Yarabbim herkes dediki napıyorsun sen isyan ediyorsun sonar topladım kendimi o yüzden morali bozuk olan herkese elimden geldiğince moral vermeye çalışıyorum nolur sende bozma moralini olacak inşallah
Öyle haklisin tevekkül etmek lazım bir yerde yoksa bu kısır döngü bizi mahvedecekinşallah canım ne tuhaf hisler bunlar insan vesveseleniyo. bir yandan da diyorum ki hiçbirşeyi değiştirme rutin hayatına devam et rabbin nasip etmişse olacak zaten böyle karışım o bu araştırınca daha çok gerildiğimi hissediyorum.
Insallah hepimize iyi haberi vermek nasip olur canımmCanım benim için erken 28 ekimden sonra ben ancak test yaparım ama sizin sonuçlarınızı merakla bekliyor olacağım hayırlısı olur inşallah
Oluyor bu aralar meyve, leblebiyle bastırmaya çalışıyorum. Bi de uykum çok geliyor. Ay bıraksalar kendimden geçicemMerhaba tatlım hayırlı olsun şimdiden Mide yanması ve mide kazınması oldu mu ilk haftalarda ?
Uyku hali sabah erkenden işe gittiğim için hep oluyor o yüzden belirgin bir belirti olmayabilir benim için sadece merak ettiğim dün gece acayip adet sancım oldu fakat üşütmüş de olabilirim gibiOluyor bu aralar meyve, leblebiyle bastırmaya çalışıyorum. Bi de uykum çok geliyor. Ay bıraksalar kendimden geçicem
Adetin geçti mi peki?Uyku hali sabah erkenden işe gittiğim için hep oluyor o yüzden belirgin bir belirti olmayabilir benim için sadece merak ettiğim dün gece acayip adet sancım oldu fakat üşütmüş de olabilirim gibi
Hayır henüz 8 gün var adetime. İlk denemem bu belirtiler olur mu ki hemen ?Adetin geçti mi peki?
friendlyfriendly Canım ben şuan gitti gidiyordan 22 ovu 6 gebelik testi aldım sayfada kızlar hep Laboquick markasını tavsiye ettiler ben de olurda hamiş olmazsam diye ovulasyonlu aldım sende oyle yapabilrsin eczanelerde çok pahalı 28.90 aldım.
bende aynı fikirdeyim canım senle:) bide sakin sakin pat diye söylüyolar ya gebelik yok negatif bi kalıyorum bende:)Ben bundan sonra idrarda cıkmadan doktora gitmem :) hep rezil oluyom. Negatif dediklerinde dumura ugruyom :) suratım bi değşik oluyo
Daha varmış adetine. Gününü bekle. Geçince test yaparsınHayır henüz 8 gün var adetime. İlk denemem bu belirtiler olur mu ki hemen ?
Eki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
İlk defa aldım bende süper oldu canım söylediğin içim rahat etti şimdiBurcu251 ben gecen hafta aynı markadan siparis ettim 30 ovulasyon 25 gebelik testi. Bu markayi daha once kullandim ovulasyon gunlerimi cok net gosterdi. 4 gebeligimin hepsini 5 gün onceden bu markanin ucuz testiyle ögrendim. Iyi yapmissin bu markayi almakla canim
Hayal değil ben de görüyorum. Hayırlı olsun canim. Deneyimlerini bizimle de Paylaş :)Eki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
Eki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
Çok silik gibi bir çizgi var ama var bence hayırlı olsun tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?