2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aminnnnnn canım benim ya Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallahdua atmeye devam edelim elbet birgün kabul olacaktır.dualarımdasın,dualarımdasınız

Öyle haklisin tevekkül etmek lazım bir yerde yoksa bu kısır döngü bizi mahvedecek

Kızlar benim sol kasık batması dısında aksam 10 11 gibi bi uyuyorum sabah 7de alarm calana kadar hic uyanmiyorum ve ben geceleri sıksık uyanan biriyim. 3-4gundur boyle heralde çok yoruldum diyorum ama her gun ayni

Oluyor bu aralar meyve, leblebiyle bastırmaya çalışıyorum. Bi de uykum çok geliyor. Ay bıraksalar kendimden geçicem
Uyku hali sabah erkenden işe gittiğim için hep oluyor o yüzden belirgin bir belirti olmayabilir benim için sadece merak ettiğim dün gece acayip adet sancım oldu fakat üşütmüş de olabilirim gibi

friendlyfriendly Canım ben şuan gitti gidiyordan 22 ovu 6 gebelik testi aldım sayfada kızlar hep Laboquick markasını tavsiye ettiler ben de olurda hamiş olmazsam diye ovulasyonlu aldım sende oyle yapabilrsin eczanelerde çok pahalı 28.90 aldım.

Burcu251 ben gecen hafta aynı markadan siparis ettim 30 ovulasyon 25 gebelik testi. Bu markayi daha once kullandim ovulasyon gunlerimi cok net gosterdi. 4 gebeligimin hepsini 5 gün onceden bu markanin ucuz testiyle ögrendim. Iyi yapmissin bu markayi almakla canim

Kızlar period tricker diye bi uygulama var adet gununu yumurtlama gununu falan gosteriyor gün gün notlar alabiliyosun bu uygulamada. Mayıs ayındaki gebeligime baktim gün gün belirtilerimi yazmısım sizinlede 1 günümü paylasmak istedim.

Eki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum

Evet canım net belli olmayan bi çizgi var, çok yüksek ihtimalle doğru sonuçtur diye düşünüyorum. Testlerin pozitifte yanılma ihtimalleri çok düşük çünkü. İster uygunsan en kısa zamanda kanla tasdikle, uygun değilsende 2 gün sonra testi tekrarla renginde koyuluk farkından da anlarsın zaten. Hayırlı uğurlu olsun inşallah gözün aydın Darısı hayırlısıyla tez vakitte başımıza inşallah

İlk defa aldım bende süper oldu canım söylediğin içim rahat etti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…