Canim tebrik ederim kan testiyle onayla bence hemen.. Bende goruyorum cok net olmayan bi cizgi.. Ufff benimde 2 gun var ama ben test yapmaya korkuyorum bak smdi heveslendimEki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
Belirtin varmi canim bu arada?Eki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
Tamam olur okuyabildiğim kadar okurum.gün bellimi nezamana kadar okumak lazım
Eki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
İnşallah 2mizde hamileyizdirCanim tebrik ederim kan testiyle onayla bence hemen.. Bende goruyorum cok net olmayan bi cizgi.. Ufff benimde 2 gun var ama ben test yapmaya korkuyorum bak smdi heveslendim
Bence var çizgi çok heycanlı bi kaç gün sonra tekrar yapınEki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
BirAsilAnnesi canım sonucunu öğrenebildin mi
Teşekkür ederimBence var çizgi çok heycanlı bi kaç gün sonra tekrar yapın
Insallah canim valla oyle mutlu olurum ki.. Esimin haftaya dogum gunu eger hamileysem daha iyi bi hediye dusunemiyorum :)İnşallah 2mizde hamileyizdir
adete 7 gun kala bendede boyle çıktı canım sonraki gunler koyulasti tebrik ederimEki Görüntüle 1900597 Eki Görüntüle 1900598 Merhaba hanımlar. Bat.a 2 gün var. Test yaptm. Sizce çizgi varmı? Yoksa hayalmi görüyorum
B bebegim-gel Sağlık olsun canlar pes etmek yok umut hep var yeni batlari aliyimkırmızı karrrttttt
Ben hic takip etmiyorum be canım bat gelsede farketmiyor bana ama insaAllah senin gelmez ve bebis haberini alırız cok mutlu olurum
Çok teşekkür ederiz.İnş hamileyizdir.Merhabalar
Hamile olan arkadasları tebrik ediyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorun
Bende heveslendirmek istemediğim için hamilesin demedim ama görünüyo çizgi yarın tekrar yap bence yine görünürse hemen kan testi inşallah vardır dualarım seninleTeşekkür ederimHeveslenmek istemiyorum çünkü geçen ay kimyasal yaşadım. Hayırlısı...
Çok teşekkür ederim. Evet heveslenmek istemiyorum. Geçen ay kimyasal yaşadım. Umarım varsada sağlıklı bi gebeliktir.Bende heveslendirmek istemediğim için hamilesin demedim ama görünüyo çizgi yarın tekrar yap bence yine görünürse hemen kan testi inşallah vardır dualarım seninle
Çok teşekkür ederim. Evet heveslenmek istemiyorum. Geçen ay kimyasal yaşadım. Umarım varsada sağlıklı bi gebeliktir.Bende heveslendirmek istemediğim için hamilesin demedim ama görünüyo çizgi yarın tekrar yap bence yine görünürse hemen kan testi inşallah vardır dualarım seninle
Kizlar bende sabah yapicam test ya cok heycanliyim ins vardir bebis yoksa da bisey gelmez elimden ama varsa cook mutlu olurum benim gogsumde damarlanma var aceba buda bi belirtimi sizceHadi sende test al sabah beraber yapalim kurtulalim bu meraktan
Ayyy ne guzelEki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?