Canim ne belirtiler yasadin paylasirmisinEki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
Canım meleğin sana gelecek hayırlısıyla. Akışına bırak stres yapma kendineKizlar ya offff O onurumbenim 0.28 ya deliricemartik kesin yok zatn bu kesin ama kalbim var diyo inatla ilk defa icimde var gibi geliyo bnim kafam gitti iyice ya nasil oluyo bilmyrm goguslerim de cok agriyo doktoru aradim gelme tam 15. Gunu gel bu arada calismalara devam et diyo adamin bile umidi var hastaneden cikinca ilk defa hickira hickira agladim sonucun ne olacagini bile bile gidip test yaptm bilmiyrm kafam durdu ya Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu a y insallah
Insallah artik o kadar dusunmicem inanki kafam okadar yorulduki yapick basla hic biseym kalmadi Allah buyuktr cnmCanım meleğin sana gelecek hayırlısıyla. Akışına bırak stres yapma kendine
Kizlar bende sabah yapicam test ya cok heycanliyim ins vardir bebis yoksa da bisey gelmez elimden ama varsa cook mutlu olurum benim gogsumde damarlanma var aceba buda bi belirtimi sizce[/QUOTE bata kaç gün var canım bende sabah yapıcam ama benim bata 3 4 gün var da
Canm alttan da muayene etti doktor ama çok kısa sürdü ve rahatsız olmadım inan. İyiki adetli gelmişsin yoksa tedavi için bir ay daha beklememiz gerekecekti dedi. Çok şükür her şey yolundaymış, eşim test verecek şimdi inşallah onun da sonucu güzel çıkar :)uygun randevu bulamadım gerçi ama bekliyorum cevabını canım:)
Can'ım göğüslerim çok sızladı hemde adete daha çok varken sonrasında kasık Ağrı'm ve batma oldu belim agrıyodu sonra gecen hafta ağır bi grip geçirdim cok halsiz düştüm hep yattım iş yapmadığım halde acayip belim agrıyodu gripten sandım birde son bi haftadır ayaklarım çok üşüyor normalde evde çorap asla gıymem Onuda gripten sandım en son belirtide dün aksam tv izlerken öğürmek geldi öğüre öğüre wc ye koştum he bide tuvalete sık gırmeye başlamıştım ve üç gun gectı zaten gıttım bugun test aldımCanim ne belirtiler yasadin paylasirmisin
Eki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
Çok teşekkür ederim. Evet heveslenmek istemiyorum. Geçen ay kimyasal yaşadım. Umarım varsada sağlıklı bi gebeliktir.
Hayırlısıyla olacak bebiş hiç merak etmeÇok teşekkür ederim. Evet heveslenmek istemiyorum. Geçen ay kimyasal yaşadım. Umarım varsada sağlıklı bi gebeliktir.
Çok tşk ederım allh isteyen herkese nasip etsinMasallah cok net cikmis cizhi hayirli olsun gozunuz aydin
16 o canm unutmusum eklemeyiProlaktin yok mu o da önemli
hadi gözün aydın canımMasallah cok net cikmis cizhi hayirli olsun gozunuz aydin
Harikaaa tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallahEki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
Cok tşk ederım allh isteyen herkese nasip etsin inşHarikaaa tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah
Artış çok güzel Can'ım kaç haftalık ki merak ettim bende yarın gıdecemKızlar gebelik testimin ilk gununde verdiğim kandaki beta HCG degerimi ve dün yaptırdı ğım beta HCG testi değerimi gönderiyorum . Nasıl sizce iyi mi
Allah'ım bu ne kadar net bir pozitif.Eki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?