2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim ne belirtiler yasadin paylasirmisin

Kizlar ya offff O onurumbenim 0.28 ya deliricem artik kesin yok zatn bu kesin ama kalbim var diyo inatla ilk defa icimde var gibi geliyo bnim kafam gitti iyice ya nasil oluyo bilmyrm goguslerim de cok agriyo doktoru aradim gelme tam 15. Gunu gel bu arada calismalara devam et diyo adamin bile umidi var hastaneden cikinca ilk defa hickira hickira agladim sonucun ne olacagini bile bile gidip test yaptm bilmiyrm kafam durdu ya Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu ay insallah

Canım meleğin sana gelecek hayırlısıyla. Akışına bırak stres yapma kendine

Esime daha cok uzuluyorum zaten hala bana var diyo o kadar inandrmiski kendini kiyamiyrum ona bkinca bna moral vermeye calisiyo ama bakislarindan anliyrm onu ufffff Allah yardimcimiz olsun dicek baska hic birseyim yok zaten.....
Bide hastanenin labarotarnda sikinti yasadik baya karisikti diye sonuca guvenmiyor ama bu gerceklere inanmamak oluyo

uygun randevu bulamadım gerçi ama bekliyorum cevabını canım:)
Canm alttan da muayene etti doktor ama çok kısa sürdü ve rahatsız olmadım inan. İyiki adetli gelmişsin yoksa tedavi için bir ay daha beklememiz gerekecekti dedi. Çok şükür her şey yolundaymış, eşim test verecek şimdi inşallah onun da sonucu güzel çıkar :)

Canim ne belirtiler yasadin paylasirmisin
Can'ım göğüslerim çok sızladı hemde adete daha çok varken sonrasında kasık Ağrı'm ve batma oldu belim agrıyodu sonra gecen hafta ağır bi grip geçirdim cok halsiz düştüm hep yattım iş yapmadığım halde acayip belim agrıyodu gripten sandım birde son bi haftadır ayaklarım çok üşüyor normalde evde çorap asla gıymem Onuda gripten sandım en son belirtide dün aksam tv izlerken öğürmek geldi öğüre öğüre wc ye koştum he bide tuvalete sık gırmeye başlamıştım ve üç gun gectı zaten gıttım bugun test aldım

Masallah cok net cikmis cizhi hayirli olsun gozunuz aydin

Harikaaa tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah

Kızlar gebelik testimin ilk gununde verdiğim kandaki beta HCG degerimi ve dün yaptırdı ğım beta HCG testi değerimi gönderiyorum . Nasıl sizce iyi mi

Eklentiler

• IMG_20161020_205914.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20161020_205846.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
Allah'ım bu ne kadar net bir pozitif. Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…