2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah'ım bu ne kadar net bir pozitif. Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin :) :)
Aynen Can'ım ben hala çok şaşkınım bu kadar net çıkacağını düşünmemiştim yaparken korkarak yaptım ama idrarı damlatır damlatmaz iki çizgide koyulaştı birkaç saniye sürmedi şok oldum

Ayyy ne güzel canım :) Ben 34 aydır bekliyorum biliyor musun. Sen anlatınca sanki kendim görmüş gibi gülümsedim

Ayyy ne güzel canım :) Ben 34 aydır bekliyorum biliyor musun. Sen anlatınca sanki kendim görmüş gibi gülümsedim
Ay bende bilmeden nispet yapar gıbı kusura bakma Can'ım allh tez Zaman'da sanada nasip etsin bu benim ikinci hamileliğim altı yasında kızım var artık kardeşi olma Zaman'ı geçmişti ıkı aydır korunmuyoruz altı yıl korundum bende allh sanada nasip etsin

Yok canım önemli değil. Gerçekten sevindim. Ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım :)

Artış çok güzel Can'ım kaç haftalık ki merak ettim bende yarın gıdecem
Doktor bana çok erken fark etmişsin dedi. Ben geçen cuma ogrendim hamile oldugumu gecen cuma yaptirdim testimi ve ilk degerim oydu.5 günde o kadar artmış değerim kuzum. İnşallah sen de bi bakalım beraber takip edelim.

Nasıl yapicam nereye eklicem bilmiyorum kuzum söyler misin yapayım hemen
Profiline tıkla kullanıcı adının üstüne orda kişisel bilgiler kısmına git aşalarda imza ekle bölümü var ordan otomatik hesaplacıdan son adet gününü gir verıyo muhtemel tarıhı sonra o çıkan tarihi imza bölümüne yaz en altta kaydet bas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…