Bilemedim ki canim gogus agrisi diyolar genelde ama tecrubelilere bi sormak lazim..Kizlar bende sabah yapicam test ya cok heycanliyim ins vardir bebis yoksa da bisey gelmez elimden ama varsa cook mutlu olurum benim gogsumde damarlanma var aceba buda bi belirtimi sizce
Eki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
Âmin Can'ım çok teşekkür ederimBilemedim ki canim gogus agrisi diyolar genelde ama tecrubelilere bi sormak lazim..
Canim tebrik ederim saglikla kucagina al insallah..
merhaba canım o kadar detalu açıkcası bilmiyorum yanıltmak istemem kendimde yaptırıcam için bakmıştım ama yarın sonuç almaya gidiceö öğlen gibi öğrenip detayları dah net öğrenip yazarım sanaAsyahasret Merhaba canım evet bende sağlık ocağında görmüştümde o yüzden aklıma takıldı ama rahim kanseri riski için diye yazıyo yani acaba sadece onu tespit etmek içinmi yapıyolar iltihap ve yara falan ortaya çıkmıyormu bilmiyorum daha 2 gün önce gitmiştim aile hekimime sormayı unuttum tühh
Calisip duruyorum kuzucugum.KACAK GORUNDU!!!!
NIRELERDESIN SEN GIIIIZ
Can'ım ben böyle konuları ne duymak ne konuşmak istıyorum çok etkileniyorum allh ıslah etsin fırsat vermesin böyle köpeklere düşündükçe çıldırasım geliyo o ana baba nasıl dayansın inan Kayseri'de yaşanan vahseti bile unutamadım hala üzerıne bu o yüzden kaç gündür Müge anlıyı açmıyordumBu konu için yeri değil biliyorum özür dilerim herkesten çok kötüyüm sizinle konuşayım dedim
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah kasımda hayatımın en güzel haberini alırımm :) Hepimiz en hayırlı zamanda bebişimize kavuşalım inşallah :)@nisandeniz tedavin hayirlara vesile olsun ve be isini getirsin san Allahin izniyle
Elifcik67 gozunaydin olsun rabbim kucagina almak nasip etsin insallah
Canım ben dört yıl çocuk istemedim. Her şey yolundaydı. Üç yıldır da olmuyor çünkü doktor PKO dedi. Ama hiçbir belirtim yok. Evlilikte 7. yıla girdik. Boşuna bu kadar zaman kaybettim. Sana tavsiyem doktora düzensizlik durumunu anlat, reglinin 3. ve 21. günleri hormon tahlillerini yaptır. Klomen kullanıp çok hamile kalan var. Doktor verirse kullan. Yumurtaların gelişmesini sağlayan bir hap.
Ben de bilmiyorum ki kızNasıl yapicam nereye eklicem bilmiyorum kuzum söyler misin yapayım hemen
Cok zordr eminim ki ev is cocuk agir gelir normaldr bunalirsin sende cnm arada kendine tatil ver dinlen o pasanida opCalisip duruyorum kuzucugum.
Cok yoruldum biktim inan ki. Hic bir yerim tutmuyor. Ev, is, yemek, camasir, bulasik, hepsi bana bakiyor esimde yan gelip yatiyor simdide onunla kavga ettim bayagi.
Eve 5 te geldim simdi oturabildim. Pasamda ceviz yiyor. Bu nasil bir sorumsuzluktur anlamadim gitti inan ki. Ya o calisiyorsa ben ondan daha cok calisiyorum iste, birde eve gelip calisiyorum. Kendisi cok titizdir. Herseyi begenmez.
Bende oyleyim off daha niceleri. Ne anlatmaya cumleler yeter ne de benim yazacak halim var :)
Ben kaçırdım olayi anlamadimHamile arkadaşları düşünce pişman oldum sildim artık
Canım düzensizliğin varsa yumurtan gerekli büyüklüğe erişmeden vücuttan atılıyor olabilir. Yumurtan çatlamıyor olabilir. Yumurtan o ay vücuttan hiç atılmayıp içeride kistleşiyor olabilir. Yani akışına bırakmak lazım diyorlar ya, o düzeni olan insanlar için geçerli. Benim üç yılım bitmek üzere ve kaybettiğim zamana acıyorum. Sen de zaman kaybedip üzülme derim.Doktor 3.gün test yaptırdı hatta ultrasonlada baktı ama 21.gün istemedi.. Hatta direkt klomen yazdı ama ben kullanmadım.Başka doktora gittim,sonra onu da bıraktım:) Kendi haline bıraktım çünkü diğer türlü yumurtlama günüydü bilmem ne insan acayip strese giriyor ve herşeyi görev gibi yapıyor.
Canım düzensizliğin varsa yumurtan gerekli büyüklüğe erişmeden vücuttan atılıyor olabilir. Yumurtan çatlamıyor olabilir. Yumurtan o ay vücuttan hiç atılmayıp içeride kistleşiyor olabilir. Yani akışına bırakmak lazım diyorlar ya, o düzeni olan insanlar için geçerli. Benim üç yılım bitmek üzere ve kaybettiğim zamana acıyorum. Sen de zaman kaybedip üzülme derim.Doktor 3.gün test yaptırdı hatta ultrasonlada baktı ama 21.gün istemedi.. Hatta direkt klomen yazdı ama ben kullanmadım.Başka doktora gittim,sonra onu da bıraktım:) Kendi haline bıraktım çünkü diğer türlü yumurtlama günüydü bilmem ne insan acayip strese giriyor ve herşeyi görev gibi yapıyor.
Canım düzensizliğin varsa yumurtan gerekli büyüklüğe erişmeden vücuttan atılıyor olabilir. Yumurtan çatlamıyor olabilir. Yumurtan o ay vücuttan hiç atılmayıp içeride kistleşiyor olabilir. Yani akışına bırakmak lazım diyorlar ya, o düzeni olan insanlar için geçerli. Benim üç yılım bitmek üzere ve kaybettiğim zamana acıyorum. Sen de zaman kaybedip üzülme derim.
Klomen tedavisi standart canım. Çok para vermene gerek yok. Yumurta ilaçla belli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor ve ilişki öneriyor. İnşallah ilk aydan sonuç alırsın. Klomenle çok hamile kalan var :)Doğru söylüyorsun aslında 6.ayımız oldu bile zaman su gibi akıyor... Haftaya bi randevu alayım en iyisi ama önce iyi bi dr bulmam lazım
Bugünlerde olan olaylar canımı çok sıktı konuşmak istedim sonra hamile arkadaşları düşününce çok pişman oldum bir anlık yazdığım şeyi sildim şükür. Hakkınızı helal edin walla çok düşüncesizlik ediyordum az daha yanlış yerde konuşmak öyle pek huyum değildir ama zayıf anima denk geldi galibaBen kaçırdım olayi anlamadim
Haklısın canım bir an düşüncesizlik ettim kusura bakmaCan'ım ben böyle konuları ne duymak ne konuşmak istıyorum çok etkileniyorum allh ıslah etsin fırsat vermesin böyle köpeklere düşündükçe çıldırasım geliyo o ana baba nasıl dayansın inan Kayseri'de yaşanan vahseti bile unutamadım hala üzerıne bu o yüzden kaç gündür Müge anlıyı açmıyordum
Bende konusucam o konuda yenilir yutulur cinsten degil cunku. Muge anlidaki olayi takip ediyorum aglayarak izliyorum. Kucucuk yavrucaktan ne istedin be ne istedinn vicdansiz. Buyuk ihtimal o hurdacinin halt yemesi. Lutfen cocuklariniza sahip cikin disarida oynatmayin. Arkadasi olmasin .evde siz ona arkadaslik yapin onunla oyunlar oynayin. Sokaga salipta serefsizlerin onune yem atmayinn nolur !!!Haklısın canım bir an düşüncesizlik ettim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?