- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Klomen tedavisi standart canım. Çok para vermene gerek yok. Yumurta ilaçla belli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor ve ilişki öneriyor. İnşallah ilk aydan sonuç alırsın. Klomenle çok hamile kalan var :)
İkinci çizgi hep çıkar canm ben denemiştim ama hamile arkadaşlarmz vardı deneyenler ikinci çizgi ilkinden kadar koyu yada ilk çizgiden dha köyü olması lazmmiskızlar birsey sorucam size birçok yerde okudum ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenleri onunla ilgili simdi adete yakın ovulasyon testinde sadece tek çizgimi çıkması gerek yoksa silik filn ikinci çizgi çıkarmı normal bir insanda gbeligi öğrenenler ikinci çizgi hep netmi olur.
Eki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
Saol Can'ım ederım tabi allh herkese nasip etsinGözün aydın canım. :) bizler için de dua et . :)
Bende konusucam
İnşallah emanetlerimiz e sahip çıkma gücü versin Rabbim.Bende konusucam o konuda yenilir yutulur cinsten degil cunku. Muge anlidaki olayi takip ediyorum aglayarak izliyorum. Kucucuk yavrucaktan ne istedin be ne istedinn vicdansiz. Buyuk ihtimal o hurdacinin halt yemesi. Lutfen cocuklariniza sahip cikin disarida oynatmayin. Arkadasi olmasin .evde siz ona arkadaslik yapin onunla oyunlar oynayin. Sokaga salipta serefsizlerin onune yem atmayinn nolur !!!
Tebrik ederim bize de nasip olur inşallahSaol Can'ım ederım tabi allh herkese nasip etsin
Peki yumurtlamadan sonra tamamen silinmismiydi yoksa hep kirmizilik varmiydi benimki gibibenim adet zamanımda kırmızıydı ovulasyonun ikinci çizgisi
Kuzum burda dost gibi olduk insan paylasmak istiyor anliyorum ben seniBugünlerde olan olaylar canımı çok sıktı konuşmak istedim sonra hamile arkadaşları düşününce çok pişman oldum bir anlık yazdığım şeyi sildim şükür. Hakkınızı helal edin walla çok düşüncesizlik ediyordum az daha yanlış yerde konuşmak öyle pek huyum değildir ama zayıf anima denk geldi galiba
Bizimde 1 yıl olacak canım doktorm hala izinde gidince süreyide belirticem nasıl bir yol izler bilmiyorum prolaktinim için ilac verir belki baska şeyler zor ya Allahim aratmasin ugrastirmasin gerçi ugrastirincada ayri bir kiymetli olur zor olsun ki imtihan olsunKizlar ilk bebek tedavisi ne oluyor asama asama gidiliyodur diye tahmin ediyorum ama bizim 1 yilimiz doluyor artik tedaviye baslicaz dedi doktor ama ne yapacagini ben niye sormadm bilmiyorum :) bu konuda bilgisi olan var mi
Tebrikler canımEki Görüntüle 1900626 Kızlar bende ekim ayına hamile girmişim sanırım adetim üç gun gectı bu sabah test yaptım ve üç saniye içinde iki çizgi çıktı anında belirdi yarın dr gıdıcem kan da vereyim allh hepınıZe nasip etsin inş kan sonucumda güzel çıkar
Tşk ederim Can'ım Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım
kızlar birsey sorucam size birçok yerde okudum ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenleri onunla ilgili simdi adete yakın ovulasyon testinde sadece tek çizgimi çıkması gerek yoksa silik filn ikinci çizgi çıkarmı normal bir insanda gbeligi öğrenenler ikinci çizgi hep netmi olur.
Problemin ne olduguna bagli canim.tembellik varsa mesela tumurtlamayi uyaran ilaclar gerekirse ek olarak catlatma igmesi veriyorlar ilk asama bu..sonra duruma gore arttiriyolar tedaviyiBizimde 1 yıl olacak canım doktorm hala izinde gidince süreyide belirticem nasıl bir yol izler bilmiyorum prolaktinim için ilac verir belki baska şeyler zor ya Allahim aratmasin ugrastirmasin gerçi ugrastirincada ayri bir kiymetli olur zor olsun ki imtihan olsun
Tamam 10 tane okurum canımYok canım önemli değil . Bana bir sayı verebilirmisin canım çünki 41 yapmaya çalışıyorum da. :)
yumurtaliklarim çalışıyor iyi demisti 5 agustostakinde agrim akintm oluyor calismasini az cok ordanda anlıyorum ama birsey vardır elbet o değil bende sorun cikmasada esim test yaptirmaya yanasmicaktir bir sorun var mi yok mu onda bilemicezProblemin ne olduguna bagli canim.tembellik varsa mesela tumurtlamayi uyaran ilaclar gerekirse ek olarak catlatma igmesi veriyorlar ilk asama bu..sonra duruma gore arttiriyolar tedaviyi
Tamam 10 tane okurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?