2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İkinci çizgi hep çıkar canm ben denemiştim ama hamile arkadaşlarmz vardı deneyenler ikinci çizgi ilkinden kadar koyu yada ilk çizgiden dha köyü olması lazmmis

Gözün aydın canım. :) bizler için de dua et . :)

İnşallah emanetlerimiz e sahip çıkma gücü versin Rabbim.

İyi geceler hanımlar sabahın ilk ışıklarıyla doktor yolu tutacağım yumurta takibi için insaalah istenilen boyut oluşmuştur ve sağlıklı dır ve insaalah yavrumu bana getirir dua ederseniz sevinirim cuma akşamı. Herkesin gönlünden geçen kabul olmuş duası olur insaalah görüşmek üzere

Kuzum burda dost gibi olduk insan paylasmak istiyor anliyorum ben seni

Kizlar ilk bebek tedavisi ne oluyor asama asama gidiliyodur diye tahmin ediyorum ama bizim 1 yilimiz doluyor artik tedaviye baslicaz dedi doktor ama ne yapacagini ben niye sormadm bilmiyorum :) bu konuda bilgisi olan var mi

Kizlar ilk bebek tedavisi ne oluyor asama asama gidiliyodur diye tahmin ediyorum ama bizim 1 yilimiz doluyor artik tedaviye baslicaz dedi doktor ama ne yapacagini ben niye sormadm bilmiyorum :) bu konuda bilgisi olan var mi
Bizimde 1 yıl olacak canım doktorm hala izinde gidince süreyide belirticem nasıl bir yol izler bilmiyorum prolaktinim için ilac verir belki baska şeyler zor ya Allahim aratmasin ugrastirmasin gerçi ugrastirincada ayri bir kiymetli olur zor olsun ki imtihan olsun

Tebrikler canım

Burdaki arkadasta kopkoyu 2. Cizgi cikmisti.ayni yumurtmla donemi gibi esit renkteydi canim

Problemin ne olduguna bagli canim.tembellik varsa mesela tumurtlamayi uyaran ilaclar gerekirse ek olarak catlatma igmesi veriyorlar ilk asama bu..sonra duruma gore arttiriyolar tedaviyi

Problemin ne olduguna bagli canim.tembellik varsa mesela tumurtlamayi uyaran ilaclar gerekirse ek olarak catlatma igmesi veriyorlar ilk asama bu..sonra duruma gore arttiriyolar tedaviyi
yumurtaliklarim çalışıyor iyi demisti 5 agustostakinde agrim akintm oluyor calismasini az cok ordanda anlıyorum ama birsey vardır elbet o değil bende sorun cikmasada esim test yaptirmaya yanasmicaktir bir sorun var mi yok mu onda bilemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…