- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Bi senle ben kaldik canim 17 ekimcilerden.ayni durumdayim bugun butun gun basim agridi siddetli belki yarin gelir..benimde giguslerimin ucundan iceri dogru bi sizlama var surekli ilk defa boyle oldum bu ay..kist olustu diye tahmin ediyrm bidahaki hafta dr a gitcek sokulmezsemyeni hamiş olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum
benim bat 17 ve hala adet olmadım bekliyorum göğüslerim çatlayacak gibi çok ağrıyor ama bu benim heray adet belirtisi olarak yaşadığım bir durum akıntım da hiç yok günlük 1 damla hangisi hayırlısı ise o gelsede rahatlasam....
Kuzum cok da zor olmasin insallah yaBizimde 1 yıl olacak canım doktorm hala izinde gidince süreyide belirticem nasıl bir yol izler bilmiyorum prolaktinim için ilac verir belki baska şeyler zor ya Allahim aratmasin ugrastirmasin gerçi ugrastirincada ayri bir kiymetli olur zor olsun ki imtihan olsun
Bi senle ben kaldik canim 17 ekimcilerden.ayni durumdayim bugun butun gun basim agridi siddetli belki yarin gelir..benimde giguslerimin ucundan iceri dogru bi sizlama var surekli ilk defa boyle oldum bu ay..kist olustu diye tahmin ediyrm bidahaki hafta dr a gitcek sokulmezsem
Neden yanaşmıyor kuzumyumurtaliklarim çalışıyor iyi demisti 5 agustostakinde agrim akintm oluyor calismasini az cok ordanda anlıyorum ama birsey vardır elbet o değil bende sorun cikmasada esim test yaptirmaya yanasmicaktir bir sorun var mi yok mu onda bilemicez
Yaptim canim sali gunu.tertemizdi gölge bile yoktuCanım test yapmışmıydın sen?
Ben de 17 Ekimciydim ama biraz erken oldum hatta bugün son günüm. :)
Bu ay yine bi umutla başlayalım. Rabbimden hayırlısı.
Öyle canım. Dost gibi olduk. Allah razi olsunKuzum burda dost gibi olduk insan paylasmak istiyor anliyorum ben seni
Her adetle bebegimize 1 adım daha yaklasiyoruz canim henuz zamani gelmemis kasımda iyi haberi verirsin insallahTesti yaptim negatif bu ayda bosuna umutlenmisim
Hayirli haberlerle gel insallah canımGününüz aydın olsun hanımlar. Yine bir doktor yolculuğu. Dua eder dua bekleriz
canım senin sonucunu görmek için girdim ama Allahtan ümit kesilmez canım benim inşallah diğer aya olacak, sana fazla moralveremiyorum çünkü sabah bende dayanamyıp test yaptım koca bi negatifi gördüm benim moralde atüst hakkımızda hayırlısıTesti yaptim negatif bu ayda bosuna umutlenmisim
Canım tahminimce hsg çektirmediysen onu isteyecektir. Eşinden de değerlerine baktırmasını isteyecektir. Sonrasında yumurta takibi ve aşılama geliyor. Yani benim doktorum bu şekilde yapacaktı. Ama zaten bir kaçını o istemeden kendim yaptırdım. Çok şükür aşılamaya gerek kalmadı. İnşallah hepiniz tedaviye gerek kalmadan meleklerinize kavuşursunuz tez vakitteKizlar ilk bebek tedavisi ne oluyor asama asama gidiliyodur diye tahmin ediyorum ama bizim 1 yilimiz doluyor artik tedaviye baslicaz dedi doktor ama ne yapacagini ben niye sormadm bilmiyorum :) bu konuda bilgisi olan var mi
Allah razi olsun canım. Geldim 15. 7 milim olmuş. İyi görünüyor dedi ama salı günü tekrar gel dedi hayırlısı inşallah ne diyeyimHayirli haberlerle gel insallah canım
Aminnnnnn canım benim ya Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallahdua atmeye devam edelim elbet birgün kabul olacaktır.dualarımdasın,dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?