2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yeni hamiş olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum
benim bat 17 ve hala adet olmadım bekliyorum göğüslerim çatlayacak gibi çok ağrıyor ama bu benim heray adet belirtisi olarak yaşadığım bir durum akıntım da hiç yok günlük 1 damla hangisi hayırlısı ise o gelsede rahatlasam....

Bi senle ben kaldik canim 17 ekimcilerden.ayni durumdayim bugun butun gun basim agridi siddetli belki yarin gelir..benimde giguslerimin ucundan iceri dogru bi sizlama var surekli ilk defa boyle oldum bu ay..kist olustu diye tahmin ediyrm bidahaki hafta dr a gitcek sokulmezsem

Kuzum cok da zor olmasin insallah ya ben bu ay oyle cok icten istiyorum ki namaz kildim dua ettim kuran okudum hepimizi kattım insallah salih saglikli evlatlar nasip eder Rabbimm

Canım test yapmışmıydın sen?
Ben de 17 Ekimciydim ama biraz erken oldum hatta bugün son günüm. :)
Bu ay yine bi umutla başlayalım. Rabbimden hayırlısı.

Neden yanaşmıyor kuzum

Canım test yapmışmıydın sen?
Ben de 17 Ekimciydim ama biraz erken oldum hatta bugün son günüm. :)
Bu ay yine bi umutla başlayalım. Rabbimden hayırlısı.
Yaptim canim sali gunu.tertemizdi gölge bile yoktu neguzel en azindan yoksa olmussun.boyle daha kötü ya hem yok hem gecikiyor

Testi yaptim negatif bu ayda bosuna umutlenmisim
canım senin sonucunu görmek için girdim ama Allahtan ümit kesilmez canım benim inşallah diğer aya olacak, sana fazla moralveremiyorum çünkü sabah bende dayanamyıp test yaptım koca bi negatifi gördüm benim moralde atüst hakkımızda hayırlısı

Kizlar ilk bebek tedavisi ne oluyor asama asama gidiliyodur diye tahmin ediyorum ama bizim 1 yilimiz doluyor artik tedaviye baslicaz dedi doktor ama ne yapacagini ben niye sormadm bilmiyorum :) bu konuda bilgisi olan var mi
Canım tahminimce hsg çektirmediysen onu isteyecektir. Eşinden de değerlerine baktırmasını isteyecektir. Sonrasında yumurta takibi ve aşılama geliyor. Yani benim doktorum bu şekilde yapacaktı. Ama zaten bir kaçını o istemeden kendim yaptırdım. Çok şükür aşılamaya gerek kalmadı. İnşallah hepiniz tedaviye gerek kalmadan meleklerinize kavuşursunuz tez vakitte

Aminnnnnn canım benim ya Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallahdua atmeye devam edelim elbet birgün kabul olacaktır.dualarımdasın,dualarımdasınız

sende benim dualarımdasın kuzum amin inşallah Rabbim dualarımızı Kabul etsin hepimiz hmiş haberimizi verelim burden birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…