canım senin sonucunu görmek için girdim ama Allahtan ümit kesilmez canım benim inşallah diğer aya olacak, sana fazla moralveremiyorum çünkü sabah bende dayanamyıp test yaptım koca bi negatifi gördüm benim moralde atüst hakkımızda hayırlısı
Kızlar herkese günaydın. Son 6 gün bakalım gögüslerim baya sızlıyor hayır olsun
Arama canım zaten belirti ben aramıyorum ama gogüslerim şiş ve ağrıyor dün birde yumurtalıklarım sızladı tuvalette idrarımı yaparken düşecekti sanki aşagıya baskı yaptı. Yoksa dinlemiyorum kendimi psikolojik oluyor bazen herkes de olmuyor belirti zaten. İy düşün iyi olsunValla bende hic belirti yok hatta cok iyim tam tersine
Arama canım zaten belirti ben aramıyorum ama gogüslerim şiş ve ağrıyor dün birde yumurtalıklarım sızladı tuvalette idrarımı yaparken düşecekti sanki aşagıya baskı yaptı. Yoksa dinlemiyorum kendimi psikolojik oluyor bazen herkes de olmuyor belirti zaten. İy düşün iyi olsunValla bende hic belirti yok hatta cok iyim tam tersine
Aynı benimde tatlım ya hayıra yoralım. Sen yarın test yapıcak mısın ?günaydın şekerimvalla benimde son 1 gün ama bakalım bekliyorum öyle benimde göğüsler fora oldu ya dokunamıyorum resmen acayip acıyor kasıklarım ağrıyor geçiyor hayırlısı olsun hepimiz için
Ne biliyim ya içimden bi ses yok diyo adet olucam hissi var gerci daha gunume 10 gun varArama canım zaten belirti ben aramıyorum ama gogüslerim şiş ve ağrıyor dün birde yumurtalıklarım sızladı tuvalette idrarımı yaparken düşecekti sanki aşagıya baskı yaptı. Yoksa dinlemiyorum kendimi psikolojik oluyor bazen herkes de olmuyor belirti zaten. İy düşün iyi olsun
Insallahhh canim cok umutlenmistim oysa belirtilerde pskolijikmis duadan baska yapicak bisey yok malesefHer adetle bebegimize 1 adım daha yaklasiyoruz canim henuz zamani gelmemis kasımda iyi haberi verirsin insallah
Amin canim benimde moral alt ust insallah diger aya bizde hamiz oluruz umut dunyasi iste ben baya belirtide yasamsitim pskolojik iste kendimi cok kaptiriyorum yacanım senin sonucunu görmek için girdim ama Allahtan ümit kesilmez canım benim inşallah diğer aya olacak, sana fazla moralveremiyorum çünkü sabah bende dayanamyıp test yaptım koca bi negatifi gördüm benim moralde atüst hakkımızda hayırlısı
Aynı benimde tatlım ya hayıra yoralım. Sen yarın test yapıcak mısın ?
Ben bu ay iki kere kırmızı yi gordum . Adetimden 1 hafta sonra iki gün kadar gordum kırmızı sonra siliklesti hatta kayboldu. O arayi değerlendirdikPeki yumurtlamadan sonra tamamen silinmismiydi yoksa hep kirmizilik varmiydi benimki gibi
Günaydın canım hayrolsun inşallahHepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar
Ben bir kez evliliğimin 5.ayında hamile kalmıştım. Düşükle sonuçlandıama ozaman tek farkettiğim şey bat a bi kaç gün kaladan itibaren geceleri en az bir kez idrara sıkışarak uyanmamdı. Hamile olduğumu öğrenince anlamıştım sebebini. Şuanda da bat a 3 kaldı yine başladı gece wc ye kalkmalarım (normalde yoktur öyle adetim) başka belirtimde yok. Bu gecede rüyamda bisürü anahtar gördüm. Güzel anlamı varmış. Ümitlenmiyim diyorum ama meraktan kuduruyorum resmen
Gözün aydın olsun canimGözün aydın canım. :) bizler için de dua et . :)
Batın ne zaman canım ?Ne biliyim ya içimden bi ses yok diyo adet olucam hissi var gerci daha gunume 10 gun var
İyi düşün canım bende ya 26 ya da 27 sinde yapacağım eger seninde gelmezse beraber yaparız istersenyok canım yapmıcam çünkü yarın düğün var bu akşam annemlere gidiyorum avcılara yarın kuafördü hazırlanmaydı darken zaman pek olmıcak ben zaten öyle kolayca test yapamıyorum yaa teste karşı fobi oldu bende sürekli negative gore gorebikaç gün daha beklicem eğer olmazsam 24 nü de geçerse o zaman yaparım test çünkü geçen 2 gün erken gelmişti zaten sanki adet olcakmışım gibi de hissediyorum kasıklarım ağrıyor geçiyor anlamadım valla bakalım
ben test yapmamaya karar verdim artık kızlar. çok üzülüyorum çünkü geciktiği zaman ümitleniyosun en azından 2-3 gün da olsa mutlu oluyosun heyecanlanıyosun adet görünce testteki gibi olmuyo , hoş ikisinde de oturup ağlıyorum ama artık ne idrar ne kan hiç birini yaptırmıcam. bende tükendim çünkücanım senin sonucunu görmek için girdim ama Allahtan ümit kesilmez canım benim inşallah diğer aya olacak, sana fazla moralveremiyorum çünkü sabah bende dayanamyıp test yaptım koca bi negatifi gördüm benim moralde atüst hakkımızda hayırlısı
30 ekimBatın ne zaman canım ?
26 ekim sabahi erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum canim30 ekim
İyi düşün canım bende ya 26 ya da 27 sinde yapacağım eger seninde gelmezse beraber yaparız istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?