2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Elmaasuyu canlarım kuzularım bebişlerim napıyoruz pozitif düşünüyoruz moralimizi olabildiğince yüksek tutuyoruz kırmızı kartı yemeden ümitsizliğe kapılmıyoruz evrene pozitif enerji gönderiyoruz pozitif enerji alıyoruz kendinizi her sonuca hazırlayın ama olumsuz da düşünmeyin kuzularım çünkü olumsuz düşünce olumsuzluk getiriyor bu ay olmazsa öbürki ay çalışmalara devam olmazsa öbürkü ay umudumuz yitirmeyelim hadi benim bebişlerim toparlayın kendinizi

Kızlar herkese günaydın. Son 6 gün bakalım gögüslerim baya sızlıyor hayır olsun

günaydın şekerim valla benimde son 1 gün ama bakalım bekliyorum öyle benimde göğüsler fora oldu ya dokunamıyorum resmen acayip acıyor kasıklarım ağrıyor geçiyor hayırlısı olsun hepimiz için

Valla bende hic belirti yok hatta cok iyim tam tersine
Arama canım zaten belirti ben aramıyorum ama gogüslerim şiş ve ağrıyor dün birde yumurtalıklarım sızladı tuvalette idrarımı yaparken düşecekti sanki aşagıya baskı yaptı. Yoksa dinlemiyorum kendimi psikolojik oluyor bazen herkes de olmuyor belirti zaten. İy düşün iyi olsun

Valla bende hic belirti yok hatta cok iyim tam tersine
Arama canım zaten belirti ben aramıyorum ama gogüslerim şiş ve ağrıyor dün birde yumurtalıklarım sızladı tuvalette idrarımı yaparken düşecekti sanki aşagıya baskı yaptı. Yoksa dinlemiyorum kendimi psikolojik oluyor bazen herkes de olmuyor belirti zaten. İy düşün iyi olsun

Ne biliyim ya içimden bi ses yok diyo adet olucam hissi var gerci daha gunume 10 gun var

Amin canim benimde moral alt ust insallah diger aya bizde hamiz oluruz umut dunyasi iste ben baya belirtide yasamsitim pskolojik iste kendimi cok kaptiriyorum ya

Aynı benimde tatlım ya hayıra yoralım. Sen yarın test yapıcak mısın ?

yok canım yapmıcam çünkü yarın düğün var bu akşam annemlere gidiyorum avcılara yarın kuafördü hazırlanmaydı darken zaman pek olmıcak ben zaten öyle kolayca test yapamıyorum yaa teste karşı fobi oldu bende sürekli negative gore gore bikaç gün daha beklicem eğer olmazsam 24 nü de geçerse o zaman yaparım test çünkü geçen 2 gün erken gelmişti zaten sanki adet olcakmışım gibi de hissediyorum kasıklarım ağrıyor geçiyor anlamadım valla bakalım

Hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar
Ben bir kez evliliğimin 5.ayında hamile kalmıştım. Düşükle sonuçlandı ama ozaman tek farkettiğim şey bat a bi kaç gün kaladan itibaren geceleri en az bir kez idrara sıkışarak uyanmamdı. Hamile olduğumu öğrenince anlamıştım sebebini. Şuanda da bat a 3 kaldı yine başladı gece wc ye kalkmalarım (normalde yoktur öyle adetim) başka belirtimde yok. Bu gecede rüyamda bisürü anahtar gördüm. Güzel anlamı varmış. Ümitlenmiyim diyorum ama meraktan kuduruyorum resmen

Peki yumurtlamadan sonra tamamen silinmismiydi yoksa hep kirmizilik varmiydi benimki gibi
Ben bu ay iki kere kırmızı yi gordum . Adetimden 1 hafta sonra iki gün kadar gordum kırmızı sonra siliklesti hatta kayboldu. O arayi değerlendirdik
Ama bu ay ki adetimden 3-4 gün önce yaptığım ovulasyon hep kırmızı idi. Adet günüm de kirmizydi. Meğer hamileymisim. Kızlar söyledi. Zaten adet de olmadım gecikti sonra test yaptım hamilelik gebeymisim

Günaydın canım hayrolsun inşallah

İyi düşün canım bende ya 26 ya da 27 sinde yapacağım eger seninde gelmezse beraber yaparız istersen

ben test yapmamaya karar verdim artık kızlar. çok üzülüyorum çünkü geciktiği zaman ümitleniyosun en azından 2-3 gün da olsa mutlu oluyosun heyecanlanıyosun adet görünce testteki gibi olmuyo , hoş ikisinde de oturup ağlıyorum ama artık ne idrar ne kan hiç birini yaptırmıcam. bende tükendim çünkü(

İyi düşün canım bende ya 26 ya da 27 sinde yapacağım eger seninde gelmezse beraber yaparız istersen

valla olur bebişim yapalım haber verelim burden birbirimize tabi cesaretimi toplayıp yapabilirsem ve o güne kadar adet olmazsam valla ben ay çok pozitif düşündüm ve hala öyle düşünüyorum çünkü yumurtlama günümü tutturdum sanırsam ama eğerki adet olursam da moralimi bozmıcam hemen testere dişli aslan pençesine başlıcam onunla çok hamile kalan duydum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…