canım sen ne kadar olumlu bi insansın ya nasıl iyi geldin Allah senden razı olsun,inan olumlu düşünmeye çalışıyorum ama insanın elinde değil işte, Allahtan ümidi kesmiycez inşallah diğer aya çok saol canım benim inşallah senden güzel haberi alalım az kalmış seninde,@Elmaasuyu canlarım kuzularım bebişlerim napıyoruz pozitif düşünüyoruz moralimizi olabildiğince yüksek tutuyoruz kırmızı kartı yemeden ümitsizliğe kapılmıyoruz evrene pozitif enerji gönderiyoruz pozitif enerji alıyoruzkendinizi her sonuca hazırlayın ama olumsuz da düşünmeyin kuzularım çünkü olumsuz düşünce olumsuzluk getiriyor bu ay olmazsa öbürki ay çalışmalara devam olmazsa öbürkü ay umudumuz yitirmeyelim hadi benim bebişlerim toparlayın kendinizi
Canim bu heyecani yasamak bile cok baska ama acaba varmi hissi cok guzel evet her ay sonu husran ama beklemesi falan ozel yani insallah Allah hepimize verir bi an oncede evlat sahibi oluruz :) ama test yapmazsakta sigara falan icenlerimiz var erkenden ogrenip sigaraya son vermek istiyoruz falan saglikli olsun diye :)Günaydın canlar,
Bence size tavsiyem hiç test filan yapmayın en az bir hafta geçsin. zaten göğüs ağrısıymış, bel ağrısıymış, karın ağrısıymış , acısıymış hepsi adette de olan şeyler. hamilelikte az cok bunlar çok yaşanıyomuş anladığım kadarıyla. işte sık idrar cıkma var, uyku var falan filan. Ya da ben artık üzülmemek için kendimi avutuyorum aklımca size de akıl veriyorum:)
canım çok haklısın testte negatifi görmek çok üzüyo, ama dayanamdım yaptm batım bugün olduğu için, sen en iyisini yapıyosun test yapmamakla, adet gerçekten okadar üzmüyo, Allahım senin elini boş çıkarmasın inşallah,çok saol moral için, senin nekadar var bata canımben test yapmamaya karar verdim artık kızlar. çok üzülüyorum çünkü geciktiği zaman ümitleniyosun en azından 2-3 gün da olsa mutlu oluyosun heyecanlanıyosun adet görünce testteki gibi olmuyo , hoş ikisinde de oturup ağlıyorum ama artık ne idrar ne kan hiç birini yaptırmıcam. bende tükendim çünkü(
canım sen ne kadar olumlu bi insansın ya nasıl iyi geldin Allah senden razı olsun,inan olumlu düşünmeye çalışıyorum ama insanın elinde değil işte, Allahtan ümidi kesmiycez inşallah diğer aya çok saol canım benim inşallah senden güzel haberi alalım az kalmış seninde,
Aslında 27 Ekim sabahı yapsak daha iyi sanki ne dersin diğer arkadaşa da söyleyelim ?30 ekim
ay canım benim ya nasıl güzel enerji bu yemin ederim beni bile burdan hareketlendirdin, çok haklısın dediklerinde, senin pozitifliğin tüm forumu etkiler vallaaferin benim kuzuma böyle olumlu düşün olumsuz düşünceleri uzaklaştır bu olmazsa olsun öbürki ay olacak inşallah de kendi kendine üzerinde çok durmamaya çalış tabi biraz zor bende hala zorlanıyorum bu konuda ama yapmaya çalışıyorumsana bişey itiraf edeyim mi ben çok depresif bir insanım en ufak bişey moralimi bütün umutları mı yerle bir edebilir bende çok yıkıldım bu süreçte 2,5 yıldır hep hüsran hep negative en son 2 ay önceki durumda mahvoldum yıkıldım herşeyden vazgeçtim ama sonar dedimki bana bir faydası oluyor mu yooo olumsuz düşünerek bebeğim oluyor mu yooo eee o zaman dedim ebru toparla kendini pozitif düşün burada bikaç kişi de çok duydum pozitif düşünün pozitif olsun demişlerdi o yüzden pozitif düşünüyorum şuan ve adet olsam bile yıkılmıcam başka çözüm yolları arıcam kendi çapımda sende öyle yap kuzum
27 ekim sabahı yapalım o zaman berabervalla olur bebişim yapalım haber verelim burden birbirimize tabi cesaretimi toplayıp yapabilirsem ve o güne kadar adet olmazsamvalla ben ay çok pozitif düşündüm ve hala öyle düşünüyorum çünkü yumurtlama günümü tutturdum sanırsam ama eğerki adet olursam da moralimi bozmıcam hemen testere dişli aslan pençesine başlıcam onunla çok hamile kalan duydum kuzum
Bi arkadasla yapicaktik bide beraber 26 ekimde onada soyleyelim o zaman :) 27 ekimde yapalim toplucaAslında 27 Ekim sabahı yapsak daha iyi sanki ne dersin diğer arkadaşa da söyleyelim ?
hahahah ama sabretmelisin cok erken yapma bence bak benim bati-ım 27 ekim bekliyorumson altı gün inatla yapmayacagım gecen ay cok yaptımcunku sacmalık paramıza yazık dedim kendi kendime adet günümde kırmızılar geldi şaşmadı yaniOhoo ben carsambayi zor bekliyorum persembe gelmez ki kuzumdaha simdiden acaba yapsam mi diye dusunuyorum sanirim kafayi yedim artik
aynen dur ben yazayımBi arkadasla yapicaktik bide beraber 26 ekimde onada soyleyelim o zaman :) 27 ekimde yapalim topluca
Isyan ya harbi harcadigimiz paralara yazikhahahah ama sabretmelisin cok erken yapma bence bak benim bati-ım 27 ekim bekliyorumson altı gün inatla yapmayacagım gecen ay cok yaptımcunku sacmalık paramıza yazık dedim kendi kendime adet günümde kırmızılar geldi şaşmadı yani
Aynen tatlım. Netten gebelik testi sipariş ver ovuyle beraber bak ben 22 ovu 6 gebelik 28.95 aldım eczanelere para harcanmıyor erken gebelikte var http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...laboquick-ultra-erken-gebelik-testi-245172111 al canım 5 erken gebelik 30 biz bir tanesine 20 lira veriyoruz.Isyan ya harbi harcadigimiz paralara yazikolsada bi sefer bebekler icin harcasak keske off Allahim cok istiyorum olucak inaniyorum bu ay olmazsa bi daha ki ay olucak o zaman olmazsa daha bi dahaki ay ama sonunda olucak pozitif pozitif pozitif dusunuyoruzz
Valla ne yalan soyliyim bende insallah aramizdan hamis olanlar cikar en azindan bizde sevinmis oluruz ya :)Kızlaaaar netleştirelim o zaman 27 ekim sabahı ilk idararla yapıyoruz o zaman tamam ayyy çok heyecanlandım@friendly8584 - M mavs 24 obsesif89
Gercekten mi ya insallah bu ay olmazsa aldim cunku bi dahaki ay siparis vereyim ben bi tanesine 40 verdim burda oyle fiyati bilmiyodum vallahi cok saol canim yaAynen tatlım. Netten gebelik testi sipariş ver ovuyle beraber bak ben 22 ovu 6 gebelik 28.95 aldım eczanelere para harcanmıyor erken gebelikte var http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...laboquick-ultra-erken-gebelik-testi-245172111 al canım 5 erken gebelik 30 biz bir tanesine 20 lira veriyoruz.
haklsıın canım tabi orası öyle. inş. üzülmeyelim hiç birimiz Allah başka keder vermesin.buralara yazalım hamileyimmm diye:)) zaten bi olsam o anki mutluluğumu düşünemiyorum. burdan hamile haberi okuyunca bile gülümsüyorum.Canim bu heyecani yasamak bile cok baska ama acaba varmi hissi cok guzel evet her ay sonu husran ama beklemesi falan ozel yani insallah Allah hepimize verir bi an oncede evlat sahibi oluruz :) ama test yapmazsakta sigara falan icenlerimiz var erkenden ogrenip sigaraya son vermek istiyoruz falan saglikli olsun diye :)
benim daha çok kuzum klomen yeni bitti. kasım filan. bu ay cok üzüldüm çok dua ettim ama hayırlısı değilmiş demek olmadı.canım çok haklısın testte negatifi görmek çok üzüyo, ama dayanamdım yaptm batım bugün olduğu için, sen en iyisini yapıyosun test yapmamakla, adet gerçekten okadar üzmüyo, Allahım senin elini boş çıkarmasın inşallah,çok saol moral için, senin nekadar var bata canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?